Home » 4 Gaming Crypto που Πρέπει να Αγοραστούν τον Ιούνιο
Posted in

4 Gaming Crypto που Πρέπει να Αγοραστούν τον Ιούνιο

gaming crypto

Καθώς η αγορά κινείται περισσότερο προς τους ταύρους, δείτε τα gaming cryptos όπως τα Gamestop, Notcoin, BENDOG, και πολλά άλλα που καταγράφουν κέρδη.

Αναλύοντας τις τελευταίες εβδομάδες της αγοράς κρυπτονομισμάτων, τα gaming cryptos είναι ανάμεσα στα πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα. Αυτός ο ενθουσιασμός έρχεται μετά την επανεισαγωγή των gaming tokens με φόντο τις αχόρταγες αισθήσεις της αγοράς, όπου οι επενδυτές έβαλαν τα στοιχήματά τους για κέρδη. Προς το παρόν, η ανοδικότητα της αγοράς αυξάνεται, με την τιμή του Bitcoin να ξεπερνά το όριο των 71.000 δολαρίων και πολλά altcoins όπως το Toncoin, το BNB και άλλα να δημιουργούν νέα ιστορικά υψηλά. Αυτό προσφέρει την τέλεια στιγμή για να αγοράσετε μερικά από αυτά τα απαιτητικά cryptos.
Σε αυτό το blog, ας συζητήσουμε τα gaming crypto που πρέπει να αγοραστούν για έναν ανοδικό Ιούνιο.

Ben The Dog (BENDOG)

Με κέρδη 1.021% σε μηνιαίο διάστημα και 334% κέρδη την εβδομάδα, το BENDOG είναι το πιο κερδοφόρο gaming crypto. Το BENDOG είναι το τέλειο meme coin του Solana, που προέρχεται από την ιστορία του Anatoly Yakovenko για την εκκίνηση του δικτύου Solana. Όχι μόνο το Solana άνθισε, αλλά και το BENDOG, καθώς το meme coin διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή στα $0.06199 μετά τη δημιουργία ενός νέου ιστορικού υψηλού των $0.07529 μόλις λίγες ώρες πριν. Ο 24ωρος όγκος συναλλαγών είναι $211.028.702 μετά από αύξηση 313%, υποδεικνύοντας επερχόμενα κέρδη.

Gamestop (GME)

Η τιμή του Gamestop είχε τα πάνω και τα κάτω της τις τελευταίες ημέρες, καταφέρνοντας όμως να καταγράψει κέρδη 1.640% σε ένα μήνα. Διαπραγματεύεται στα $0.01199, αλλά αυτό δεν είναι το καλύτερο για το GME. Νωρίτερα, είχε αυξηθεί σε ένα ιστορικό υψηλό των $0.0219, που είναι το διπλάσιο της τρέχουσας τιμής. Το GME είναι ένα άλλο διάσημο gaming crypto που λανσαρίστηκε στο δίκτυο Solana και προέρχεται από τις διάσημες γραμμές συναλλαγών μετοχών και NFTs. Με κέρδη 24% τις τελευταίες 24 ώρες με όγκο συναλλαγών $93.889.208, το Gamestop μπορεί να στοχεύει σε υψηλότερα κέρδη καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου.

BurgerCities (BURGER)

Το BURGER προσφέρει έναν συνδυασμό από trending τεχνολογίες όπως τα Non-Fungible Tokens και το Decentralized Finance με κοινωνικοποίηση και gaming. Αυτό το gaming crypto αποτελεί μέρος του blockchain της Binance και της βιομηχανίας εδώ και χρόνια. Αλλά είχε το καλύτερο του στη μέση του 2021 και έκτοτε έχει πτωτική τάση. Πρόσφατα, η τιμή άρχισε να ανεβαίνει και έχει αυξηθεί κατά 88% αυτή την εβδομάδα και διαπραγματεύεται στα $0.8719. Η δραστηριότητα του δικτύου αυξάνεται επίσης, προκαλώντας αύξηση του όγκου συναλλαγών στα $212.114.057 μετά από αύξηση 144%.

Notcoin (NOT)

Αν και το Notcoin επιβραδύνει τις επιδόσεις του αυτές τις ημέρες, είχε μια μεγάλη άνοδο νωρίτερα. Ωστόσο, έχει διατηρήσει κέρδη 80% τις τελευταίες επτά ημέρες, εκ των οποίων 1% επιτεύχθηκε τις τελευταίες 24 ώρες μετά από πτώση. Ακολουθώντας τα βήματα της δημοτικότητας του Toncoin και του Telegram, το NOT είναι ένα διάσημο tap-to-earn gaming crypto που λανσαρίστηκε στο δίκτυο TON. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει ένα ιστορικό υψηλό των $0.02896 και τώρα βρίσκεται 24% μακριά από αυτό, διαπραγματευόμενο στα $0.02185.

Η λίστα των κερδοφόρων gaming cryptos δεν τελειώνει εδώ, καθώς η ζήτηση για τέτοια tokens συνεχώς αυξάνεται. Πριν η κυριαρχία των ταύρων αυξηθεί, η εξέταση των κερδοφόρων επιλογών είναι η σωστή προσέγγιση για την κατάρτιση των καλύτερων επενδυτικών στρατηγικών για αυτόν τον μήνα.

Disclaimer: Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να εκληφθούν ως πρόταση ή προσφορά για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοοικονομικού προϊόντος.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *