Home » Ασταθής το Bitcoin, Άνοδος για τα Altcoins
Posted in

Ασταθής το Bitcoin, Άνοδος για τα Altcoins

bitcoin news

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων συνεχίζει την τρελή πορεία της το 2024. Το Bitcoin, το κυρίαρχο νόμισμα, έχει παρουσιάσει πρόσφατες διακυμάνσεις τιμών, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται γύρω στα $59.000. Οι αναλυτές προσφέρουν ανάμεικτες προβλέψεις, με ορισμένους να καλούν για άνοδο στα $100.000 και άλλους να φοβούνται πιθανό κανονιστικό περιορισμό.

Στο ρυθμιστικό μέτωπο, ο Πρόεδρος Biden φέρεται να απείλησε να αποκλείσει ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει στις τράπεζες να κατέχουν Bitcoin για πελάτες. Αυτό έχει επισκιάσει την αγορά με μια αβεβαιότητα.

Ωστόσο, υπάρχουν και θετικά σημάδια. Καθιερωμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η BlackRock δείχνουν ενδιαφέρον για τα ETF Bitcoin, και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης 24/7. Αυτές οι κινήσεις υποδηλώνουν αυξανόμενη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων από το ευρύ κοινό.

Πέρα από το Bitcoin, ο κόσμος των altcoins παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα. Τα Memecoin και τα AI tokens έχουν κλέψει την παράσταση με εντυπωσιακά κέρδη, ενώ πιο καθιερωμένοι παίκτες όπως το Ethereum παλεύουν με τις δικές τους προκλήσεις.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *