Home » All-Time High για το PEPE Coin
Posted in

All-Time High για το PEPE Coin

Τα memecoins ανακάμπτουν και το PEPE φτάνει ένα νέο ρεκόρ υψηλό λίγο μετά την ανάρτηση του διάσημου εμπόρου μετοχών της GameStop, Keith Gill, για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια.

Η τιμή του PEPE ξεπερνά το επίπεδο των $0,000010 για πρώτη φορά από τις 15 Μαρτίου. Δεδομένα από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView δείχνουν ότι το PEPE ανέβηκε κατά 34% τις τελευταίες 24 ώρες, θέτοντας ένα νέο ιστορικό υψηλό στα $0,00001119 στο Binance.

Ο όγκος συναλλαγών του PEPE έχει αυξηθεί κατά 245% τις τελευταίες 24 ώρες στα $1,56 δισεκατομμύρια και η κεφαλαιοποίησή του έχει επίσης αυξηθεί στα $4,31 δισεκατομμύρια, ξεπερνώντας αυτή του Ethereum Classic (ETC) για να γίνει το 23ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα κατά αξία αγοράς.

Η απόδοση του PEPE ακολουθεί την επιστροφή του “Roaring Kitty” – του λογαριασμού του Keith Gill στην κοινωνική πλατφόρμα X – ο οποίος ήταν αδρανής από τον Ιούνιο του 2021.

Το βράδυ της 12ης Μαΐου, ο λογαριασμός δημοσίευσε μια εικόνα ενός άνδρα που κρατάει ένα χειριστήριο και μετακινείται να κάθεται μπροστά στην καρέκλα του σαν να επικεντρώνεται. Οι χρήστες στην X και το Reddit το ερμήνευσαν ως τον Gill να λέει ότι ήταν μια περίοδος “κλειδώματος”, ένας διαδικτυακός όρος για μια περίοδο έντονης εστίασης ή συγκέντρωσης.

keith gill tweet

Ο Gill βρέθηκε στο επίκεντρο του φρενήρου meme στις μετοχές του 2021 όταν οι μετοχές της GameStop και της AMC Entertainment, μεταξύ άλλων, αυξήθηκαν περισσότερο από 1.000% μέχρι το τέλος του έτους.

Η ανάκαμψη της 13ης Μαΐου είδε την τιμή του PEPE να αναπηδά από την ανόδιο τάση, η οποία το έχει υποστηρίξει από τα μέσα του Απριλίου. Το πρόσφατο ράλι έχει δει το PEPE να ανεβαίνει πάνω από ένα κρίσιμο επίπεδο αντίστασης, το οποίο έχει υποστηρίξει την τιμή από τον Μάρτιο.

Πρόκειται για την περιοχή που εκτείνεται από $0,00000875 έως $0,000010, την οποία οι “ταύροι” πρέπει να υπερασπίζονται για να εξασφαλίσουν την ανοδική του τάση.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *