Home » Οι φάλαινες αγοράζουν περισσότερα ADA καθώς η Borroe Finance ετοιμάζεται για μεγάλη άνοδο
Posted in

Οι φάλαινες αγοράζουν περισσότερα ADA καθώς η Borroe Finance ετοιμάζεται για μεγάλη άνοδο

cardano whales

Οι φάλαινες του Cardano αυξάνουν τις συμμετοχές τους κατά 11%, ενώ η Borroe Finance προετοιμάζεται για σημαντική άνοδο μετά την εισαγωγή της στο DEX. Παρά την επιβράδυνση τον Μάιο, οι επενδυτές με μεγάλα κεφάλαια έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για το Cardano (ADA) και αύξησαν τη συμμετοχή τους κατά ένα εντυπωσιακό 11%. Μέσα σε αυτή την ανάπτυξη, η Borroe Finance (ROE) ετοιμάζεται για μια μαζική ανοδική κίνηση καθώς λανσάρεται σε DEX. Ας δούμε πώς αυτές οι εξελίξεις θα επηρεάσουν αυτά τα κορυφαία κρυπτονομίσματα.

Οι φάλαινες αυξάνουν τις συμμετοχές τους σε Cardano κατά 11% σε έναν μήνα

Το Cardano έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των επενδυτών με βαθιές τσέπες που τώρα αρχίζουν να συσσωρεύουν ένα σημαντικό μέρος των ADA tokens. Το Lookonchain επισήμανε αυτή την εξέλιξη σε ένα tweet στις 15 Μαΐου. Σύμφωνα με τον ανιχνευτή δραστηριότητας στην αλυσίδα, τα πορτοφόλια φάλαινας που κατέχουν 100 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο ADA tokens έχουν αυξήσει τα αποθέματά τους κατά 11% τις τελευταίες 30 ημέρες. Αυτή η κατηγορία επενδυτών αντιπροσωπεύει τώρα το 6.71% της συνολικής προσφοράς του ADA. Το πρόσφατο κύμα συσσώρευσης μεταξύ αυτών των επενδυτών φάλαινας δείχνει μια ανανεωμένη πεποίθηση για το μελλοντικό δυναμικό τιμής του Cardano. Αναφέρεται ότι υπήρξε αύξηση στις δραστηριότητες των φαλαινών στο οικοσύστημα του Cardano πρόσφατα.

Η Borroe Finance έτοιμη για άνοδο μετά την εισαγωγή της σε χρηματιστήριο

Η Borroe Finance (ROE), μια αγορά NFT με έκπτωση που υποστηρίζεται από AI, είναι έτοιμη να παρακολουθήσει μια σημαντική αύξηση αξίας τις προσεχείς ημέρες. Μετά από μια επιτυχημένη προπώληση τους τελευταίους μήνες, η Borroe Finance εξασφάλισε τελικά μια εισαγωγή σε DEX. Με την αύξηση της ζήτησης για ROE, η Borroe Finance αναμένεται να βιώσει μια εκρηκτική ανοδική κίνηση. Η Borroe Finance είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες του web3 να δημιουργούν ταμειακή ροή από μελλοντικά έσοδα. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, τα μελλοντικά έσοδα περιλαμβάνουν εκκρεμείς τιμολόγια, συνδρομές και δικαιώματα. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να μετατραπούν σε NFT χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες NFT της Borroe Finance και να ανταλλάσσονται για άμεση πληρωμή σε μετρητά.

Λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση της προπώλησης, πολλοί χρήστες θεωρούν τη Borroe Finance ως καλή επένδυση κρυπτονομίσματος. Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της Borroe Finance είναι ότι εξασφαλίζει ίση κατανομή αξίας μεταξύ των συμμετεχόντων στο web3, προωθώντας τη δικαιοσύνη. Λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητά της να προσαρμόζεται στο αναπτυσσόμενο ψηφιακό τοπίο, η Borroe Finance υπερέχει της παραδοσιακής χρηματοδότησης.

Για λόγους ασφάλειας, η Borroe Finance ενσωματώνει εργαλεία αξιολόγησης AI για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των χρηστών. Βάσει πρόσφατων προβλέψεων, το εγγενές της token, το ROE, προβλέπεται να επιτύχει μέχρι και 50 φορές αύξηση καθώς λανσάρεται σε χρηματιστήριο.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *