Home » Ψηλά ο Πήχης για Bitcoin (BTC) και Ethereum (ETH) – Προβλέψεις Αναλυτών
Posted in

Ψηλά ο Πήχης για Bitcoin (BTC) και Ethereum (ETH) – Προβλέψεις Αναλυτών

bitcoin news

Ο Lark Davis έχει τολμηρά προβλέψει ότι το Bitcoin θα φτάσει τα $150,000 και το Ethereum τα $15,000.

Το Bitcoin και το Ethereum έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές τους αυξήσεις φέτος. Με την έγκριση των αντίστοιχων spot ETFs τους, τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα του κόσμου αναμένεται να προσελκύσουν δισεκατομμύρια.

Ως εκ τούτου, ο δημοφιλής αναλυτής Lark Davis έχει κάνει τολμηρές προβλέψεις για τα κορυφαία περιουσιακά στοιχεία.

Τολμηρές Προβλέψεις για Bitcoin και Ethereum

Σε πρόσφατο tweet, ο Davis προέβλεψε ότι το Bitcoin θα εκτοξευθεί στα $150,000 και το Ethereum θα φτάσει τα $15,000, οδηγούμενα από τις δυναμικές της αγοράς. Επισημαίνει τις εισροές που έχουν ήδη παρατηρηθεί στα spot Bitcoin ETFs, τα οποία προσελκύουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια καθημερινά.

Τα Ethereum ETFs βρίσκονται στα πρόθυρα να ξεκινήσουν τις συναλλαγές, αναμενόμενο να ενισχύσουν περαιτέρω τον ενθουσιασμό της αγοράς. Ο Davis ανέφερε ότι αναμένει ένα αισιόδοξο σενάριο όπου μια κορυφαία ανοδική αγορά θα συμπέσει με τεράστιες επενδύσεις από χώρες, διαχειριστές πλούτου, συνταξιοδοτικά ταμεία και ιδιώτες επενδυτές, οδηγώντας σε δισεκατομμύρια δολάρια να διοχετεύονται στα ETFs καθημερινά.

Αυτή η σύμπτωση παραγόντων, σύμφωνα με τον Davis, σημαίνει ότι τα τρέχοντα αισιόδοξα συναισθήματα πιθανότατα υποεκτιμούν τη δυνητική ανάπτυξη.

«Φανταστείτε τις σκηνές όταν θα είναι εδώ οι ιδιώτες επενδυτές και η ανοδική αγορά θα είναι στο αποκορύφωμά της. Όταν χώρες, διαχειριστές πλούτου, συνταξιοδοτικά ταμεία και ιδιώτες επενδυτές θα αγοράζουν δισεκατομμύρια δολάρια σε ETFs καθημερινά. Δεν είστε σοβαρά αρκετά αισιόδοξοι.»

Τα BTC ETFs Συγκεντρώνουν 1M BTC· Το ETH Ετοιμάζεται για Άνοδο

Στις 24 Μαΐου, το συνολικό ποσό Bitcoin που κατέχουν όλα τα spot ETFs ανέρχεται σε περίπου 1,002,343 BTC, με σημαντικό ποσοστό να διατίθεται σε προϊόντα που βασίζονται στις ΗΠΑ από τα 32 ETFs που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Αυτό σηματοδοτεί την αυξανόμενη αποδοχή και το ενδιαφέρον των θεσμικών επενδυτών για τα κρυπτονομίσματα, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, το γεγονός ότι τα spot Bitcoin ETFs συλλογικά κατέχουν πάνω από ένα εκατομμύριο BTC υποδηλώνει αυξημένη ζήτηση για το περιουσιακό στοιχείο. Καθώς αυτά τα ETFs αποκτούν και διακρατούν Bitcoin, μειώνεται η διαθέσιμη προσφορά σε κυκλοφορία.

Με την προσφορά του κρυπτονομίσματος να είναι σταθερή και να μειώνεται λόγω παραγόντων όπως τα γεγονότα halving, το αυξημένο θεσμικό ενδιαφέρον και οι επενδύσεις μέσω ETFs θα μπορούσαν να εντείνουν τη σπανιότητα, πιθανώς οδηγώντας σε περαιτέρω αύξηση της ζήτησης και των τιμών.

Εν τω μεταξύ, η τιμή του Ethereum απέτυχε να ξεπεράσει την αντίσταση των $4,000, αλλά εμφανίζονται ελπιδοφόρα σημάδια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την πολυπόθητη άνοδο, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση τιμών.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *