Home » Τα Κορυφαία Altcoins Για Απόδοση 10x Σε 90 Ημέρες
Posted in

Τα Κορυφαία Altcoins Για Απόδοση 10x Σε 90 Ημέρες

Τα Κορυφαία Altcoins Για Απόδοση 10x Σε 90 Ημέρες

Στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube με τίτλο «Αν Έπρεπε Να Κερδίσω 10x Τα Χρήματά Μου Σε 90 Ημέρες, Θα Αγόραζα Αυτό Το Crypto Altcoin», ο διάσημος αναλυτής κρυπτονομισμάτων Miles Deutscher παρουσίασε μια εκλεπτυσμένη πρόβλεψη για τα altcoins που θεωρεί ότι είναι έτοιμα για σημαντικά κέρδη τους επόμενους 90 ημέρες. Αρχικά σκοπεύοντας να επισημάνει τα altcoins ικανά για απόδοση 20x μέχρι το τέλος του κύκλου, ο Deutscher προσαρμόζει τις προσδοκίες με βάση ρεαλιστικές αναλύσεις της αγοράς, τονίζοντας εκείνα με πιθανότητα για αύξηση 10x.

Altcoins Με Δυνατότητα 10x

Ο Deutscher ξεκίνησε την ανάλυσή του αναφερόμενος στην αστάθεια και την αβεβαιότητα που χαρακτηρίζουν τις αγορές κρυπτονομισμάτων, ιδιαίτερα στον τομέα των altcoins. «Η απόδοση 20x δεν είναι εύκολη», εξήγησε, επισημαίνοντας την ανάγκη για βαθιά ρίσκα και εστίαση σε altcoins με μικρότερες κεφαλαιοποιήσεις για να επιτευχθούν τόσο υψηλές αποδόσεις.

«Χρειάζεται να στραφείτε σε νομίσματα στην περιοχή των 1 έως 200 εκατομμυρίων δολαρίων κεφαλαιοποίησης αγοράς, ίσως 500 εκατομμύρια έως ένα δισεκατομμύριο», πρόσθεσε. Ο Deutscher επισήμανε αρκετά altcoins που πιστεύει ότι έχουν τη δυνατότητα για σημαντικά κέρδη:

Dogwifhat (WIF): Ως το κορυφαίο meme coin στο blockchain της Solana, το WIF συζητήθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τον αναλυτή. Με τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Deutscher προέβλεψε μια πιθανή άνοδο στα 37 δισεκατομμύρια δολάρια, υποστηριζόμενη από ισχυρή υποστήριξη της κοινότητας και ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς. Επικαλέστηκε τις πρόσφατες κινήσεις τιμών και την εμπλοκή της κοινότητας ως δείκτες επικείμενης ανόδου, «Το WIF αρχίζει να διασπάει αυτό το επίπεδο [περίπου στα $3,60] καθημερινά, το οποίο είναι εξαιρετικά ανοδικό.»

Pepe (PEPE): Ένα άλλο meme coin, το Pepe Coin, αναφέρθηκε για την αστάθεια και τη φύση του υψηλού κινδύνου-υψηλής ανταμοιβής από τον Deutscher. Παρά την προσωπική του επίτευξη απόδοσης 70x, ο Deutscher βλέπει ακόμη πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, συμβούλευσε επίσης τους θεατές για τη στρατηγική της προοδευτικής λήψης κερδών, τονίζοντας την ανάγκη διασφάλισης των κερδών σε περιβάλλον υψηλής αστάθειας.

Prime (Gaming Sector): Αναφερόμενος στον τομέα των παιχνιδιών, ο PRIME αναφέρθηκε από τον αναλυτή κρυπτονομισμάτων ως υποσχόμενο υποψήφιο για αύξηση 10x, εκμεταλλευόμενος τη αυξανόμενη δημοτικότητα και τις επενδύσεις που ρέουν στον τομέα των παιχνιδιών βασισμένων στο blockchain.

Fantom (Infrastructure) και AIOZ (DePin/AI): Τόσο το Fantom όσο και το AIOZ αναγνωρίστηκαν για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες και την πιθανή ανάπτυξη της αγοράς, με τον Deutscher να προβλέπει εφικτές αυξήσεις 10x λόγω των στερεών τεχνολογικών τους θεμελίων και των θέσεων τους στην αγορά. «Το Fantom (FTM) μπορεί να κάνει 10x. Το AIOZ μπορεί να κάνει 10x», δήλωσε.

Διαχείριση Κινδύνου Στα Κρυπτονομίσματα

Σημαντικό είναι ότι ο Deutscher τόνισε τη διαφοροποίηση στις στρατηγικές επένδυσης βάσει του τύπου του νομίσματος και της θέσης του στην αγορά. Ενώ νομίσματα όπως το Solana και το Ondo Finance μπορεί να μην παρουσιάζουν απόδοση 10x, η ηγετική τους θέση στην αγορά και η σταθερότητα τους προσφέρουν χαμηλότερες αλλά σημαντικές αποδόσεις, οι οποίες μπορεί να είναι κρίσιμες για τη διατήρηση ισορροπίας σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο.

«Μπορεί το Solana και το Ondo Finance (ONDO) να κάνουν 10x; Ίσως όχι, αλλά είναι ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους. Οπότε μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με μια απόδοση 3, 4x εκεί. Δεν χρειάζεται όλα να είναι 10x. Αυτό είναι κάτι που πρέπει επίσης να καταλάβετε. Ορισμένα νομίσματα στο χαρτοφυλάκιό σας έχουν διαφορετικό σκοπό Επενδύετε με μεγαλύτερο μέγεθος, είναι πιο ασφαλή. Οπότε δεν αναλαμβάνετε τόσο μεγάλο κίνδυνο», εξήγησε ο Deutscher.

Συζήτησε επίσης τις πιο ριψοκίνδυνες επενδύσεις όπως το Astroport, που λόγω της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησής του, παρουσιάζει ένα κλασικό σενάριο υψηλού κινδύνου-υψηλής ανταμοιβής. «Όσο χαμηλότερη η κεφαλαιοποίηση αγοράς, τόσο πιο εύκολο είναι να αντληθεί, γιατί χρειάζεται λιγότερη ρευστότητα για να επηρεάσει την τιμή», σημείωσε ο Deutscher, επισημαίνοντας τη κερδοσκοπική φύση τέτοιων altcoins.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *