Home » Πρόβλεψη Τιμής BONK καθώς η Ανοικτή Θέση Μειώνεται κατά 8 Εκατομμύρια
Posted in

Πρόβλεψη Τιμής BONK καθώς η Ανοικτή Θέση Μειώνεται κατά 8 Εκατομμύρια

Η πρόσφατη πτώση της τιμής του BONK έχει οδηγήσει σε σημαντική μείωση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, όπως αντικατοπτρίζεται στην Ανοικτή Θέση (OI) του περιουσιακού στοιχείου. Η OI έπεσε από τα 24 εκατομμύρια δολάρια στα 16 εκατομμύρια δολάρια, με μια ελαφριά ανάκαμψη στα 17,27 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά το θετικό ποσοστό χρηματοδότησης που ευνοεί τα μακροχρόνια συμβόλαια, η απότομη μείωση της OI υποδηλώνει πτωτική διάθεση. Αυτή η πτώση της εμπιστοσύνης των επενδυτών θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω μειώσεις της τιμής αν συνεχιστεί.

Η τρέχουσα ανάλυση τιμών τοποθετεί το BONK στα $0,00003323, με τεχνικούς δείκτες να υποδεικνύουν πιθανά βασικά επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης.

Οι Επενδυτές του BONK Χάνουν Εμπιστοσύνη καθώς η Ανοικτή Θέση Μειώνεται

Η πτώση της τιμής του BONK επηρεάζει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, όπως φαίνεται στην Ανοικτή Θέση (OI) του περιουσιακού στοιχείου. Η OI έπεσε κατά 8 εκατομμύρια δολάρια, μειούμενη από τα 24 εκατομμύρια δολάρια στα 16 εκατομμύρια δολάρια το Σάββατο. Ωστόσο, ανέκαμψε ελαφρώς στα 17,27 εκατομμύρια δολάρια την Κυριακή, αντικατοπτρίζοντας αύξηση 0,09%.

Αν και το ποσοστό χρηματοδότησης παραμένει θετικό, υποδεικνύοντας κυριαρχία των μακροχρόνιων συμβολαίων, η σημαντική πτώση της OI υποδηλώνει πτωτική διάθεση για το BONK. Αυτή η πτώση στην OI θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω μειώσεις της τιμής αν δεν βελτιωθεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Βασικά Σημεία:

  • Ανοικτή Θέση: Μειώθηκε κατά 8 εκατομμύρια δολάρια σε 48 ώρες.
  • Τρέχουσα Ανοικτή Θέση: 16 εκατομμύρια δολάρια, τώρα πάνω από 17 εκατομμύρια.
  • Ποσοστό Χρηματοδότησης: Παραμένει θετικό, ευνοώντας τα μακροχρόνια συμβόλαια.

Τι Είναι η Ανοικτή Θέση (OI) και Τι Σημαίνει για Εσάς;

Η Ανοικτή Θέση (OI) αναφέρεται στον συνολικό αριθμό εκκρεμών παραγώγων συμβολαίων, όπως τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή οι επιλογές, που δεν έχουν διακανονιστεί. Παρέχει πληροφορίες για τη δραστηριότητα και τη ρευστότητα ενός περιουσιακού στοιχείου. Μια υψηλότερη OI υποδηλώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή στην αγορά, ενώ μια χαμηλότερη OI υποδηλώνει μειούμενο ενδιαφέρον.

Στο πλαίσιο του BONK, η πρόσφατη πτώση της OI από τα 24 εκατομμύρια δολάρια στα 16 εκατομμύρια δολάρια, παρά την ελαφριά ανάκαμψη στα 17,27 εκατομμύρια δολάρια, υποδηλώνει μειωμένη εμπιστοσύνη των επενδυτών, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την τιμή του.

Πρόβλεψη Τιμής του Bonk

Η τιμή του BONK είναι επί του παρόντος $0,00003323 στο 4ωρο διάγραμμα. Το σημείο καμπής, που σημειώνεται με την πράσινη γραμμή, βρίσκεται στα $0,00003536.

Άμεσα επίπεδα αντίστασης εντοπίζονται στα $0,00003802, $0,00004013 και $0,00004261, ενώ άμεση υποστήριξη βρίσκεται στα $0,00003240, ακολουθούμενη από τα $0,00003014 και $0,00002787.

Τεχνικά, ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος (RSI) είναι στο 39,79, υποδεικνύοντας υπερπουλημένες συνθήκες, και ο 50ήμερος Εκθετικός Κινητός Μέσος Όρος (50 EMA) είναι $0,00003482. Η ανοδική γραμμή τάσης υποστηρίζει το BONK κοντά στο επίπεδο $0,00003240, το οποίο ενισχύεται περαιτέρω από ένα διπλό μοτίβο πυθμένα. Αυτό υποδηλώνει πιθανή συνέχιση της ανοδικής τάσης αν η τιμή παραμείνει πάνω από τα $0,00003240.

Συμπερασματικά, εξετάστε την αγορά του BONK πάνω από τα $0,00003240, ενώ μια διάσπαση κάτω από αυτό το επίπεδο μπορεί να σηματοδοτήσει μια πώληση.

Εναλλακτικά Meme Tokens για Μεγάλες Ανοδικές Τάσεις

Το BONK δεν ήταν το πιο αποδοτικό meme coin φέτος, με πολλά μικρότερα tokens να το ξεπερνούν σε απόδοση τους τελευταίους μήνες. Οι buyers που αναζητούν γρήγορα, σημαντικά κέρδη μπορεί να εξετάσουν νεότερες εναλλακτικές, συμπεριλαμβανομένων των tokens σε προπώληση.

Ένα υποσχόμενο token είναι το PlayDoge (PLAY), ένα κρυπτονόμισμα βασισμένο στο Ethereum που άνοιξε πρόσφατα την προπώλησή του, συγκεντρώνοντας 0,93 εκατομμύρια δολάρια από τον στόχο των 1,38 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ελκυστικότητα του PlayDoge έγκειται στο παιχνίδι τύπου Tamagotchi με θέμα τον Doge και δυνατότητες κερδοφορίας μέσω παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να εκτρέφουν, να ανταλλάσσουν και να στέλνουν τους εικονικούς σκύλους Shiba Inu τους σε αποστολές, κερδίζοντας PLAY tokens με μέγιστη προσφορά 9,4 δισεκατομμυρίων. Η τρέχουσα τιμή προπώλησης είναι $0,00501 ανά token.

 

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *