Home » Ο CEO της Tether προειδοποίησε τους επενδυτές για τα altcoin airdrops
Posted in

Ο CEO της Tether προειδοποίησε τους επενδυτές για τα altcoin airdrops

altcoin airdrops

Ο CEO της Tether, Paolo Ardoino, δήλωσε ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα emails που λαμβάνουν σχετικά με altcoin airdrops.

Σε ανάρτησή του από τον λογαριασμό του στο X, ο CEO της Tether, Paolo Ardoino, προειδοποίησε ότι ένας κορυφαίος πάροχος email που χρησιμοποιείται από εταιρείες κρυπτονομισμάτων μπορεί να έχει παραβιαστεί.

Δηλώνοντας ότι δεν θα αποκαλύψει ονόματα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, ο Paolo Ardoino ανέφερε ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα emails που λαμβάνουν σχετικά με airdrop altcoin.

“Έχουμε λάβει δύο ανεξάρτητες επιβεβαιώσεις ότι ένας εξέχων πάροχος που χρησιμοποιείται από εταιρείες κρυπτονομισμάτων για τη διαχείριση των email λιστών τους μπορεί να έχει παραβιαστεί. Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με τα emails που προσφέρουν airdrops κρυπτονομισμάτων που έχετε λάβει πριν από περισσότερες από 24 ώρες.”

Ο ιδρυτής του CoinGecko προειδοποίησε επίσης!

Ο συνιδρυτής και COO του CoinGecko, Bobby Ong, επιβεβαίωσε επίσης αυτήν την προειδοποίηση και προειδοποίησε τους επενδυτές:

“Υπάρχει αυτή τη στιγμή μια συνεχιζόμενη επίθεση παραβίασης μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού εναντίον ενός παρόχου ενημερωτικών δελτίων email. Πολλές εταιρείες κρυπτονομισμάτων μπορεί να επηρεαστούν από emails με ψευδείς ανακοινώσεις token. Προσέχετε τα ενημερωτικά δελτία email τις επόμενες ημέρες. Εμείς στο CoinGecko μπορεί επίσης να έχουμε επηρεαστεί και εργαζόμαστε ενεργά με τον πάροχό μας για να ερευνήσουμε περαιτέρω και να καθορίσουμε την έκταση αυτής της παραβίασης. Έχουμε δει phishing emails του CoinGecko να αποστέλλονται από άλλους λογαριασμούς πελατών. Δεν υπάρχει σχεδιασμένο token CoinGecko, οπότε μην παρασυρθείτε από phishing emails.”

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *