Home » Ethereum vs Bitcoin: Γιατί το ETH μένει στάσιμο ενώ το BTC ανέρχεται;
Posted in

Ethereum vs Bitcoin: Γιατί το ETH μένει στάσιμο ενώ το BTC ανέρχεται;

Ethereum vs Bitcoin: Γιατί το ETH μένει στάσιμο ενώ το BTC ανέρχεται;

Το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, έχει σταματήσει στην πρόσφατη ανοδική αγορά, αλλά οι τεχνικοί δείκτες υποδεικνύουν μια πιθανή εκτόξευση. Η τιμή του Ethereum έχει σταθεροποιηθεί για δύο εβδομάδες παρά τις θετικές τάσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Είναι το Ethereum Έτοιμο για Άνοδο;

Παρά το γεγονός ότι άλλα altcoins απολαμβάνουν τον ενθουσιασμό των επενδυτών, το Ethereum παραμένει ανεξήγητα επίπεδο. Ωστόσο, κάτω από την επιφάνεια, οι τεχνικοί δείκτες υποδηλώνουν μια πιθανή άνοδο. Ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας, ένα βαρόμετρο συναισθήματος, κλίνει προς την αισιοδοξία, υποδεικνύοντας αυξανόμενη ζήτηση για το ETH. Ο όγκος συναλλαγών έχει επίσης αυξηθεί κατά 10% σε ένα υγιές ποσό των 14,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προσθέτοντας καύσιμα στην πιθανή αύξηση της τιμής.

Μια πρόσφατη άνοδος της τιμής αντανακλά την άνοδο του Bitcoin, με το Ethereum να φτάνει στα 3.813,39 δολάρια με ημερήσιο κέρδος 1,06%. Αυτό ευθυγραμμίζεται με τεχνικούς δείκτες όπως οι κινητοί μέσοι όροι, που τοποθετούν το Ethereum σε «ζώνη αγοράς», υποδεικνύοντας αυξημένο ενδιαφέρον από τους επενδυτές.

Ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος (RSI) βρίσκεται άνετα στο 63,1, δείχνοντας μια ισορροπία μεταξύ της πίεσης αγοράς και πώλησης. Αν ο RSI παραμείνει σε αυτό το επίπεδο, η τιμή του Ethereum πιθανότατα θα κρατήσει το έδαφος της. Αν η ανοδική τάση συνεχιστεί, η τιμή μπορεί να δοκιμάσει τα 3.946 δολάρια.

Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανή παγίδα. Ο όγκος συναλλαγών στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEX), ένα μέτρο δραστηριότητας peer-to-peer, έχει μειωθεί κατά 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια εβδομάδα, πέφτοντας από τα 3,34 δισεκατομμύρια στα μόλις 1,03 δισεκατομμύρια. Αυτό εγείρει ανησυχίες για τη συνολική ζήτηση για το Ethereum.

Το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, παραμένει στάσιμο στην πρόσφατη ανοδική αγορά. Κλειδωμένο μεταξύ 3.841 και 3.703 δολαρίων για δύο εβδομάδες, ακόμη και η πολυαναμενόμενη έγκριση του ETF του Ethereum δεν κατάφερε να προκαλέσει κίνηση. Είναι το Ethereum καταδικασμένο σε ασημαντότητα ή προετοιμάζεται μια εκτόξευση κάτω από την επιφάνεια;

Με τους θετικούς τεχνικούς δείκτες να υποδεικνύουν μια πιθανή άνοδο, το μέλλον του Ethereum μπορεί να μην είναι τόσο αβέβαιο.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *