Home » Bitcoin, Ethereum, Ripple Εβδομαδιαία Ανασκόπηση
Posted in

Bitcoin, Ethereum, Ripple Εβδομαδιαία Ανασκόπηση

ethereum,bitcoin,xrp

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων δεν έχει εξελιχθεί το ίδιο για κάθε περιουσιακό στοιχείο. Το Bitcoin (BTC) είχε μια καλή πορεία, αλλά κορυφαία νομίσματα όπως το Ethereum (ETH) και το Ripple (XRP) εξακολουθούν να υποφέρουν.

Οι πιθανότητες για τα altcoins να αυξήσουν τον ρυθμό τους και να κάνουν ράλι εξαρτώνται από την απόδοση του Bitcoin. Η αναγνώριση της περιόδου των altcoins είναι σημαντική, καθώς μπορεί να εκτιμήσει πότε και πόσο ανάπτυξη θα μπορούσαν να σημειώσουν τα altcoins.

Bitcoin (BTC)

Η τιμή του Bitcoin ξεπέρασε τις προσδοκίες της αγοράς, σημειώνοντας αύξηση 5% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτή η άνοδος έφερε την τιμή διαπραγμάτευσης στα $71,160, κοντά στην κρίσιμη αντίσταση των $71,800. Οι ευρύτερες ενδείξεις της αγοράς παραμένουν ανοδικές, με το BTC να κινείται εντός ενός μοτίβου σημαίας, υποδεικνύοντας ένα ράλι 45% στον ορίζοντα. Ωστόσο, η πιο πρακτική πρόβλεψη είναι μια άνοδος μέχρι το τρέχον υψηλό όλων των εποχών των $73,650. Η διάσπαση αυτού του επιπέδου θα καθιέρωνε ένα νέο υψηλό για το BTC. Από την άλλη πλευρά, το εμπόδιο των $71,800 παραμένει αδιάσπαστο για σχεδόν τρεις εβδομάδες τώρα. Μια αποτυχημένη διάσπαση αυτού του επιπέδου θα μπορούσε να υποβαθμίσει το ράλι, οδηγώντας την τιμή του Bitcoin πίσω στα $68,500.

Ethereum (ETH)

Ενώ η τιμή του Ethereum δεν παρουσιάζει ανοδική τάση αυτή τη στιγμή, διατηρεί το ράλι που σημείωσε τον προηγούμενο μήνα. Το altcoin διέσπασε την καθοδική σφήνα και ανέβηκε στα $3,980 κάποια στιγμή, αλλά σύντομα κατέβηκε. Το ETH αγωνίζεται να κλείσει πάνω από το επίπεδο Fibonacci 61.8% των $3,829. Αυτό το επίπεδο είναι επίσης γνωστό ως το πάτωμα υποστήριξης της ανοδικής πορείας, και η επανακατάκτηση αυτού θα αύξανε την τιμή στα $4,000. Αλλά αν η τιμή του Ethereum δεν καταφέρει να εξασφαλίσει αυτό το επίπεδο ως υποστήριξη, μια πτώση δεν μπορεί να αποκλειστεί. Έτσι, το ETH θα μπορούσε να πέσει στο ημερήσιο γράφημα για να δοκιμάσει την υποστήριξη στα $3,695 ή τη γραμμή Fibonacci 50% στα $3,582.

Ripple (XRP)

Η τιμή του XRP είχε μια απογοητευτική πορεία, διαπραγματευόμενη στα $0.52. Το altcoin σχηματίζει ένα ανοδικό τρίγωνο και αναμένει διάσπαση. Αυτός ο σχηματισμός του ανοδικού γραφήματος περιλαμβάνει μια οριζόντια γραμμή αντίστασης και μια ανερχόμενη γραμμή υποστήριξης. Υποδεικνύει αυξανόμενη αγοραστική πίεση, υποδηλώνοντας μια πιθανή διάσπαση πάνω από το επίπεδο αντίστασης. Ωστόσο, αυτή η θεωρητική άνοδος δεν έχει ακόμη παρατηρηθεί, καθώς, προς το παρόν, το altcoin μόλις έκλεισε πάνω από το επίπεδο Fibonacci 23.6%. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι, καθώς αυτό το επίπεδο Fibonacci είναι γνωστό ως το πάτωμα υποστήριξης της πτωτικής αγοράς. Η εξασφάλισή του θα αποτρέψει περαιτέρω πτώση της τιμής του XRP. Αλλά η απώλεια αυτού του επιπέδου θα μπορούσε να οδηγήσει το altcoin στα $0.50 ή χαμηλότερα για να δοκιμάσει την κρίσιμη υποστήριξη των $0.47, ακυρώνοντας πλήρως τη θετική πρόβλεψη.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *