Home » Πότε το Shiba Inu θα φτάσει το 1 σεντ, σύμφωνα με το ChatGPT-4o
Posted in

Πότε το Shiba Inu θα φτάσει το 1 σεντ, σύμφωνα με το ChatGPT-4o

Πότε το Shiba Inu θα φτάσει το 1 σεντ, σύμφωνα με το ChatGPT-4o

Το κρυπτονόμισμα meme Shiba Inu (SHIB) βιώνει βραχυπρόθεσμη μεταβλητότητα τιμής εν μέσω μιας απότομης διόρθωσης που σημειώθηκε στις 7 Ιουνίου. Παρά τις τρέχουσες κινήσεις τιμών, οι επενδυτές του SHIB επικεντρώνονται στο να δουν το token να μειώνει τον αριθμό των μηδενικών στην τιμή του, με το όριο του ενός σεντ να παραμένει πιθανός στόχος.

Βάσει των θεμελιωδών στοιχείων του SHIB, η επίτευξη αυτού του επιπέδου είναι δύσκολη. Ωστόσο, το Finbold στράφηκε στο τελευταίο και πιο προηγμένο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης (AI) της OpenAI, το ChatGPT-4o, για να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με το πότε μπορεί το SHIB να φτάσει τα $0,01.

Για να προβλέψει το χρονοδιάγραμμα, η πλατφόρμα AI αναγνώρισε πρώτα τους υποκείμενους παράγοντες που είναι πιθανό να προωθήσουν το SHIB στα $0,01. Το ChatGPT-4o σημείωσε ότι το κλίμα της αγοράς παίζει κρίσιμο ρόλο, καθώς τα κρυπτονομίσματα μπορούν να βιώσουν γρήγορες αλλαγές τιμών λόγω αλλαγών στο κλίμα των επενδυτών.

Η αυξημένη υιοθέτηση και οι νέες χρήσεις μπορούν να οδηγήσουν τη ζήτηση, επηρεάζοντας σημαντικά την τιμή του SHIB μαζί με τις κανονιστικές αλλαγές. Επιπλέον, οι τεχνολογικές εξελίξεις εντός του οικοσυστήματος του Shiba Inu μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους επενδυτές, ανεβάζοντας την τιμή.

Στόχοι τιμής SHIB

Το εργαλείο AI σημείωσε ότι το Shiba Inu θα απαιτούσε σημαντική υιοθέτηση, μια ισχυρή ανοδική αγορά και ίσως σημαντικές τεχνολογικές ή συνεργατικές εξελίξεις για να φτάσει τα $0,01. Δεδομένης της τρέχουσας τιμής του $0.00002325, θα χρειαστεί να αυξηθεί περίπου 430 φορές.

Αισιόδοξα, η πλατφόρμα AI υπολόγισε ότι, σε περίπτωση μιας ισχυρής ανοδικής αγοράς και σημαντικών θετικών εξελίξεων, θα μπορούσε να πάρει αρκετά χρόνια, με χρονοδιάγραμμα 5-10 ετών.

Σε αυτή την περίπτωση, για να φτάσει το SHIB την τιμή του 1 σεντ, θα χρειαστεί να υποστεί σημαντική αγοραστική πίεση. Επομένως, αν το Shiba Inu φτάσει την τιμή του 1 σεντ, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα ήταν περίπου $5,88 τρισεκατομμύρια.

Αν και το ChatGPT-4o ανέφερε την πρόκληση της επίτευξης του ορίου των $0,01, προέβλεψε το πιο πιθανό υψηλότερο επίπεδο τιμής για το SHIB. Το εργαλείο σημείωσε ότι ο στόχος της τιμής θα εξακολουθούσε να εξαρτάται από μαζική υιοθέτηση και δυναμική της αγοράς.

Σύμφωνα με το ChatGPT-4o, υποθέτοντας ένα εξαιρετικά αισιόδοξο σενάριο αγοράς, το SHIB θα μπορούσε ενδεχομένως να δει μια αύξηση από 10 φορές έως 100 φορές από τα τρέχοντα επίπεδα. Αυτό θα το έθετε στην περιοχή των $0.00023 έως $0.0023 ως τον πιο ρεαλιστικό υψηλότερο στόχο τιμής.

Ανάλυση τιμής Shiba Inu

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το Shiba Inu διαπραγματευόταν στα $0.00002315, έχοντας διορθωθεί κατά περισσότερο από 7% τις τελευταίες επτά ημέρες.

Συνοψίζοντας, η τιμή του SHIB γενικά παρουσίασε πτωτική τάση από τις 6 Ιουνίου και μετά. Είναι σημαντικό να παρακολουθήσετε τη δράση της τιμής γύρω από τα $0.000025 και $0.0000245, καθώς η διάσπαση αυτών των σημείων αντίστασης θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή ανοδική διαφυγή.

Από την άλλη πλευρά, η παρατήρηση του πώς η τιμή αλληλεπιδρά με τα επίπεδα υποστήριξης στα $0.000023 και $0.0000225 μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες αγοράς.

Disclaimer:  Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου δεν πρέπει να θεωρείται επενδυτική συμβουλή. Οι επενδύσεις είναι κερδοσκοπικές. Όταν επενδύετε, το κεφάλαιό σας είναι σε κίνδυνο.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *