Home » Το Bitcoin (BTC) Κατακρημνίζεται Κάτω από $68K
Posted in

Το Bitcoin (BTC) Κατακρημνίζεται Κάτω από $68K

Το Bitcoin (BTC) Κατακρημνίζεται Κάτω από $68K

Η τιμή του Bitcoin προσπάθησε να κατακτήσει το πολυπόθητο επίπεδο των $70,000 χθες το βράδυ, αλλά απορρίφθηκε βίαια και υποχώρησε πάνω από δύο χιλιάδες δολάρια σε περίπου μία ώρα.

Τα εναλλακτικά νομίσματα έχουν επίσης στραφεί στο κόκκινο, προκαλώντας απώλειες ύψους $80 δισεκατομμυρίων στην συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Η συνολική αξία των εκκαθαρισμένων θέσεων έχει αυξηθεί σε περίπου $170 εκατομμύρια σε ημερήσια κλίμακα.

Το CryptoPotato ανέφερε χθες ότι οι τιμές του BTC ήταν αρκετά υποτονικές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά η Δευτέρα ξεκίνησε με πιο θετικό πρόσημο. Το απόγευμα ήταν ακόμη πιο αισιόδοξο για το περιουσιακό στοιχείο καθώς επιχείρησε να επιτεθεί στην ψυχολογική αντίσταση των $70,000.

Παρά το ότι διέσπασε σύντομα αυτό το επίπεδο, οι αρκούδες ήταν γρήγορες να ανακόψουν την κίνηση και δεν επέτρεψαν μια αποφασιστική νίκη. Αντίθετα, το BTC άρχισε να χάνει αξία σχεδόν αμέσως και κατέρρευσε πάνω από δύο χιλιάδες δολάρια μέσα σε περίπου μία ώρα.

Αυτό κορυφώθηκε με πτώση της τιμής στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 3 Ιουνίου, στα $67,500. Η κεφαλαιοποίησή του έχει επίσης μειωθεί σε $1.335 τρισεκατομμύρια σύμφωνα με το CG.

Τα εναλλακτικά νομίσματα βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Το Ethereum έχει χάσει 3.5% την ημέρα και έχει πέσει στα $3.560. Παρόμοιες μειώσεις παρατηρούνται σε SOL, DOGE, TON, SHIB, και LINK.

Το Binance Coin, που ήταν ο κορυφαίος κερδισμένος της περασμένης εβδομάδας, έχει μειωθεί πάνω από 7% τις τελευταίες 24 ώρες. Ως αποτέλεσμα, το BNB έχει πέσει κάτω από τα $620.

Ακόμη πιο επώδυνες μειώσεις παρατηρούνται σε NOT (-19%), W (-15%), JASMY (-11%), BRETT (-10%), και άλλα.

Η συνολική αξία των εκκαθαρισμένων θέσεων τις τελευταίες 12 ώρες ανέρχεται σε $120 εκατομμύρια και $170 εκατομμύρια σε ημερήσια κλίμακα. Πάνω από 75,000 έμποροι έχουν πληγεί την ίδια χρονική περίοδο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το ETH είναι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας και η μεγαλύτερη μεμονωμένη εκκαθαρισμένη θέση αφορούσε το ether επίσης. Αξιολογούνταν πάνω από $6.5 εκατομμύρια και πραγματοποιήθηκε στην Binance.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *