Home » Τραμπ: Ο «Πρόεδρος των Κρυπτονομισμάτων»
Posted in

Τραμπ: Ο «Πρόεδρος των Κρυπτονομισμάτων»

Τραμπ: Ο «Πρόεδρος των Κρυπτονομισμάτων»

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, εντείνει την υποστήριξή του για τα κρυπτονομίσματα ως μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας για το 2024. Ο Τραμπ φέρεται να δήλωσε ότι «θα γίνει ο πρόεδρος των κρυπτονομισμάτων» σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στο Σαν Φρανσίσκο, που φιλοξενήθηκε από τον γενικό εταίρο της Craft Ventures, David Sacks, και τον δισεκατομμυριούχο τεχνολογίας Chamath Palihapitiya.

Ο Τραμπ επανέλαβε επίσης την υποστήριξή του για τα κρυπτονομίσματα και τα σχέδιά του να προωθήσει τη βιομηχανία, επισημαίνοντας την πρόθεση του Δημοκρατικού Κόμματος να λάβει την αντίθετη προσέγγιση με αυστηρούς κανονισμούς.

Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι συμβαίνει μια μετατόπιση στην Ουάσινγκτον όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα. Ο Matt Hougan, διευθύνων σύμβουλος επενδύσεων της Bitwise, πιστεύει ότι οι ΗΠΑ προχωρούν τελικά προς τη ρυθμιστική σαφήνεια, γεγονός που θα μπορούσε να ανοίξει τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων στη χρηματοοικονομική συμβουλευτική βιομηχανία της χώρας, αξίας 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εν τω μεταξύ, η βιομηχανία δεν περιμένει απλά τις αλλαγές. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase δώρισε 25 εκατομμύρια δολάρια στη super πολιτική επιτροπή δράσης (PAC) με επίκεντρο τα κρυπτονομίσματα, Fairshake, καθώς εντείνει τις λομπιστικές προσπάθειες ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Η τελευταία δωρεά αυξάνει το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί από την PAC και τις συνδεδεμένες με αυτήν οργανώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του εκλογικού κύκλου στα 160 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό το ποσό ταιριάζει με τις πρόσφατες δωρεές από την Ripple και την επενδυτική εταιρεία Andreessen Horowitz.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *