Home » Βελτίωση Κεφαλαίου Της Tether με $1 Δισεκατομμύριο σε Επενδύσεις
Posted in

Βελτίωση Κεφαλαίου Της Tether με $1 Δισεκατομμύριο σε Επενδύσεις

Βελτίωση Κεφαλαίου Της Tether με $1 Δισεκατομμύριο σε Επενδύσεις

Ο CEO της εταιρείας τόνισε τα σχέδια επέκτασης της Tether πέρα από την αγορά των κρυπτονομισμάτων με επενδύσεις σε αναδυόμενες αγορές.

• Ο γίγαντας των stablecoin, Tether, έχει δεσμεύσει σημαντικό ποσό για επενδυτικές ευκαιρίες.
• Η Tether διαφοροποιεί το χαρτοφυλάκιό της πέρα από τα stablecoin και τα κρυπτονομίσματα.
• Η εκδότρια του stablecoin USDT έχει πραγματοποιήσει αρκετές μεγάλες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες, η εκδότρια των stablecoin Tether βρίσκεται σε επενδυτική δραστηριότητα, διαφοροποιώντας το χαρτοφυλάκιό της με νέες υποσχόμενες επενδύσεις πέρα από το χώρο των κρυπτονομισμάτων. Παρά τις αρκετές σημαντικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, ο γίγαντας της βιομηχανίας δεν φαίνεται να επιβραδύνει, καθώς αναζητά ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

Το Δισεκατομμυριαίο Όραμα της Tether

Την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, το Bloomberg ανέφερε ότι ο επενδυτικός βραχίονας της εκδότριας του stablecoin USDT, Tether Holdings, έχει δεσμεύσει το εντυπωσιακό ποσό του $1 δισεκατομμυρίου για επιπλέον επενδύσεις τα επόμενα χρόνια.

Η αναφορά ανέφερε ότι ο CEO της Tether, Paolo Ardonio, μοιράστηκε τις φιλοδοξίες σε συνέντευξή του, ως μέρος των σχεδίων της εταιρείας να επικεντρωθεί σε εναλλακτικές χρηματοοικονομικές υποδομές για αναδυόμενες αγορές, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η βιοτεχνολογία.

«Πρόκειται για την επένδυση σε τεχνολογία που βοηθά στην αποδιαμεσολάβηση από την παραδοσιακή χρηματοοικονομική. Λιγότερη εξάρτηση από τις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες όπως η Google, η Amazon και η Microsoft,» δήλωσε στη συνέντευξη στο Bloomberg.

Η προτεινόμενη δέσμευση των $1 δισεκατομμυρίου θα διευρύνει την ήδη μεγάλη επένδυσή της σε αυτούς τους τομείς, ακολουθώντας τη δέσμευση σχεδόν $2 δισεκατομμυρίων τα τελευταία δύο χρόνια.

Για να εξασφαλίσει την ομαλή εξαγορά του stablecoin της USDT εν μέσω αυτών των σημαντικών επενδυτικών σχεδίων, η Tether θα διατηρεί το 100% των αποθεμάτων της, καθώς και ένα επιπλέον μαξιλάρι 6% από τα κέρδη της. Ο Ardonio δήλωσε ότι ένα άλλο ποσοστό των υπόλοιπων κερδών θα διατεθεί για αυτές τις επενδύσεις, καθώς και για υποδομές σε αναδυόμενες αγορές, για την προώθηση της ανάπτυξης του δικτύου διανομής της.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *