Home » Βαθύπλουτοι επενδυτές Bitcoin αγοράζουν $1,4 δισ. σε 24 ώρες εν μέσω διόρθωσης της αγοράς.
Posted in

Βαθύπλουτοι επενδυτές Bitcoin αγοράζουν $1,4 δισ. σε 24 ώρες εν μέσω διόρθωσης της αγοράς.

Βαθύπλουτοι επενδυτές Bitcoin αγοράζουν $1,4 δισ. σε 24 ώρες εν μέσω διόρθωσης της αγοράς.

Η τεράστια και ξαφνική αύξηση της συσσώρευσης Bitcoin από τους βαθύπλουτους επενδυτές (whales) σημειώθηκε καθώς η προσφορά Bitcoin στα ανταλλακτήρια έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι βαθύπλουτοι επενδυτές Bitcoin εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την πτώση της τιμής του Bitcoin στις 11 Ιουνίου, συσσωρεύοντας συνολικά 20.600 BTC αξίας $1,38 δισ. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης blockchain CryptoQuant, αυτή ήταν η μεγαλύτερη ημέρα εισροών για τους βαθύπλουτους επενδυτές Bitcoin από τις 28 Φεβρουαρίου, όταν τα spot Bitcoin exchange-traded funds (ETFs) ήταν μόλις έξι εβδομάδων και το BTC πλησίαζε σε νέο ιστορικό υψηλό.

Οι εισροές στους λογαριασμούς των βαθύπλουτων επενδυτών Bitcoin κυμάνθηκαν μεταξύ 1.300 και 2.200 Bitcoin ημερησίως καθώς το Bitcoin έπεσε από τα $71.650 στις 7 Ιουνίου στα περίπου $69.000. Η τιμή έπεσε ξανά μέρες αργότερα, οδηγώντας σε μια μαζική ημέρα με 20.600 Bitcoin να ρέουν στους λογαριασμούς συσσώρευσης των βαθύπλουτων επενδυτών στις 11 Ιουνίου.

Τα δεδομένα δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τις 12 Ιουνίου, κατά την οποία η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε προσωρινά μετά από καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Τη στιγμή της συγγραφής, το Bitcoin διαπραγματεύεται στα $67.500.

Αυτό συμβαίνει καθώς η προσφορά Bitcoin στα κρυπτονομισματικά ανταλλακτήρια έπεσε στις 942.000 — το χαμηλότερο επίπεδο από τις 22 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με την πλατφόρμα ανάλυσης blockchain Santiment. Η πτώση των αποθεμάτων Bitcoin συχνά υποδηλώνει μια ενισχυόμενη αγορά όπου οι επενδυτές αναμένουν άνοδο της τιμής μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα.

Το Bitcoin εξακολουθεί να είναι 8,45% κάτω από την ιστορικά υψηλότερη τιμή των $73.737 που σημειώθηκε στις 13 Μαρτίου, σύμφωνα με το CoinGecko.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *