Home » PEPE Coin: Μείωση Δραστηριότητας των Φαλαινών Καθώς η Ζήτηση Μειώνεται
Posted in

PEPE Coin: Μείωση Δραστηριότητας των Φαλαινών Καθώς η Ζήτηση Μειώνεται

PEPE Coin: Μείωση Δραστηριότητας των Φαλαινών Καθώς η Ζήτηση Μειώνεται

Τον τελευταίο μήνα, έχει παρατηρηθεί σημαντική μείωση στη δραστηριότητα των διευθύνσεων φαλαινών του Pepe (PEPE). Τα δεδομένα στην αλυσίδα αποκαλύπτουν πτώση στις μεγάλες συναλλαγές που αφορούν το meme coin κατά τη διάρκεια της 30ήμερης περιόδου. Αυτό έχει συμβάλει στη διψήφια πτώση της τιμής του PEPE που παρατηρήθηκε την τελευταία εβδομάδα.

Οι Φάλαινες του Pepe Αποφεύγουν το Meme Coin

Ο ημερήσιος αριθμός μεγάλων συναλλαγών PEPE έχει μειωθεί τις τελευταίες 30 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο αριθμός των συναλλαγών PEPE αξίας μεταξύ $100,000 και $1 εκατομμυρίου μειώθηκε κατά 50.44%, ενώ οι συναλλαγές αξίας μεταξύ $1 εκατομμυρίου και $10 εκατομμυρίων μειώθηκαν κατά 63.46%.

Όταν ο όγκος συναλλαγών ενός περιουσιακού στοιχείου μειώνεται με αυτόν τον τρόπο, αυτό υποδηλώνει αρνητική μεταβολή στο κλίμα της αγοράς προς το περιουσιακό στοιχείο. Συχνά σηματοδοτεί πτώση στο ενδιαφέρον των φαλαινών ή την εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε βραχυπρόθεσμη αύξηση της τιμής.

Στη στιγμή του Τύπου, του PEPE διαπραγματεύεται στα $0.00001273. Η αξία του έχει μειωθεί κατά 13% τις τελευταίες επτά ημέρες. Η μειωμένη δραστηριότητα των φαλαινών του PEPE έχει εκδηλωθεί σε γενική πτώση της ζήτησης για το meme coin μεταξύ των συμμετεχόντων στην αγορά.

Τα δεδομένα στην αλυσίδα αποκαλύπτουν μια πτώση 12% στις μοναδικές διευθύνσεις που έχουν ολοκληρώσει συναλλαγές PEPE από τις 6 Ιουνίου. Επιπλέον, η νέα ζήτηση για το meme coin έχει επίσης μειωθεί. Κατά την υπό εξέταση περίοδο, ο αριθμός των νέων διευθύνσεων που δημιουργήθηκαν για να διαπραγματευτούν PEPE μειώθηκε κατά 17%.

Όταν η ζήτηση για ένα περιουσιακό στοιχείο μειώνεται έτσι, επιβεβαιώνει την αύξηση της αίσθησης bearish (αρνητικής προοπτικής) προς αυτό.

Πρόβλεψη Τιμής PEPE: Το Meme Coin Διαπραγματεύεται Κάτω από Κύρια Κινητή Μέση Τιμή

Στην τρέχουσα τιμή του, το PEPE διαπραγματεύεται κάτω από τον 20ήμερο Εκθετικό Κινητό Μέσο Όρο (EMA), που αντιπροσωπεύει τη μέση τιμή του περιουσιακού στοιχείου κατά τις τελευταίες 20 ημέρες. Όταν η τιμή πέφτει κάτω από αυτόν τον βασικό κινητό μέσο όρο, το περιουσιακό στοιχείο διαπραγματεύεται χαμηλότερα από την μέση τιμή του τις τελευταίες 20 ημέρες. Αυτό είναι ένα bearish σημάδι και σηματοδοτεί μεταβολή στις τάσεις της αγοράς από αγορές σε πωλήσεις.

Οι ενδείξεις από τη Σύγκλιση Αποκλίσεως Κινητών Μέσων Όρων (MACD) της PEPE επιβεβαιώνουν τη μεταβολή της προοπτικής. Στην 1η Ιουνίου, η γραμμή MACD του token (μπλε) διέσχισε κάτω από τη γραμμή σήματος (πορτοκαλί) προς τη γραμμή μηδενός.

Αυτή η τομή σηματοδοτεί ότι η πίεση πώλησης υπερβαίνει τη δραστηριότητα αγοράς και οι bears (αρνητικοί επενδυτές) τώρα κυριαρχούν στην αγορά. Εάν η αρνητική επιρροή στην αγορά του PEPE συνεχίσει να αυξάνεται, μπορεί να αναγκάσει την τιμή της να πέσει στα $0.000011.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *