Home » Η επερχόμενη επιθεώρηση tokens στην Κορέα προκαλεί πτώση των Altcoins
Posted in

Η επερχόμενη επιθεώρηση tokens στην Κορέα προκαλεί πτώση των Altcoins

Η επερχόμενη επιθεώρηση tokens στην Κορέα προκαλεί πτώση των Altcoins

Σε αυτή την ανάρτηση:

  • Ο Νόμος για την Προστασία των Χρηστών Εικονικών Περιουσιακών Στοιχείων της Νότιας Κορέας έχει προκαλέσει πανικό στους επενδυτές, οδηγώντας σε πτώση των altcoin.
  • Τα ανταλλακτήρια θα επιθεωρούν 600 tokens τριμηνιαία, ξεκινώντας από τον επόμενο μήνα, δημιουργώντας φόβους για μαζικές διαγραφές.
  • Η κυβέρνηση διευκρίνισε ότι δεν εμπλέκεται άμεσα στη διαδικασία επιθεώρησης· οι επιθεωρήσεις θα διεξάγονται από τα ανταλλακτήρια.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα βρίσκεται σε χάος. Η επερχόμενη εφαρμογή του Νόμου για την Προστασία των Χρηστών Εικονικών Περιουσιακών Στοιχείων τον επόμενο μήνα έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επενδυτές. Αυτός ο νέος νόμος έχει οδηγήσει σε μαζικές πωλήσεις altcoin, προκαλώντας σημαντική πτώση των τιμών τους.

Ο πανικός προέρχεται από την ανακοίνωση ότι 600 tokens θα επιθεωρούνται από τα ανταλλακτήρια μετά την έναρξη ισχύος του νόμου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας έχει επιμείνει ότι δεν εμπλέκεται άμεσα στη διαδικασία επιθεώρησης.

Διαγραφή 600 tokens από τα κορεατικά ανταλλακτήρια

Η αγορά κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα βρίσκεται σε αναταραχή. Στις 18 Ιουνίου, οι κοινότητες κρυπτονομισμάτων κατέκλυσαν τα μέσα με λίστες altcoin που ενδέχεται να διαγραφούν. Δεκαέξι altcoin αναφέρθηκαν ως πιθανοί υποψήφιοι για διαγραφή, προκαλώντας πτώση των τιμών τους κατά 10 έως 20 τοις εκατό στο Upbit, σύμφωνα με την αναφορά. Από τον επόμενο μήνα, οι χρηματοοικονομικές αρχές θα επιθεωρούν 600 εγχώρια κρυπτονομίσματα τριμηνιαία. Τα tokens που δεν πληρούν τα πρότυπα διατήρησης λίστας μπορεί να ανασταλούν από τη διαπραγμάτευση.

Οι νέες απαιτήσεις επιθεώρησης καταχώρησης χωρίζονται σε τυπικές και ποιοτικές κατηγορίες. Οι τυπικές απαιτήσεις περιλαμβάνουν την αξιοπιστία του εκδότη, τα μέτρα προστασίας των χρηστών, την ασφάλεια της τεχνολογίας και τη συμμόρφωση με τους νόμους. Οι ποιοτικές απαιτήσεις εξετάζουν παράγοντες όπως ο συνολικός όγκος έκδοσης, τα σχέδια διανομής και οι αλλαγές στο επιχειρηματικό σχέδιο.

Παρά τον πανικό, οι χρηματοοικονομικές αρχές της Νότιας Κορέας έχουν διευκρινίσει τον ρόλο τους. Δήλωσαν ότι δεν εμπλέκονται άμεσα στη διαδικασία επιθεώρησης. Το Γραφείο Εποπτείας Εικονικών Περιουσιακών Στοιχείων της Χρηματοοικονομικής Εποπτείας παρείχε πληροφορίες στην Εθνική Συνέλευση για να βοηθήσει στην καθιέρωση ενοποιημένων προτύπων καταχώρησης στα ανταλλακτήρια. Ωστόσο, τα ανταλλακτήρια θα διεξάγουν τις πραγματικές επιθεωρήσεις, όχι η κυβέρνηση.

Τα ανταλλακτήρια προσπαθούν να ηρεμήσουν την κοινότητα

Τα ανταλλακτήρια εργάζονται για να ηρεμήσουν την αγορά. Εξηγούν ότι η εφαρμογή του νέου νόμου δεν θα οδηγήσει σε ξαφνικές, εκτεταμένες διαγραφές. Τα πρότυπα για τη διατήρηση της καταχώρησης ήταν πάντα σε ισχύ, και οι επικείμενες επιθεωρήσεις αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας της Νότιας Κορέας να ενοποιήσει αυτά τα πρότυπα σε όλα τα ανταλλακτήρια. Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της Ανταλλαγής Κορεατικού Γουόν, οι βέλτιστες πρακτικές για την υποστήριξη των συναλλαγών δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί. Ο αξιωματούχος τόνισε ότι τα νέα πρότυπα δεν διαφέρουν πολύ από τα προηγούμενα και ότι οι επιθεωρήσεις αποτελούν τακτικό μέρος της διατήρησης της ακεραιότητας της αγοράς.

Πρόσθεσε: “Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι απλώς μια ανανέωση της επιθεώρησης διατήρησης συναλλαγών. Οι πιθανότητες μαζικής διαγραφής είναι πολύ μικρές.” Ο αξιωματούχος επεσήμανε επίσης ότι παρόμοιες λίστες πιθανών διαγραφών έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, συχνά εστιάζοντας στα Kimchi coins, τα οποία έχουν υψηλούς εγχώριους όγκους συναλλαγών. Αυτές οι λίστες συνήθως βασίζονται σε αβάσιμες εικασίες παρά σε συγκεκριμένα στοιχεία.

“Βασικά, υπάρχει η αρχή της ευθύνης σχετικά με το τι επενδύει κανείς. Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων συχνά επενδύουν χωρίς να γνωρίζουν πολλά, οπότε πρέπει να γνωρίζουν τους παράγοντες κινδύνου και να επενδύουν με γνώση του αν οι συναλλαγές σε αυτό το αντικείμενο μπορούν να διατηρηθούν,” δήλωσε η Χρηματοοικονομική Εποπτεία.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *