Home » Το BEERCOIN Καταποντίζεται Κατά 40% σε Μία Εβδομάδα, 3 Νέες Εναλλακτικές Meme Coins
Posted in

Το BEERCOIN Καταποντίζεται Κατά 40% σε Μία Εβδομάδα, 3 Νέες Εναλλακτικές Meme Coins

Το BEERCOIN Καταποντίζεται Κατά 40% σε Μία Εβδομάδα, 3 Νέες Εναλλακτικές Meme Coins

Μετά από μια εντυπωσιακή άνοδο την περασμένη εβδομάδα, το BEERCOIN (BEER) έχει πέσει απότομα. Το token έχει μειωθεί κατά πάνω από 40% τις τελευταίες επτά ημέρες, αφήνοντας πολλούς επενδυτές να κρατούν τη σακούλα. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην άνοδο και την πτώση του BEER προτού αναδείξουμε τρεις υποσχόμενες νέες εναλλακτικές meme coins που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες ανόδου.

Η Εκρηκτική Άνοδος της BEERCOIN Πάει Πλακέ Εν μέσω Ανησυχιών για Χειραγώγηση από Φάλαινες

Το BEER ήταν ένα από τα πιο συζητημένα κρυπτονομίσματα την περασμένη εβδομάδα. Αυτό το token που βασίζεται στη Solana έγινε viral στο Twitter και το Reddit, με επενδυτές να φορτώνουν μετά την εμφάνισή του στο Raydium. Μόλις άρχισαν να ρέουν τα memes, το BEER άρχισε να ανεβαίνει. Μόλις μια εβδομάδα μετά την έναρξη της σε ανοιχτή αγορά, η BEER είχε αυξηθεί κατά 6.300% φτάνοντας σε μια κορυφαία τιμή των $0.000579. Μάλιστα, κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα των τάσεων των κρυπτονομισμάτων του CoinMarketCap για λίγο. Ωστόσο, όπως πολλά meme coins πριν από αυτή, ο ενθουσιασμός για το BEER ξεθύμανε. Η τιμή του token κατέρρευσε τις τελευταίες επτά ημέρες και έχει πέσει στα $0.000299. Αυτό σημαίνει μια πτώση 40% από την περασμένη Παρασκευή. Η κυρίαρχη θεωρία για την πτώση του BEERCOIN είναι ότι μια κρυπτοφάλαινα χειραγωγούσε ενεργά την τιμή του token μέσω συντονισμένων pump-and-dump. Με την ξαφνική πώληση μεγάλων ποσοτήτων BEER για να μειώσει την τιμή, η φάλαινα προκάλεσε πανικό πωλήσεων – επιτρέποντάς της να αγοράσει περισσότερα tokens σε χαμηλότερη τιμή. Αν και αυτές οι αναφορές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αυτό οδήγησε τελικά πολλούς επενδυτές να χάσουν την πίστη τους στο project.

Ποιες Είναι οι Κορυφαίες Εναλλακτικές Meme Coins στη BEER;

Μετά την άνοδο και την πτώση της BEERCOIN, οι traders των meme coins αναζητούν την επόμενη μεγάλη ευκαιρία. Λοιπόν, ποιες είναι οι κορυφαίες εναλλακτικές meme coins που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερες μακροπρόθεσμες προοπτικές από την BEER;

1. PlayDoge (PLAY)

Το πρώτο meme coin που μπορεί να θέλουν να εξετάσουν οι επενδυτές είναι το PlayDoge (PLAY). Το PlayDoge είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό εικονικό παιχνίδι κατοικιδίων των ‘90s, Tamagotchi – αλλά έχει και μια κρυπτονομισματική πινελιά. Οι παίκτες υιοθετούν και φροντίζουν ένα κατοικίδιο “Doge” για να κερδίζουν PLAY tokens. Αυτά τα tokens μπορούν στη συνέχεια να στακαριστούν για να κερδίσουν παθητικό εισόδημα, δημιουργώντας έναν συναρπαστικό κύκλο παιχνιδιού που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο χώρο των meme coins. Προσθέτοντας στην ελκυστικότητα του PlayDoge είναι το σαφές whitepaper και τα tokenomics του. Η προσφορά του PLAY είναι περιορισμένη στα 9.4 δισεκατομμύρια tokens, με το 50% να προορίζεται για τους επενδυτές της προπώλησης. Αυτό εξασφαλίζει ότι η κοινότητα έχει μεγάλο μερίδιο στην μελλοντική επιτυχία του PlayDoge. Και με πάνω από $4.3 εκατομμύρια που έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην προπώληση, υπάρχει αυξανόμενη πεποίθηση ότι το PLAY μπορεί να έχει μια εξίσου εκρηκτική εκκίνηση με την BEERCOIN μόλις εμφανιστεί στα ανταλλακτήρια.

2. Base Dawgz (DAWGZ)

Ένα άλλο νέο meme coin που θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική στη BEER είναι το Base Dawgz (DAWGZ). Αυτό το token εμπνευσμένο από το base jumping έχει κάνει μεγάλο θόρυβο από τότε που ξεκίνησε η προπώλησή του. Έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από $1.3 εκατομμύρια χρηματοδότησης – όλα μέσα σε δέκα ημέρες. Τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου, οι πρώιμοι επενδυτές μπορούν να αγοράσουν DAWGZ tokens για $0.00502 χρησιμοποιώντας διάφορα δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Ο λόγος για αυτήν την προσβασιμότητα είναι η πολυ-αλυσιδωτή αρχιτεκτονική του Base Dawgz. Όπως αναφέρεται στο whitepaper του project, οι κάτοχοι των DAWGZ μπορούν να μετακινούν τα tokens τους γρήγορα μεταξύ διαφορετικών αλυσίδων χάρη στο πρωτόκολλο Wormhole. Αυτό παρέχει τεράστια ευελιξία σε σχέση με άλλα meme coins. Και οι YouTubers κρυπτονομισμάτων έχουν αρχίσει να το παρατηρούν, με τον Matthew Perry να παροτρύνει τους συνδρομητές του να παρακολουθούν το token. Έτσι, για όσους αναζητούν μια εναλλακτική στη BEER με πραγματική χρησιμότητα, το Base Dawgz αξίζει να το ελέγξετε.

3. Sealana (SEAL)

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το Sealana (SEAL). Το SEAL είναι ένα ακόμη token που βασίζεται στη Solana και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κατά τη φάση της προπώλησής του. Οι επενδυτές μπορούν επί του παρόντος να αγοράσουν SEAL tokens για $0.022 – την χαμηλότερη τιμή που θα προσφερθούν ποτέ. Ωστόσο, απομένουν μόνο 11 ημέρες πριν λήξει η προπώληση και το SEAL εμφανιστεί στα DEXs. Και με πάνω από $4 εκατομμύρια σε αρχική χρηματοδότηση που έχουν συγκεντρωθεί, πολλοί αναμένουν αυτές τις λίστες να είναι εκρηκτικές. Αλλά τι οδηγεί όλο τον θόρυβο γύρω από το Sealana; Είναι κυρίως λόγω της χαριτωμένης μασκότ φώκιας του token που σατιρίζει τη φανταστική φύση των traders των meme coins. Το αστείο branding έχει βρει απήχηση – πάνω από 10.000 άτομα ακολουθούν πλέον τον λογαριασμό του Sealana στο Twitter. Αυτός ο αριθμός ακολούθων έχει αποκτηθεί παρά το γεγονός ότι το SEAL δεν έχει καμία χρησιμότητα, χάρτη πορείας ή whitepaper. Ωστόσο, με παρόμοια meme coins χωρίς χρησιμότητα (όπως το WIF) να δείχνουν τι είναι δυνατό, οι επενδυτές φαίνεται να στοιχηματίζουν ότι το SEAL μπορεί να αποδώσει τα ίδια είδη αποδόσεων αποκλειστικά μέσω του viral marketing.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *