Home » AI Crypto Fetch.ai (FET) Κάνει ‘Μεγάλο Άλμα’ – Εκτόξευση Κατά 200% Πριν τη Συγχώνευση
Posted in

AI Crypto Fetch.ai (FET) Κάνει ‘Μεγάλο Άλμα’ – Εκτόξευση Κατά 200% Πριν τη Συγχώνευση

AI Crypto Fetch.ai (FET) Κάνει 'Μεγάλο Άλμα' – Εκτόξευση Κατά 200% Πριν τη Συγχώνευση

Το Fetch.ai (FET), ένα κορυφαίο κρυπτονόμισμα τεχνητής νοημοσύνης (AI), ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα κερδισμένων την Πέμπτη. Η αύξηση κατά 28% έρχεται λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη συγχώνευση του FET με άλλα AI tokens στη πολυαναμενόμενη Artificial Superintelligence Alliance (ASI).

Ευνοϊκό Κλίμα: Η Αγορά AI και η Επερχόμενη Συμμαχία Τροφοδοτούν την Άνοδο του FET

Η πρόσφατη άνοδος της τιμής του FET φαίνεται να είναι αποτέλεσμα θετικών παραγόντων. Η γενική αγορά AI βιώνει άνθηση, τροφοδοτούμενη από τις επιτυχίες της xAI του Elon Musk και την πρόσφατη διεκδίκηση της Nvidia ως η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο. Αυτή η θετική αίσθηση φαίνεται να επηρεάζει τα AI-focused κρυπτονομίσματα, με το FET να είναι ο κύριος ωφελούμενος.

Προσθέτοντας λάδι στη φωτιά είναι η επικείμενη έναρξη της Artificial Superintelligence Alliance στις 15 Ιουλίου. Αυτή η συγχώνευση, η οποία θα δει το FET να ενώνεται με το Ocean Protocol (OCEAN) και το SingularityNET (AGIX), έχει δημιουργήσει σημαντικό ενδιαφέρον στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων. Η υπόσχεση μιας ενωμένης δύναμης στον χώρο των AI κρυπτονομισμάτων πιθανότατα συμβάλλει στην τρέχουσα αισιοδοξία γύρω από το FET.

Επιπλέον, η θετική προοπτική ενισχύεται από την αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας. Οι αγορές παραγώγων είδαν μια τεράστια αύξηση 210% στον όγκο συναλλαγών του FET, δείχνοντας ανανεωμένο ενδιαφέρον από τους traders. Επίσης, οι short-sellers αντιμετωπίζουν σημαντικές εκκαθαρίσεις, υποδηλώνοντας μια βραχυπρόθεσμη πίεση και πιθανή αντιστροφή τάσης υπέρ του FET.

Υπεραγορασμένη Περιοχή και Ανησυχίες Χρηστών

Ωστόσο, δεν είναι όλοι πεπεισμένοι για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του FET. Η μετεωρική άνοδος του token έχει ωθήσει τον Δείκτη Σχετικής Ισχύος (RSI) στο 75 στα 4ωρα διαγράμματα, που σημαίνει ότι μπορεί να εισέρχεται σε υπεραγορασμένη περιοχή. Αυτό υποδηλώνει μια πιθανή διόρθωση στον ορίζοντα, καθώς οι επενδυτές που αγόρασαν νωρίς μπορεί να μπουν στον πειρασμό να ρευστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Επιπλέον, η αίσθηση των χρηστών φαίνεται να είναι ανάμικτη. Αν και οι συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από το FET έχουν φτάσει σε επίπεδα που δεν έχουν παρατηρηθεί από τον Μάρτιο του 2024, ένα σημαντικό μέρος των χρηστών στο Binance, μια κορυφαία πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων, φαίνεται να είναι αρνητικό για το μακροπρόθεσμο μέλλον του token. Αυτή η διαφορά υπογραμμίζει μια πιθανή απόκλιση μεταξύ των casual επενδυτών και των πιο έμπειρων traders.

Προσθέτοντας στην αβεβαιότητα είναι ένα πρόσφατο περιστατικό στο Binance. Ένα προειδοποιητικό μήνυμα σχετικά με την απομάκρυνση του FET από την πλατφόρμα στις 1 Ιουλίου (αργότερα διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για την απομάκρυνση του ζεύγους FET/USDT) προκάλεσε μια προσωρινή πτώση της τιμής του token. Αυτό το επεισόδιο υπογραμμίζει την πιθανότητα σύγχυσης και μεταβλητότητας γύρω από την επερχόμενη συγχώνευση.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *