Home » Τα Memecoins Αντιστρέφουν τις Πτωτικές Τάσεις της Αγοράς και Καταγράφουν Διψήφια Άνοδο
Posted in

Τα Memecoins Αντιστρέφουν τις Πτωτικές Τάσεις της Αγοράς και Καταγράφουν Διψήφια Άνοδο

Τα Memecoins Αντιστρέφουν τις Πτωτικές Τάσεις της Αγοράς και Καταγράφουν Διψήφια Άνοδο

Οι μεγαλύτεροι νικητές της πρόσφατης ανοδικής εκτίναξης είναι τα νέα memecoins που εμφανίστηκαν τους τελευταίους μήνες.

Τα memecoins ξεπέρασαν την εβδομαδιαία πτωτική τάση της κρυπτοαγοράς και κατέγραψαν διψήφια άνοδο τις τελευταίες 24 ώρες. Σε μια περίοδο που το Bitcoin δυσκολεύεται να διαμορφώσει ανοδική δυναμική — καταγράφοντας το μηνιαίο χαμηλό των $58,554 στις 24 Ιουνίου — τα περισσότερα memecoins είδαν αντιστροφή τάσης και κέρδισαν σε διψήφια ποσοστά. Πριν από την τρέχουσα ανοδική ώθηση, τα memecoins ήταν από τους μεγαλύτερους χαμένους στην κόκκινη κρυπτοαγορά.

Το Dogecoin αντέγραψε την ευρύτερη τάση της αγοράς, επιτυγχάνοντας αύξηση τιμής 2,4% τις τελευταίες 24 ώρες. Αντίθετα, το Shiba Inu (SHIB) σημείωσε ελάχιστη πρόοδο, καταγράφοντας μόνο 0,15% αύξηση στο ημερήσιο διάγραμμα. Οι μεγαλύτεροι ωφελημένοι της ανοδικής εκτίναξης είναι τα νέα memecoins που εμφανίστηκαν τους τελευταίους μήνες.

Το Popcat (POPCAT) που βασίζεται στη Solana κατέγραψε άνοδο 50% στο 24ωρο διάγραμμα, ενώ το Mog Coin (MOG) σημείωσε άνοδο 39% στην τιμή.

Η πρόσφατη ώθηση στις τιμές των memecoins δεν ανέστρεψε μόνο την τάση της αγοράς αλλά βοήθησε επίσης τα memecoins να επιστρέψουν στον κύκλο ειδήσεων, μετά από πολλούς που δήλωσαν το τέλος της φρενίτιδας των meme tokens μετά την πρόσφατη πτώση.

WIF και Pepe Επιστρέφουν στην Πορεία

Το Dogwifhat (WIF), ένα memecoin που έκανε πρωτοσέλιδα νωρίτερα το 2024 αφού άγγιξε κεφαλαιοποίηση αγοράς $4 δισεκατομμυρίων, έπεσε στα $1,47 νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, καταγράφοντας πολυμηνιαίο χαμηλό.

Ωστόσο, στις 25 Ιουνίου, το memecoin αυξήθηκε πάνω από 25%, ανακτώντας το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών της περασμένης εβδομάδας. Η τιμή του token αυξήθηκε από το ημερήσιο χαμηλό των $1,47 στο ημερήσιο υψηλό των $1,94, με διαπραγμάτευση γύρω στα $1,83 τη στιγμή της συγγραφής.

Εκτός από το WIF, το Pepe ήταν άλλο ένα μεγάλο memecoin στην κορυφή των 50 κατατάξεων κρυπτονομισμάτων ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς που κατέγραψε διψήφια άνοδο τις τελευταίες 24 ώρες.

Η τιμή του PEPE αυξήθηκε από το ημερήσιο χαμηλό των $0,00001028 στο ημερήσιο υψηλό των $0,00001198, σημειώνοντας άνοδο 13% στην τιμή τις τελευταίες 24 ώρες. Το Floki (FLOKI) — άλλο ένα δημοφιλές memecoin αυτή τη σεζόν — κατέγραψε 11% άνοδο, ενώ το Bonk (BONK) σημείωσε άνοδο 16%.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *