Home » Οι πιθανότητες επανεκλογής του Biden μειώνονται στις μονοψήφιες τιμές στην Polymarket
Posted in

Οι πιθανότητες επανεκλογής του Biden μειώνονται στις μονοψήφιες τιμές στην Polymarket

Οι πιθανότητες επανεκλογής του Biden μειώνονται στις μονοψήφιες τιμές στην Polymarket

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, εξακολουθεί να ηγείται με πιθανότητες 61%, ενώ η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και Δημοκρατική, Kamala Harris, είναι δεύτερη με πιθανότητες 19%. Οι πιθανότητες του προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, να επανεκλεγεί έπεσαν μέχρι και στο 9% στην αποκεντρωμένη πλατφόρμα προβλέψεων Polymarket, καθώς οι παίκτες στοιχηματίζουν εάν η αντιπρόεδρος Kamala Harris θα αντικαταστήσει τον Biden ως υποψήφια των Δημοκρατικών.

Οι πιθανότητες του Biden ανέκαμψαν ελαφρώς, φτάνοντας τώρα το 10% στην αγορά των $226 εκατομμυρίων της Polymarket “Προεδρικός Εκλογικός Νικητής 2024”. Ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Donald Trump, είναι το φαβορί με πιθανότητες 61%, και η Harris είναι στη δεύτερη θέση με πιθανότητες 19%. Οι τιμές των μετοχών που αντανακλούν τις πιθανότητες του Biden στην πλατφόρμα προβλέψεων PredictIt έπεσαν επίσης από $0,25 σε $0,20.

Η Harris είναι τώρα η κορυφαία υποψήφια των Δημοκρατικών – ωστόσο, ο Trump εξακολουθεί να κατέχει τις μετοχές “Yes” με την υψηλότερη αξία στα $0,58. Αυτό συμβαίνει εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών από τα μέσα ενημέρωσης και εξωτερικούς σχολιαστές που υποδηλώνουν ότι μπορεί να μην είναι κατάλληλος για δεύτερη θητεία. Σύμφωνα με το CNN, ο πρόεδρος φέρεται να ανησύχησε αρκετούς κυβερνήτες των ΗΠΑ σε μια συνάντηση στον Λευκό Οίκο στις 3 Ιουλίου, όπου αστειευόμενος είπε: “Είμαι καλά — δεν ξέρω για το μυαλό μου, όμως”. Η ίδια αναφορά υποστηρίζει ότι ο Biden δήλωσε πως θα σταματήσει να προγραμματίζει εκδηλώσεις μετά τις 8 μ.μ. για να κοιμάται περισσότερο.

Ο Biden δεν έκανε πολλά υπέρ του την επόμενη μέρα όταν κατά λάθος περιέγραψε τον εαυτό του ως την “πρώτη μαύρη γυναίκα” που υπηρέτησε ως πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη — ένα απόσπασμα που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκτοτε. Η Polymarket τώρα δείχνει 66% πιθανότητες ότι ο Biden θα αποχωρήσει πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ στις 4 Νοεμβρίου, με την Harris να είναι η πιο πιθανή υποψήφια των Δημοκρατικών για να αντιμετωπίσει τον Trump. Ωστόσο, ο Biden έχει τονίσει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί παρά την αυξανόμενη πίεση να το κάνει. “Δεν πάω πουθενά”, φέρεται να είπε ο Biden κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στον Λευκό Οίκο στις 4 Ιουλίου. Ούτε ο Biden ούτε ο Trump αναφέρθηκαν στο Bitcoin ή σε θέματα που σχετίζονται με ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια του πρώτου Προεδρικού Διαλόγου στις 27 Ιουνίου. Ο Trump και ο Biden προγραμματίζονται να αντιμετωπίσουν ξανά ο ένας τον άλλον στον τελικό Προεδρικό Διάλογο στις 10 Σεπτεμβρίου.

Συμπέρασμα

Οι πιθανότητες επανεκλογής του Biden έχουν πέσει σημαντικά, φτάνοντας μέχρι και το 9% στην Polymarket, ενώ ο πρώην πρόεδρος Trump παραμένει το φαβορί με 61%. Οι ανησυχίες για την υγεία και τις ικανότητες του Biden συνεχίζονται, ενώ η Harris κερδίζει έδαφος ως πιθανή υποψήφια των Δημοκρατικών. Οι επερχόμενοι Προεδρικοί Διάλογοι αναμένονται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία προς τις εκλογές του 2024.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *