Home » Ο Lionel Messi Προωθεί αυτό το Solana Memecoin στο Instagram
Posted in

Ο Lionel Messi Προωθεί αυτό το Solana Memecoin στο Instagram

Ο Lionel Messi Προωθεί αυτό το Solana Memecoin στο Instagram

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου προώθησε το Watercoin, ένα memecoin που υποτίθεται ότι επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση και την παροχή λύσεων για οικολογικά ζητήματα.

Ο διεθνής θρύλος του ποδοσφαίρου, Lionel Messi, ακολούθησε τη μόδα των meme και προωθεί ένα memecoin βασισμένο στο Solana που ονομάζεται WaterCoin (WATER) μέσω των Instagram Stories του.

Σύμφωνα με την τεκμηρίωση του WaterCoin, το έργο επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση για θέματα που σχετίζονται με το νερό, με στόχο να γίνει ένα πλήρως ανεπτυγμένο οικολογικό νόμισμα στο μέλλον.

Ο οδικός χάρτης του WaterCoin περιγράφει τέσσερα στάδια από την αρχική προπώληση του token, μέσω των καταχωρήσεων σε κεντρικά χρηματιστήρια και τις συνεργασίες με διασημότητες, μέχρι το τελικό στάδιο της μετατροπής του σε “φιλανθρωπικό νόμισμα που εστιάζει στο περιβάλλον.”

Πέρα από αυτήν την υψηλού επιπέδου επισκόπηση, ο οδικός χάρτης είναι ασαφής σχετικά με το πώς το έργο θα επιτύχει αυτούς τους στόχους, και η δράση της τιμής του token έχει παρουσιάσει το χαρακτηριστικό μοτίβο των μηχανισμών “pump and dump.”

Η Μανία των Memecoin Συνεχίζεται

Η επένδυση σε memecoins ενέχει σημαντικό κίνδυνο, καθώς οι μετεωρικές αυξήσεις τιμών συχνά δεν συνδέονται με την χρησιμότητα του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου, υποθέτοντας ότι υπάρχει χρησιμότητα ή χρήση για το meme token γενικότερα.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει αποθαρρύνει τους επενδυτές από το να αναλαμβάνουν σημαντικούς κινδύνους με την ελπίδα να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη. Η δημοτικότητα των memecoins έχει προκαλέσει συζητήσεις στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων και έχει οδηγήσει κάποιους να κατακρίνουν τα tokens ως αρνητικά για τον χώρο των κρυπτονομισμάτων λόγω της κακής εικόνας που δημιουργούν και της επακόλουθης εξέτασης από τις ρυθμιστικές αρχές.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα memecoins έχουν χρησιμότητα, μπορούν να λειτουργούν ως μετρήσεις για ευρύτερες τάσεις, να αξιολογούν το συναίσθημα της αγοράς και να δημιουργούν ζωντανές κοινότητες που παρέχουν αξία στα μέλη τους.

Οικολογία Onchain

Τα κρυπτονομίσματα και οι τεχνολογίες blockchain προσφέρουν νέες λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος λόγω της διαφανούς φύσης τους και των τεχνολογιών που ενδυναμώνουν τις κοινότητες. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη συλλογική χρηματοδότηση χωρίς εμπιστοσύνη, την οργάνωση και την επιβεβαίωση onchain.

Το 2022, η Samsung προστέθηκε στη λίστα των εταιρειών που χρησιμοποιούν συστήματα blockchain για την παρακολούθηση των φυτευμένων δέντρων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Veritree. Η πρωτοβουλία επικεντρώθηκε στη σύλληψη 1 δισεκατομμυρίου λίβρες άνθρακα τα επόμενα 25 χρόνια με την αναπλήρωση δασών στη Μαδαγασκάρη.

Η περιβαλλοντική κριτική που έχει δεχτεί το Bitcoin έχει επίσης δημιουργήσει μια αυξανόμενη έμφαση στις βιώσιμες πρακτικές εξόρυξης και στην αξιοποίηση ανανεώσιμων μορφών ενέργειας όπως η ηλιακή, η γεωθερμική και ακόμη και η πυρηνική ενέργεια για την εξόρυξη της ψηφιακής σπανιότητας.

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι ένα από τα ηγετικά παραδείγματα αυτού, με τη χώρα να ανακοινώνει πρόσφατα ότι εξόρυξε 474 Bitcoin χρησιμοποιώντας γεωθερμική ηφαιστειακή ενέργεια.

Συμπέρασμα

Η προώθηση του WaterCoin από τον Lionel Messi προσθέτει μια νέα διάσταση στην τρέλα των memecoin και φέρνει την οικολογική ευαισθητοποίηση στο προσκήνιο της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων. Ενώ η επένδυση σε τέτοια tokens παραμένει ριψοκίνδυνη, η πιθανότητα καινοτόμων λύσεων και η δημιουργία ζωντανών κοινοτήτων δείχνουν ότι τα memecoins μπορεί να έχουν μια θέση στο μέλλον των ψηφιακών νομισμάτων και της οικολογικής προστασίας.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *