Home » Η τιμή του PEPE εξαρτάται από αυτές τις φάλαινες – Όλες οι λεπτομέρειες
Posted in

Η τιμή του PEPE εξαρτάται από αυτές τις φάλαινες – Όλες οι λεπτομέρειες

Η τιμή του PEPE εξαρτάται από αυτές τις φάλαινες – Όλες οι λεπτομέρειες

Μια μεγάλη μεταφορά θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για μια αύξηση της τιμής στα γραφήματα του PEPE.

  • Η δραστηριότητα των φαλαινών μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την τιμή του PEPE
  • Οι μεγάλες μεταφορές συχνά συμπίπτουν με αξιοσημείωτες αλλαγές τιμών

Στις 10 Ιουλίου, δεδομένα του Etherscan ανέφεραν μια τεράστια μεταφορά PEPE. Ένα άγνωστο πορτοφόλι μετέφερε 9 τρισεκατομμύρια PEPE tokens αξίας $82 εκατομμυρίων στο Bybit. Αυτή η μεταφορά συνέβη καθώς η τιμή του PEPE αυξήθηκε περίπου κατά 9,7%. Όπως αναμενόταν, αυτό τροφοδότησε την περιέργεια για πιθανές μελλοντικές αυξήσεις τιμών.

pepe whales move
Source Etherscan

Η διεύθυνση του αποστολέα, που αναγνωρίζεται ως 0x88a14933…23e323ade3, δεν είναι άγνωστη σε υψηλή δραστηριότητα ή συχνές συναλλαγές. Αυτή τη στιγμή, η διεύθυνση έχει υπόλοιπο 100,22 ETH, αξίας $311.399. Η διεύθυνση επίσης κατέχει tokens αξίας $275.325.480 σε 29 διαφορετικά tokens.

Αυτή η διεύθυνση πρόσφατα έκανε αρκετές μεταφορές υψηλής αξίας Ethereum στο hot wallet του Bybit, συμπεριλαμβανομένων μεταφορών των 2.900 ETH, 8.000 ETH, 10.000 ETH, και πολλαπλών μεταφορών των 9.000 ETH.

Ο αποστολέας μεταφέρει ενεργά διάφορα tokens, υποδεικνύοντας στρατηγικές διαχείρισης ρευστότητας μέσω διαφοροποιημένων εμπορικών δραστηριοτήτων. Το συχνό ιστορικό συναλλαγών είναι σημάδι ενδεχόμενων στρατηγικών διαχείρισης ρευστότητας.

Δραστηριότητα φαλαινών PEPE και κατανομή

Σύμφωνα με το IntoTheBlock, οι φάλαινες κατέχουν σημαντικά κομμάτια αυτού του altcoin, με τον μεγαλύτερο κάτοχο να έχει το 12,17% της συνολικής προσφοράς.

Αντίθετα, η ανάλυση της AMBCrypto για την κατανομή των φαλαινών του PEPE έδειξε ότι οι επενδυτές κατέχουν λιγότερο από 1%. Αυτή η αύξηση σε μεγάλους όγκους συναλλαγών συχνά συσχετίζεται θετικά με αυξήσεις τιμών, σύμφωνα με ιστορικά δεδομένα.

Για παράδειγμα, σημαντικές αυξήσεις τιμών ακολούθησαν αιχμές στον όγκο συναλλαγών τον Μάιο του 2023 και τον Μάρτιο του 2024.

whale concentration
Source: IntoTheBlock

Η AMBCrypto ανάλυσε περαιτέρω τα δεδομένα της Coinglass για να αξιολογήσει τη ρευστότητα που μπορεί να δημιουργήθηκε από την αύξηση της δραστηριότητας των φαλαινών. Σύμφωνα με τα ίδια δεδομένα, υπήρξαν αρκετές αιχμές στις εκκαθαρίσεις.

Αυτή η αιχμή συνέπεσε με σημαντικές κινήσεις τιμών. Αυτό σημαίνει ότι οι υψηλοί όγκοι συναλλαγών, που οδηγούνται από τη δραστηριότητα των φαλαινών, μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες εκκαθαρίσεις. Κατ’ επέκταση, αυτό σημαίνει ότι η αγορά είναι ευάλωτη σε σημαντικές κινήσεις τιμών.

pepe liquidation
Source: Coinglass

Συμπέρασμα

Η δραστηριότητα των φαλαινών μπορεί να έχει καθοριστική επίδραση στην τιμή του PEPE. Οι μεγάλες μεταφορές συχνά συμπίπτουν με αξιοσημείωτες αλλαγές στις τιμές, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι επενδυτές θα πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά αυτές τις κινήσεις. Η αυξημένη δραστηριότητα των φαλαινών μπορεί να δημιουργήσει σημαντική ρευστότητα και να προκαλέσει έντονες διακυμάνσεις στην αγορά, καθιστώντας την ευάλωτη σε μεγάλες κινήσεις τιμών.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *