Home » Η Μανία των Memecoin Επανεγκαθίσταται: Μετά την Άνοδο Κατά 25%, Οι Τιμές των PEPE, FLOKI & WIF Στοχεύουν Νέα Άνοδο
Posted in

Η Μανία των Memecoin Επανεγκαθίσταται: Μετά την Άνοδο Κατά 25%, Οι Τιμές των PEPE, FLOKI & WIF Στοχεύουν Νέα Άνοδο

Η Μανία των Memecoin Επανεγκαθίσταται: Μετά την Άνοδο Κατά 25%, Οι Τιμές των PEPE, FLOKI & WIF Στοχεύουν Νέα Άνοδο

Σημαντικά Σημεία της Ιστορίας

  • Τα memecoins επιστρέφουν στη δράση καθώς η αγορά γίνεται ανοδική ενόψει της κυκλοφορίας του spot Ethereum ETF.
  • Τα tokens PEPE, FLOKI και WIF συσσωρεύονταν έντονα μέσα σε ένα εύρος το οποίο διασπάστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ανοδικής τιμής.

Καθώς η τιμή του Bitcoin επανέκτησε την κρίσιμη ζώνη αντίστασης στα $63,800, οι αγορές, και συγκεκριμένα τα memecoin, έχουν γίνει εξαιρετικά ανοδικές. Μετά την άνοδο της τιμής του BTC από τη συσσώρευση κάτω από τα $60,000, τα κορυφαία memecoins δεν κατάφεραν να δείξουν τη δύναμή τους, γεγονός που έκανε τους συμμετέχοντες στην αγορά αβέβαιους και ανήσυχους καθώς η τιμή του PEPE απέτυχε να επανακτήσει τα $0.00001.

Ωστόσο, με την τελευταία κίνηση των τιμών, η τιμή του FLOKI ανέκαμψε έντονα και ηγείται των κορυφαίων επιδόσεων της ημέρας. Εδώ είναι τι να περιμένετε από τις τιμές των PEPE, FLOKI και WIF κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τιμή του Pepe (PEPE)

Η τιμή του Pepe διαπραγματευόταν μέσα σε ένα στενό εύρος ακριβώς κάτω από τα $0.00001 για σχεδόν μια εβδομάδα και μετά από συσσώρευση μαζικής δύναμης, ξεκίνησε μια ωραία ράλι. Με αυτό, το token έχει επανακτήσει επίπεδα μέσα σε ένα ανοδικό εύρος, με στόχο να διατηρήσει μια απότομη ανοδική τάση για να φτάσει τα $0.000015. Ωστόσο, τα σύννεφα της πτώσης επίσης αιωρούνται πάνω από τη ράλι που μπορεί να εμποδίσει την πρόοδό της.

Παρόλο που η τιμή έχει εισέλθει στο ανοδικό παράλληλο κανάλι, ο φόβος για υποχώρηση στοιχειώνει τη ράλι καθώς έχει φτάσει στο ανώτατο όριο των ζωνών Bollinger. Επιπλέον, ο RSI είναι κοντά στο να εισέλθει στην υπερπουλημένη περιοχή. Ωστόσο, η χαμηλότερη υποστήριξη του καναλιού μπορεί να προσφέρει μια ισχυρή βάση, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους ταύρους να αυξήσουν τα επίπεδα πέρα από τα $0.00001325. Επομένως, η ράλι της τιμής του PEPE είναι εντός των ανοδικών ορίων και μπορεί να φτάσει τα $0.000015 κατά τη διάρκεια της επόμενης ανοδικής κίνησης.

Τιμή του FLOKI (FLOKI)

Η τελευταία ανάκαμψη από τα χαμηλά έχει τερματίσει την πτωτική τάση που διήρκεσε ένα μήνα και άρχισε μετά από απόρριψη από τα επίπεδα πάνω από τα $0.0003. Οι ταύροι έχουν αναζωογονήσει μια ισχυρή ανοδική τάση καθώς η τιμή προσπαθεί να ξεπεράσει την αντίσταση στα $0.0001919 αφού εξασφάλισε τα επίπεδα στα $0.00016. Οι τεχνικοί δείκτες έχουν γίνει ανοδικοί και επομένως η τιμή του FLOKI αναμένεται να διατηρήσει μια ισχυρή άνοδο για να πετύχει τον ανώτερο στόχο πάνω από τα $0.0002.

Από τότε που η τιμή του FLOKI σημείωσε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών, το token διαπραγματεύεται μέσα σε ένα προκαθορισμένο εύρος. Η υπερτάση έχει γίνει ανοδική, ενώ οι ταύροι έχουν επίσης αποκαταστήσει την κυριαρχία τους. Επομένως, η τιμή αναμένεται να διατηρήσει μια υγιή άνοδο και να εισέλθει στην ανώτερη ζώνη αντίστασης μεταξύ $0.000244 και $0.000251 χωρίς σημαντικές διακοπές. Ωστόσο, μετά την επίτευξη αυτών των επιπέδων, το token μπορεί να σχηματίσει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών κοντά στα $0.0004 σύντομα.

Τιμή του dogwifhat (WIF)

Σε αντίθεση με τα άλλα κορυφαία memecoin, η τιμή του WIF αναμένεται να διατηρήσει μια οριζόντια συσσώρευση καθώς οι ταύροι φαίνεται να υστερούν. Μετά από μια γιγαντιαία άνοδο από τα χαμηλά στα περίπου $1.51, η τιμή αυξήθηκε εντυπωσιακά για να φτάσει μέσα στη ζώνη αντίστασης μεταξύ $2.15 και $2.27. Η τιμή αναμένεται να συσσωρευτεί μέσα σε αυτά τα επίπεδα καθώς οι ταύροι φαίνονται αδύναμοι προς το παρόν.

Η τιμή του WIF συνεχίζει να παραμένει υπό πτωτική επιρροή καθώς οι τεχνικοί δείκτες παραμένουν ουδέτεροι παρά την άνοδο κατά 25%. Ο On-balance volume (OBV) έχει αυξηθεί από τα χαμηλά πάλι αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει τα μέση επίπεδα. Μια πτώση στα επίπεδα δεν θα υποδεικνύει σίγουρα υποχώρηση καθώς ο MACD δείχνει ελαφρά αύξηση στον όγκο αγορών. Επομένως, η τιμή αναμένεται να αιωρείται γύρω από τη ζώνη αντίστασης μέχρι η επόμενη ανοδική ώθηση να ανεβάσει τα επίπεδα στη γραμμή πτωτικής τάσης. Μόλις αυτά τα επίπεδα καθαριστούν, η τιμή του dogwifhat αναμένεται να διατηρήσει μια ισχυρή ανοδική τάση για να φτάσει την ανώτερη ζώνη αντίστασης.

Συμπέρασμα

Η αγορά των memecoin έχει επιστρέψει στη δράση με τις τιμές των PEPE, FLOKI και WIF να στοχεύουν σε νέες αυξήσεις. Ενώ η τιμή του PEPE αντιμετωπίζει πιθανά εμπόδια, η FLOKI δείχνει σημάδια ισχυρής ανόδου, και το WIF μπορεί να διατηρήσει μια οριζόντια συσσώρευση πριν από την επόμενη ανοδική ώθηση. Οι επενδυτές θα πρέπει να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη αυτών των memecoin, καθώς οι επερχόμενες κινήσεις μπορεί να καθορίσουν τη μελλοντική τους πορεία στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *