Home » Τιμή XRP και Cardano (ADA) Αναμένεται να Αυξηθούν κατά 200%
Posted in

Τιμή XRP και Cardano (ADA) Αναμένεται να Αυξηθούν κατά 200%

Τιμή XRP και Cardano (ADA) Αναμένεται να Αυξηθούν κατά 200%

Σημαντικά Σημεία της Ιστορίας

  • Η πρόσφατη υποχώρηση της κρυπτοαγοράς παρείχε ευκαιρίες στους μακροχρόνιους επενδυτές να αγοράσουν περισσότερα.
  • Οι αποπληρωμές κρυπτονομισμάτων από το Mt.Gox έχουν χαρακτηριστεί ως υπερεκτιμημένες, καθώς περισσότεροι επενδυτές συνεχίζουν να συσσωρεύουν.
  • Αναμένεται αφύπνιση των altcoins, η οποία θα ενεργοποιηθεί από την καταχώριση των spot Ether ETFs στις Ηνωμένες Πολιτείες την επόμενη εβδομάδα.

Η κεφαλαιοποίηση της κρυπτοαγοράς αυξήθηκε σχεδόν κατά 3 τοις εκατό τις τελευταίες 24 ώρες, φτάνοντας περίπου τα 2,52 τρισεκατομμύρια δολάρια την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της πρώιμης συνεδρίας στο Λονδίνο. Ενώ η τιμή του Bitcoin (BTC) ανήλθε πάνω από τα $65k, η βιομηχανία των altcoins – με επικεφαλής τα Ethereum (ETH), Ripple’s XRP και Cardano (ADA) – έδειξε μια αναπόφευκτη πορεία προς τα αντίστοιχα υψηλά τους.

Επιπλέον, ο δείκτης φόβου και απληστίας του Bitcoin αυξήθηκε περίπου στο 69 τοις εκατό, υποδεικνύοντας απληστία, από 25 τοις εκατό, ακραίο φόβο, την περασμένη εβδομάδα.

Κύριοι Λόγοι για την Άνοδο των Κρυπτονομισμάτων Σήμερα

Το Coinpedia ανέφερε ότι οι συνεχιζόμενες αποπληρωμές κρυπτονομισμάτων από το Mt.Gox έχουν γίνει ένα γεγονός “buy-the-news”. Επιπλέον, περίπου το 65 τοις εκατό των πιστωτών του Mt.Gox έχουν ήδη αποπληρωθεί μέσω του χρηματιστηρίου Kraken.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η SEC των ΗΠΑ έδωσε προκαταρκτική έγκριση για τρία spot Ether ETFs να αρχίσουν να διαπραγματεύονται την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας. Με την πρόσφατη αυξανόμενη ζήτηση για spot Bitcoin ETFs και σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισροές μετρητών τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι εικασίες για την υιοθέτηση των altcoins έχουν αυξηθεί δραστικά.

Ανακάμπτει η Τιμή του XRP

Το XRP, που υποστηρίζεται από τη Ripple Labs, έχει αυξηθεί πάνω από 50 τοις εκατό μεταξύ 5 και 17 Ιουλίου, φτάνοντας περίπου στα $0,605 τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο. Το μεγάλο altcoin, με πλήρως αραιωμένη αποτίμηση περίπου 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων και μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών περίπου 3,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, βρίσκεται στο χείλος μιας παραβολικής ανόδου προς το ιστορικό του υψηλό.

Από τεχνική άποψη, η τιμή του XRP έχει προσεγγίσει την πτωτική λογαριθμική εβδομαδιαία αντίσταση μετά την πρόσφατη άνοδο. Σύμφωνα με έναν δημοφιλή αναλυτή κρυπτονομισμάτων, τον Captain Faibik, η τιμή του XRP θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά 330 τοις εκατό αν η ανοδική τάση συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες.

Οι αγοραστές του XRP ποντάρουν στην αναμενόμενη διευθέτηση μεταξύ της Ripple και της SEC των ΗΠΑ στη συνεχιζόμενη δικαστική υπόθεση.

Το Cardano (ADA) Είναι Έτοιμο για Άνοδο

Μετά την ανάκαμψη από το χαμηλότερο όριο ενός εβδομαδιαίου μεγαφώνου, η τιμή του Cardano (ADA) είναι καλά τοποθετημένη για να εισέλθει στη δεύτερη φάση της ανοδικής της πορείας προς το ιστορικό της υψηλό.

Σύμφωνα με τον Captain Faibik, η τιμή του ADA έχει ήδη ξεκινήσει τον ανοδικό της κύκλο, και αναμένει μια άνοδο κατά 200 τοις εκατό μεσοπρόθεσμα.

Συμπέρασμα

Οι τιμές των XRP και Cardano (ADA) δείχνουν δυναμική για σημαντικές αυξήσεις. Με την αγορά να ανακάμπτει και τους επενδυτές να επιστρέφουν, η επόμενη περίοδος θα είναι κρίσιμη για την επίτευξη νέων υψηλών. Οι θετικές ειδήσεις, όπως η έγκριση των spot Ether ETFs, ενισχύουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών και πιθανότατα θα δούμε σημαντικές κινήσεις στις τιμές των κρυπτονομισμάτων το προσεχές διάστημα.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *