Home » 5 Meme Coins για Μέγιστα Κέρδη με την Κυκλοφορία των Ethereum ETFs
Posted in

5 Meme Coins για Μέγιστα Κέρδη με την Κυκλοφορία των Ethereum ETFs

5 Meme Coins για Μέγιστα Κέρδη με την Κυκλοφορία των Ethereum ETFs

Σημαντικά Σημεία της Ιστορίας

  • Η κυκλοφορία των Ethereum ETF στις 23 Ιουλίου αναμένεται να οδηγήσει σε τεράστιες εισροές κεφαλαίων στο Ethereum και πιθανώς να αυξήσει την τιμή του.
  • Τα Shiba Inu, Pepe και Floki είναι τα κορυφαία meme coins που αξίζει να παρακολουθήσετε λόγω της ισχυρής τους θέσης στην αγορά.
  • Τα Grok και Popcat είναι αναδυόμενα meme coins με δυνατότητες για σημαντική ανάπτυξη, ιδιαίτερα το Popcat με την πρόσφατη εντυπωσιακή του απόδοση.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δεν μπορούμε να κρατηθούμε ήρεμοι!

Καθώς πλησιάζει η τελική ημερομηνία της 23ης Ιουλίου για την κυκλοφορία των Ethereum ETF στις ΗΠΑ, οι ειδικοί προβλέπουν τεράστιες εισροές κεφαλαίων στο Ethereum, που ενδεχομένως θα ωθήσουν την τιμή του σε νέα ύψη. Αυτή η κυκλοφορία αναμένεται επίσης να επηρεάσει αρκετά meme coins που συνδέονται με το Ethereum, οδηγώντας τις τιμές τους προς τα πάνω.

Ποια meme coins θα επωφεληθούν περισσότερο; Ακολουθεί η λίστα που ψάχνετε.

1. Shiba Inu Coin (SHIB)

Το Shiba Inu Coin (SHIB), ένα δημοφιλές meme coin, έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη στο χώρο των αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών. Χτισμένο στο δίκτυο του Ethereum, η αξία του SHIB έχει αυξηθεί κατά 122% τον περασμένο χρόνο. Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται 13ο μεταξύ των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων βάσει κεφαλαιοποίησης αγοράς, με συνολική αξία αγοράς 10,13 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή τη στιγμή, η τιμή του SHIB διαπραγματεύεται στα $0.00001715, καταγράφοντας πτώση 1,91% τις τελευταίες 24 ώρες. Παρά αυτή την πτώση, το SHIB παραμένει μια ισχυρή επένδυση λόγω της αυξημένης εμπορικής δραστηριότητας, της συστηματικής καύσης tokens και της κυκλοφορίας του Shibarium, προσφέροντας στους αγοραστές την ευκαιρία να συγκεντρώσουν περισσότερα SHIB σε μειωμένη τιμή.

2. Pepe (PEPE)

Το Pepe, ένα meme coin βασισμένο στο Ethereum, στοχεύει να ανταγωνιστεί τη δημοτικότητα του Shiba Inu και του Dogecoin. Με την επικείμενη κυκλοφορία του Ethereum ETF, οι έμποροι αναμένουν τα περιουσιακά στοιχεία που σχετίζονται με το οικοσύστημα του Ethereum να ανακάμψουν.

Το Pepe κατατάσσεται αυτή τη στιγμή 3ο μεταξύ των meme coins με συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς 4,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η τιμή του βρίσκεται στα $0.00001162, καταγράφοντας πτώση 1,3% τις τελευταίες 24 ώρες, αλλά η δυνατότητα ανάπτυξής του παραμένει υψηλή με την κυκλοφορία του Ethereum ETF.

3. Floki (FLOKI)

Το Floki, ένα παλαιότερο meme coin εμπνευσμένο από τον Elon Musk, έχει εξελιχθεί από ένα meme σε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα. Ως ERC20 meme coin με μεγάλη βάση κατόχων, το Floki είναι καλά τοποθετημένο να επωφεληθεί από την έγκριση του Ethereum ETF.

Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα $0.000177, το Floki έχει δει πτώση 1,14% τις τελευταίες 24 ώρες, αλλά παραμένει ένας ισχυρός ανταγωνιστής στην αγορά των meme coins λόγω της εδραιωμένης παρουσίας και της υποστήριξης της κοινότητας.

4. Grok (GROK)

Το Grok (GROK) κερδίζει έδαφος στον τομέα των meme coins, ιδιαίτερα ως κρυπτονόμισμα με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα $0.0080, το Grok έχει δει μια μικρή αύξηση 2,12% την τελευταία ημέρα, με συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς 51 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η σύνδεση και η πρόσφατη κίνηση τιμών καθιστούν το Grok ένα ενδιαφέρον coin για παρακολούθηση.

5. Popcat (POPCAT)

Το Popcat (POPCAT) ήταν από τους κορυφαίους performer τις τελευταίες εβδομάδες, σημειώνοντας άνοδο 70,4% στα εβδομαδιαία γραφήματα και σχεδόν 200% τον περασμένο μήνα. Παρόλο που μπήκε προσωρινά στα κορυφαία 100 projects βάσει κεφαλαιοποίησης αγοράς, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 105η θέση.

Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα $0.76 με συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς 747 εκατομμυρίων δολαρίων, το Popcat έχει σημειώσει πτώση 5,77% τις τελευταίες 24 ώρες αλλά μπορεί να συνεχίσει την άνοδό του και να ξαναμπεί στα κορυφαία 100 projects, καθιστώντας το ένα αξιόλογο meme coin για παρακολούθηση.

Συμπέρασμα

Καθώς τα Ethereum ETFs κάνουν το ντεμπούτο τους, αυτά τα meme coins είναι έτοιμα για δυνητική ανάπτυξη, καθιστώντας τα απαραίτητα για παρακολούθηση τις επόμενες ημέρες. Η προσοχή των επενδυτών προς τα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα μπορεί να αποδώσει σημαντικά κέρδη, ειδικά με τη δυναμική που αναμένεται να δημιουργηθεί από την κυκλοφορία των ETFs.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *