Home » Η Crypto-Friendly Revolut Τελικά Αποκτά Άδεια Τράπεζας στο Ηνωμένο Βασίλειο
Posted in

Η Crypto-Friendly Revolut Τελικά Αποκτά Άδεια Τράπεζας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Crypto-Friendly Revolut Τελικά Αποκτά Άδεια Τράπεζας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Crypto-Friendly Revolut εισήλθε σε “στάδιο κινητοποίησης” σχεδιασμένο για νέες τράπεζες να λειτουργούν με περιορισμούς.

Σημεία Ιστορίας

  • Η Revolut έλαβε άδεια τραπεζικής με περιορισμούς από την Prudential Regulation Authority τρία χρόνια μετά την αίτηση.
  • Η έγκριση σημαίνει ότι είναι σε πορεία να γίνει πλήρης τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι επίσης αδειοδοτημένη να προσφέρει υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων.

Η Revolut, μια από τις πιο πολύτιμες fintech εταιρείες παγκοσμίως, τελικά κέρδισε άδεια τραπεζικής στη γενέτειρά της, το Ηνωμένο Βασίλειο, περισσότερα από τρία χρόνια μετά την υποβολή της αίτησης. Η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο έχει εισέλθει στο “στάδιο κινητοποίησης” της Prudential Regulatory Authority (PRA), το οποίο έχει σχεδιαστεί για νέες τράπεζες να λειτουργούν με περιορισμούς, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Revolut.

Η έγκριση σημαίνει ότι βρίσκεται σε πορεία να γίνει πλήρης τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι επίσης αδειοδοτημένη να προσφέρει υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων. Η Revolut έχει επιτρέψει την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων εδώ και αρκετά χρόνια και εισήγαγε ένα ανεξάρτητο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων για έμπειρους επενδυτές νωρίτερα φέτος.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ήδη μία από τις πιο πολύτιμες fintech startups στον κόσμο, η Revolut ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σχέδια να πουλήσει μετοχές αξίας $500 εκατομμυρίων που κατέχονται από εργαζόμενους, σε μια συμφωνία που θα αυξήσει την αξία της στα $45 δισεκατομμύρια.

Συμπερασματικά

Η απόκτηση της άδειας τραπεζικής από την Revolut αποτελεί σημαντικό βήμα προς την πλήρη λειτουργία της ως τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τη δυνατότητα να προσφέρει εκτεταμένες υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων. Αυτή η εξέλιξη ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Revolut ως μία από τις ηγετικές εταιρείες fintech παγκοσμίως, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *