Home » Το Bitcoin Ανακάμπτει στα $67K πριν από την Ομιλία του Trump στο Nashville
Posted in

Το Bitcoin Ανακάμπτει στα $67K πριν από την Ομιλία του Trump στο Nashville

Το Bitcoin Ανακάμπτει στα $67K πριν από την Ομιλία του Trump στο Nashville

Το Bitcoin ανέβηκε κατά 4.3% καθώς οι μελλοντικοί έμποροι στρέφονται προς μακροχρόνιες θέσεις πριν από την ομιλία του Donald Trump στο Συνέδριο Bitcoin.

Σημεία Ιστορίας

  • Το Bitcoin ανέβηκε κατά 4.3% καθώς οι μελλοντικοί έμποροι στρέφονται προς μακροχρόνιες θέσεις πριν από την ομιλία του Donald Trump στο Συνέδριο Bitcoin. • Οι έμποροι μελλοντικών συναλλαγών κρατούνται από το να πάρουν βραχυπρόθεσμες θέσεις λόγω των φόβων ότι η τιμή μπορεί να αυξηθεί.
  • Ο CEO της 10xResearch Markus Thielen αναφέρει υψηλές προσδοκίες για ενδεχόμενη ανακοίνωση του Trump για στρατηγικό απόθεμα Bitcoin.

Το Bitcoin έχει ανακτήσει τις περισσότερες από τις απώλειες της εβδομάδας καθώς οι έμποροι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί όταν ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump ανέβει στη σκηνή στο Συνέδριο Bitcoin στο Nashville. «Κανείς δεν θέλει να βραχυπρόθεσμες θέσεις στο Bitcoin κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου,» έγραψε ο CEO της 10xResearch, Markus Thielen, σε ένα σημείωμα αναλυτή στις 25 Ιουλίου.

Ο Thielen εξήγησε ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες ότι ο Trump μπορεί να ανακοινώσει σχέδια για ένα στρατηγικό απόθεμα Bitcoin στο Συνέδριο Bitcoin στις 27 Ιουλίου, εάν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ φέτος.

Ο Thielen πιστεύει ότι οι μελλοντικοί έμποροι αποφεύγουν να πάρουν βραχυπρόθεσμες θέσεις στο Bitcoin επειδή φοβούνται ότι η τιμή του μπορεί να εκτοξευθεί. «Επειδή αν ο Trump ανακοίνωνε ένα στρατηγικό απόθεμα, το Bitcoin θα ανέβαινε υψηλότερα,» δήλωσε ο Thielen στο Cointelegraph.

Οι θέσεις των μελλοντικών εμπόρων είναι βαριά στραμμένες προς μακροχρόνιες θέσεις. Ακόμη και μια μικρή ανάκαμψη πίσω στα $65,000 θα θέσει σε κίνδυνο $1.11 δισεκατομμύρια σε μακροχρόνιες θέσεις, σύμφωνα με δεδομένα του CoinGlass. «Αναμφίβολα έχει το βλέμμα στραμμένο στο ισχυρό λόμπι των κρυπτονομισμάτων, που έχει συγκεντρώσει $150 εκατομμύρια για το Crypto Super PAC,» δήλωσε ο Thielen.

Το Bitcoin διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή στα $66,985, με αύξηση 4.42% τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Ο Thielen σημείωσε ότι τα αποθέματα χρυσού του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ έχουν αξία $600 δισεκατομμυρίων, ενώ η κυβέρνηση έχει κατασχέσει Bitcoin αξίας $15 δισεκατομμυρίων. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ο Trump να αποκαλύψει τις προθέσεις του να προσαρμόσει την αναλογία μεταξύ των δύο περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με τον Thielen. «Ο Trump θα μπορούσε να δείξει την πρόθεσή του να αυξήσει αυτή την αναλογία περίπου στο 10% των αποθεμάτων χρυσού, αν όχι και περισσότερο,» δήλωσε. Προβλέπει ότι ακόμη και μια αναφορά σε αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει την αγορά να «τρέξει με αυτά τα νέα» χωρίς να χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον Νοέμβριο για την επιβεβαίωση του Trump ως πρόεδρου.

Το Cointelegraph ανέφερε πρόσφατα ότι ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων Bryan Courchesne δήλωσε ότι η υιοθέτηση του Bitcoin ως απόθεμα περιουσιακού στοιχείου θα ήταν δύσκολη αλλά όχι αδύνατη. Ο Courchesne εξήγησε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα μπορούσε απλά να μεταφέρει το κατασχεμένο Bitcoin στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, ανοίγοντας τον δρόμο για το Υπουργείο να αρχίσει να συσσωρεύει και να κατέχει το σπάνιο αυτό περιουσιακό στοιχείο μακροπρόθεσμα.

Συμπερασματικά

Η αναμενόμενη ομιλία του Donald Trump στο Συνέδριο Bitcoin έχει δημιουργήσει μεγάλη αναμονή στην αγορά, με τους εμπόρους να αποφεύγουν βραχυπρόθεσμες θέσεις λόγω των φόβων για πιθανή άνοδο της τιμής του Bitcoin. Οι προσδοκίες για ανακοίνωση στρατηγικού αποθέματος Bitcoin από τον Trump, εάν εκλεγεί πρόεδρος, ενισχύουν περαιτέρω αυτή την αίσθηση. Η αγορά παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, καθώς κάθε ανακοίνωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές μεταβολές στην τιμή του Bitcoin.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *