Home » 6 Meme Coins Που Μπορεί να Εκτοξευθούν Αυτόν τον Αύγουστο
Posted in

6 Meme Coins Που Μπορεί να Εκτοξευθούν Αυτόν τον Αύγουστο

6 Meme Coins Που Μπορεί να Εκτοξευθούν Αυτόν τον Αύγουστο

Σε αυτήν την ανάρτηση:

  • Όλοι ψάχνουν για το επόμενο μεγάλο meme coin.Αλλά με τόσα πολλά νέα που κυκλοφορούν καθημερινά, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί ποια έχουν πραγματικό δυναμικό. Για να βοηθήσουμε στην επιλογή, έχουμε επιλέξει έξι meme coins που μπορεί να εκτοξευθούν τον Αύγουστο.

 

1. Pepe Unchained (PEPU)

Ξεκινώντας τη λίστα μας είναι το Pepe Unchained (PEPU).

Αυτό το φιλόδοξο project αναπτύσσει ένα Layer-2 δίκτυο αποκλειστικά για meme coins, και οι επενδυτές είναι ενθουσιασμένοι. Το Pepe Unchained έχει ήδη σοβαρή δυναμική, με πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια να έχουν συγκεντρωθεί στην προπώληση.

Οι προγραμματιστές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν πραγματικά προβλήματα όπως οι υψηλές χρεώσεις και οι αργές συναλλαγές. Φανταστείτε να ανταλλάσσετε meme coins σε χιλιοστά του δευτερολέπτου με χρεώσεις που είναι ένα κλάσμα του σεντ. Αυτή είναι η υπόσχεση του Pepe Unchained. Προσθέστε μερικές υψηλές ανταμοιβές staking και δύο ελέγχους έξυπνων συμβολαίων, και έχετε μια συνταγή για ενδεχομένως εκρηκτική αύξηση τιμών. Για αυτόν τον λόγο, το PEPU είναι ένα να το παρακολουθείτε τον Αύγουστο και πέρα.

2. WienerAI (WAI)

Το WienerAI (WAI) προσφέρει έναν συνδυασμό διασκέδασης meme coin και χρησιμότητας AI που έχει ενθουσιάσει τους πρώτους υποστηρικτές.

Η προπώληση του project βρίσκεται στην τελευταία ημέρα της, συγκεντρώνοντας πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια (και συνεχίζει). Αυτό σημαίνει ότι οι εν δυνάμει επενδυτές έχουν μια τελευταία ευκαιρία να αγοράσουν WAI tokens πριν φτάσουν στην ανοιχτή αγορά.

Λοιπόν, γιατί όλος αυτός ο θόρυβος;

Ο κύριος λόγος είναι το AI-powered trading bot του WienerAI, που υπόσχεται να κάνει το trading κρυπτονομισμάτων όσο το δυνατόν πιο εύκολο.

Θα είναι σαν ένας προσωπικός βοηθός trading που μπορείτε να συνομιλήσετε σε απλή αγγλική γλώσσα. Περισσότερα από 13,500 άτομα είναι τώρα ενεργά στο κανάλι του WienerAI στο Telegram, ανυπομονώντας για την κυκλοφορία του bot. Και με μια λίστα στο Uniswap στον ορίζοντα, μπορεί να δούμε το WAI να εκτοξεύεται μόλις ξεκινήσει το trading.

3. PlayDoge (PLAY)

Επόμενο είναι το PlayDoge (PLAY).

Το PlayDoge συνδυάζει vibes από εικονικά κατοικίδια της δεκαετίας του ’90 με την τεχνολογία blockchain, δημιουργώντας ένα νέο παιχνίδι P2E που έχει γίνει viral στην προπώληση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει την υιοθέτηση ενός εικονικού κατοικιδίου “Doge”, τη φροντίδα του και την κερδοφορία των PLAY tokens ως ανταμοιβή. Αλλά μπορεί να φύγει αν δεν φροντίσετε σωστά το Doge σας.

Μαζί με το gameplay P2E, το PlayDoge έχει ένα πρωτόκολλο staking που προσφέρει υψηλές αποδόσεις στους κατόχους των PLAY. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να κερδίσετε κρυπτο-εισόδημα στο οικοσύστημα του PlayDoge.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η συνεχιζόμενη προπώληση του project έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.8 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης μέχρι στιγμής. Ακόμη και οι crypto YouTubers όπως ο Cilinix Crypto έχουν επαινέσει το PlayDoge. Αν οι προγραμματιστές μπορέσουν να διατηρήσουν (ή να αυξήσουν) την ορμή του, το PlayDoge μπορεί να είναι έτοιμο για μια έκρηξη τις επόμενες εβδομάδες.

4. Base Dawgz (DAWGZ)

Το Base Dawgz (DAWGZ) είναι ένα ακόμα meme coin που μπορεί να εκτοξευθεί τον Αύγουστο.

Λειτουργώντας στο Base, Ethereum, Solana, BNB Chain, και Avalanche, αυτό το νόμισμα τοποθετείται για ευρεία προσβασιμότητα. Το project έχει συγκεντρώσει πάνω από 2.7 εκατομμύρια δολάρια στην προπώληση – και προσφέρει αυτή τη στιγμή DAWGZ tokens για μόλις $0.007061 το καθένα.

Δεν προκαλεί έκπληξη που οι πολυ-αλυσίδες φιλοδοξίες του Base Dawgz είναι ο κύριος λόγος για όλο τον θόρυβο. Ωστόσο, οι προγραμματιστές λανσάρουν επίσης ένα πρωτόκολλο staking για τα DAWGZ. Υπάρχει ακόμη και μια ρύθμιση “Share-to-Earn” όπου τα μέλη της κοινότητας μπορούν να κερδίζουν κρυπτογράφηση δημιουργώντας viral περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεδομένου ότι κανένα άλλο meme coin δεν έχει αυτό το επίπεδο χρησιμότητας, το Base Dawgz μπορεί να είναι ένα να το παρακολουθείτε.

5. Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Το Shiba Shootout (SHIBASHOOT) είναι ένα από τα πιο μοναδικά νομίσματα στη λίστα μας.

Αυτό το νόμισμα αναμιγνύει το δημοφιλές meme του Shiba Inu με ένα θέμα Άγριας Δύσης. Και αφού οι προγραμματιστές δημιουργούν ένα νέο παιχνίδι P2E, το Shiba Shootout μπορεί να επωφεληθεί τόσο από την αγορά κρυπτο-παιχνιδιών όσο και από την αγορά meme coins.

Το παιχνίδι θα επιτρέψει στους παίκτες να κερδίζουν SHIBASHOOT tokens ολοκληρώνοντας προκλήσεις και μάχες με θέμα τα σύνορα. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Το οικοσύστημα του Shiba Shootout θα έχει επίσης δυνατότητες όπως το Cactus Staking, Lucky Lasso Lotteries, και Token Governance Roundups. Υπάρχει ακόμη και ένα πρόγραμμα παραπομπών Posse Rewards για την ανταμοιβή των πιστών μελών της κοινότητας.

Με πάνω από $850,000 να έχουν συγκεντρωθεί στην προπώληση μέχρι στιγμής, το Shiba Shootout γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μέρα με τη μέρα – προετοιμάζοντας το έδαφος για έναν συναρπαστικό μήνα μπροστά.

6. DUKO (DUKO)

Κλείνοντας τη λίστα μας με τα meme coins που μπορεί να εκτοξευθούν τον Αύγουστο είναι το DUKO (DUKO).

Αυτό το token έχει αποδώσει καλά τελευταία, με την τιμή του να αυξάνεται κατά 48% την περασμένη εβδομάδα. Το DUKO έχει συγκεντρώσει ακόμη $7.6 εκατομμύρια σε spot trading volume τις τελευταίες ημέρες. Ενδιαφέρον είναι ότι το DUKO δεν αφορά μόνο τα memes και τον θόρυβο. Οι προγραμματιστές έχουν δωρίσει 24 SOL σε φιλανθρωπίες για σκύλους, που αντιστοιχούν σε περίπου $4,300.

Με μια περιορισμένη προσφορά 10 δισεκατομμυρίων tokens και μια διαδικτυακή κοινότητα που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, το DUKO μπορεί να είναι ένα υποψήφιο meme coin που αξίζει να παρακολουθείτε αυτόν τον μήνα.

Συμπερασματικά

Καθώς το ενδιαφέρον για τα meme coins συνεχίζει να αυξάνεται, αυτά τα έξι projects δείχνουν πολλά υποσχόμενα για ενδεχόμενη έκρηξη τον Αύγουστο. Με φιλόδοξες φιλοδοξίες, καινοτόμες δυνατότητες και ένθερμες κοινότητες, αυτά τα coins έχουν τις βάσεις για να πετύχουν σημαντική ανάπτυξη στις τιμές τους. Παρακολουθώντας προσεκτικά την πορεία τους, οι επενδυτές μπορεί να βρουν τις επόμενες μεγάλες ευκαιρίες στον χώρο των meme coins.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *