Home » Το Shiba Inu σημειώνει πτώση σχεδόν 5% μετά τον εορτασμό της τέταρτης επετείου
Posted in

Το Shiba Inu σημειώνει πτώση σχεδόν 5% μετά τον εορτασμό της τέταρτης επετείου

Το Shiba Inu σημειώνει πτώση σχεδόν 5% μετά τον εορτασμό της τέταρτης επετείου
  • Το Shiba Inu ανακοινώνει αύξηση 150 εκατομμυρίων τοις εκατό από την κυκλοφορία της πριν από τέσσερα χρόνια.
  • Η προσφορά του Shiba Inu στα ανταλλακτήρια έχει μειωθεί κατά 5% από τον Ιούνιο, μειώνοντας την πίεση πώλησης στο SHIB.
  • Το SHIB υποχωρεί σχεδόν 5% την Παρασκευή, διαπραγματεύεται στα $0.000015 τη στιγμή της συγγραφής.

Το Shiba Inu (SHIB) γιορτάζει την τέταρτη επέτειό του. Το κρυπτονόμισμα με θέμα το σκυλί είναι το δεύτερο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο στην κατηγορία του, με κεφαλαιοποίηση αγοράς στα $8.94 δισεκατομμύρια. Το SHIB απώλεσε σχεδόν 5% της αξίας του την Παρασκευή, πέφτοντας στα $0.000015 την 1η Αυγούστου.

Τα on-chain δεδομένα του Shiba Inu δείχνουν ελπίδες για ανάκαμψη

Η προσφορά του Shiba Inu στα ανταλλακτήρια μειώθηκε κατά πάνω από 5% τους τελευταίους δύο μήνες. Η μείωση της προσφοράς μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου μειώνει την πίεση πώλησης στο SHIB, αφού ο όγκος των κουπονιών στα πορτοφόλια των ανταλλακτηρίων είναι χαμηλός.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, οι κάτοχοι SHIB έχουν καταγράψει απώλειες άνω των $2.3 εκατομμυρίων. Ο δείκτης Realized Profit/Loss του Δικτύου (NPL) μετρά τα καθαρά κέρδη/ζημίες κάθε κουπονιού που διαπραγματεύεται σε μια δεδομένη ημέρα. Ο δείκτης δείχνει πάνω από $2.3 εκατομμύρια σε απώλειες που πραγματοποιήθηκαν από τους κατόχους SHIB.

Οι έμποροι πρέπει να παρακολουθούν αυτόν τον δείκτη, καθώς η συνεχής πραγματοποίηση ζημιών από τους εμπόρους θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια κατάσταση πανικού, και αυτό συνήθως ακολουθείται από μια ανάκαμψη του περιουσιακού στοιχείου.

Συμπέρασμα

Παρά την πρόσφατη πτώση σχεδόν 5% στην αξία του, το Shiba Inu δείχνει σημάδια ανάκαμψης σύμφωνα με τα on-chain δεδομένα. Η μείωση της προσφοράς στα ανταλλακτήρια και η παρακολούθηση του δείκτη NPL είναι κρίσιμα στοιχεία που μπορούν να υποδείξουν μια επερχόμενη ανάκαμψη στην τιμή του SHIB. Οι έμποροι και οι επενδυτές πρέπει να είναι προσεκτικοί και να παρακολουθούν στενά αυτούς τους δείκτες για να προβλέψουν τις μελλοντικές κινήσεις της αγοράς.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *