Home » Το Ανοιχτό Ενδιαφέρον του Dogecoin Βλέπει Αιχμηρή Πτώση 24%
Posted in

Το Ανοιχτό Ενδιαφέρον του Dogecoin Βλέπει Αιχμηρή Πτώση 24%

Το Ανοιχτό Ενδιαφέρον του Dogecoin Βλέπει Αιχμηρή Πτώση 24%

Το συνολικό ανοιχτό ενδιαφέρον οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου μπορεί να βοηθήσει στον προσδιορισμό των κινήσεων των traders σε ένα νόμισμα, και το Dogecoin δεν αποτελεί εξαίρεση. Όπως με οποιοδήποτε μετρικό στοιχείο, μια άνοδος ή πτώση σε μια περίοδο μπορεί να είναι σημαντική καθώς οι traders επιλέγουν να λαμβάνουν ή να μην λαμβάνουν θέσεις σε αυτό το περιουσιακό στοιχείο. Στην περίπτωση του Dogecoin, υπήρξε μια πτώση στο ανοιχτό ενδιαφέρον την τελευταία εβδομάδα, και αυτό θα μπορούσε να έχει κάποιες επιπτώσεις στην τιμή του DOGE στο μέλλον.

Το Ανοιχτό Ενδιαφέρον του Dogecoin Πέφτει 24%

Σύμφωνα με δεδομένα από την Coinglass, το ανοιχτό ενδιαφέρον του Dogecoin έχει πέσει κατά 24% την τελευταία εβδομάδα. Αυτό το ποσοστό προέρχεται από τις 18 Ιουλίου όταν το ανοιχτό ενδιαφέρον έφτασε τα $707 εκατομμύρια, φτάνοντας στα $420 εκατομμύρια στις αρχές Αυγούστου.

Αυτή η πτώση στο ανοιχτό ενδιαφέρον του Dogecoin ακολουθεί την κατάρρευση της αγοράς που έχει αναστατώσει τα κρυπτονομίσματα, στέλνοντας τελικά την τιμή του DOGE κάτω από τα $0.09 μέχρι τη Δευτέρα. Δείχνει μια δραστική μείωση στον αριθμό των ανοιχτών θέσεων, υποδεικνύοντας μείωση του ενδιαφέροντος.

Αυτό δεν είναι το χαμηλότερο επίπεδο που έχει φτάσει το ανοιχτό ενδιαφέρον του Dogecoin φέτος. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον λόγω της τρέχουσας κατάστασης της αγοράς. Για παράδειγμα, η τιμή του Dogecoin έχει σβήσει τα περισσότερα από τα κέρδη του περασμένου έτους, επιστρέφοντας προς τα χαμηλά του Φεβρουαρίου 2024.

Η συσχέτιση μεταξύ της τιμής του Dogecoin και του ανοιχτού ενδιαφέροντος είναι τώρα πιο εμφανής με αυτήν την κατάρρευση. Στο διάστημα που το ανοιχτό ενδιαφέρον έχει πέσει κατά 24%, η τιμή του Dogecoin έχει σημειώσει πτώση περίπου 40%.

Τι Λένε τα Ιστορικά Δεδομένα;

Με τη συσχέτιση μεταξύ του ανοιχτού ενδιαφέροντος και της τιμής του Dogecoin, η χρήση ιστορικών δεδομένων μπορεί να βοηθήσει να περιοριστεί τι μπορεί να βρίσκεται στον ορίζοντα για το Dogecoin. Για παράδειγμα, την τελευταία φορά που το ανοιχτό ενδιαφέρον του Dogecoin είδε μια απότομη πτώση, η τιμή ακολούθησε επίσης.

Τον Μάρτιο του 2024, το ανοιχτό ενδιαφέρον του DOGE έφτασε στο ανώτατο όριο των $2.21 δισεκατομμυρίων, και η τιμή είδε επίσης το υψηλότερο επίπεδο της χρονιάς μέχρι τότε. Μετά από αυτό, υπήρξε μια κατάρρευση στο ανοιχτό ενδιαφέρον και η τιμή του DOGE έπεσε από $0.22 σε $0.18, όλα μέσα στον Μάρτιο.

Αυτό υποδηλώνει ότι για να ξεκινήσει η ανάκαμψη της τιμής του Dogecoin, μια άνοδος στο ανοιχτό ενδιαφέρον θα ήταν μια καλή εξέλιξη. Εάν το ανοιχτό ενδιαφέρον παραμείνει σταθερό από εδώ, τότε η τιμή του Dogecoin θα μπορούσε να εισέλθει σε μια φάση σταθεροποίησης που θα μπορούσε να την κρατήσει γύρω στα $0.08 για κάποιο διάστημα.

Κυρίως, ωστόσο, μια ανάκαμψη για την τιμή του DOGE θα ήταν αναπόφευκτη εάν η τιμή του Bitcoin άρχιζε να ανεβαίνει ξανά. Σε αυτή την περίπτωση, μια παγκόσμια άνοδος της αγοράς θα έβλεπε το Dogecoin να ακολουθεί, σπάζοντας την τρέχουσα πτωτική τάση.

Συμπέρασμα

Η απότομη πτώση του ανοιχτού ενδιαφέροντος του Dogecoin σε συνδυασμό με την πτώση της τιμής του υποδεικνύει μειωμένο ενδιαφέρον από τους traders. Ωστόσο, η ιστορική συσχέτιση μεταξύ του ανοιχτού ενδιαφέροντος και της τιμής υποδηλώνει ότι μια ανάκαμψη θα μπορούσε να συμβεί εάν το ανοιχτό ενδιαφέρον αρχίσει να αυξάνεται. Επιπλέον, μια γενικότερη άνοδος της αγοράς, ιδίως αν η τιμή του Bitcoin αρχίσει να ανεβαίνει, θα μπορούσε να οδηγήσει το Dogecoin σε ανοδική τροχιά. Οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθούν στενά αυτές τις μετρήσεις για να διαμορφώσουν τις στρατηγικές τους.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *