Home » Πρόβλεψη Τιμής Solana για τις 7 Αυγούστου
Posted in

Πρόβλεψη Τιμής Solana για τις 7 Αυγούστου

Πρόβλεψη Τιμής Solana για τις 7 Αυγούστου

Κύρια Σημεία της Ιστορίας

  • Η Solana (SOL) έχει δώσει μια κρίσιμη εκτόξευση πάνω από τα $145, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φτάσει στο επίπεδο των $161.
  • Με μια τεράστια άνοδο τιμής πάνω από 15%, η SOL έχει ξεπεράσει BTC, ETH και BNB.
  • Το ανοιχτό ενδιαφέρον της Solana έχει εκτοξευθεί κατά 17% τις τελευταίες 24 ώρες.

Μετά από μια τεράστια κατάρρευση τιμών, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει σημαντική ανοδική κίνηση τις τελευταίες 24 ώρες. Εν μέσω αυτής της ανόδου, η Solana (SOL), το πέμπτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή από τους ενθουσιώδεις κρυπτονομισμάτων, ακολουθώντας την σημαντική αύξηση της τιμής της.

Εκτόξευση στην Solana (SOL)

Κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης της τιμής, η SOL έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο των $109.66. Έκτοτε, έχει σημειώσει σημαντική αύξηση τιμής πάνω από 33%. Ωστόσο, αυτή η αύξηση της τιμής έχει προκαλέσει μια κρίσιμη εκτόξευση του επιπέδου των $145 στο χρονικό πλαίσιο των 4 ωρών.

Πρόβλεψη Τιμής Solana

Σύμφωνα με ανάλυση από εμπειρογνώμονες τεχνικής ανάλυσης, η SOL φαίνεται ανοδική καθώς διαπραγματεύεται πάνω από τον 200 Εξαπλωμένο Κινητό Μέσο Όρο (EMA) και πρόσφατα έδωσε εκτόξευση ενός κρίσιμου επιπέδου αντίστασης στα $145.

Μετά από αυτή την εκτόξευση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αυξηθεί ακόμη 10% και να φτάσει στο επίπεδο των $161. Ωστόσο, αν το ενδιαφέρον των επενδυτών και το κλίμα της αγοράς παραμείνουν ανοδικά, τότε η SOL θα μπορούσε να εκτοξευθεί στα $185, το επόμενο επίπεδο αντίστασης της.

Αυτή η εκτόξευση και η αύξηση στο ανοιχτό ενδιαφέρον θα είναι πιθανόν υπεύθυνες για την επερχόμενη ανοδική πορεία τις επόμενες ημέρες.

Ανάλυση Τιμής SOL

Τη στιγμή της συγγραφής, η SOL διαπραγματεύεται κοντά στα $147 και έχει σημειώσει σημαντική αύξηση τιμής πάνω από 15% τις τελευταίες 24 ώρες. Παρά αυτή τη μεγάλη άνοδο της τιμής, ο όγκος συναλλαγών της έχει μειωθεί κατά 56% την ίδια περίοδο.

Εν τω μεταξύ, το ανοιχτό ενδιαφέρον (OI) της SOL έχει εκτοξευθεί πάνω από 17% τις τελευταίες 24 ώρες. Αυτή η σημαντική αύξηση στο OI υποδεικνύει υψηλότερο ενδιαφέρον από επενδυτές και μεγάλα κεφάλαια.

Η Solana Ξεπερνά BTC, ETH και BNB

Με τη μεγάλη άνοδο της τιμής της, η SOL έχει ξεπεράσει τα κορυφαία περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και BNB (BNB) σε όρους αύξησης της τιμής. Σύμφωνα με το CoinMarketCap, η SOL έχει σημειώσει άνοδο τιμής πάνω από 15%, ενώ τα BTC, ETH και BNB έχουν σημειώσει μόνο 7%, 4.5%, και 7.5% αντίστοιχα, τις τελευταίες 24 ώρες.

Κύρια Επίπεδα Εκκαθάρισης της SOL

Προς το παρόν, τα κύρια επίπεδα εκκαθάρισης της SOL είναι στα $136 στην κάτω πλευρά και στα $153 στην πάνω πλευρά, σύμφωνα με την αναλυτική εταιρεία on-chain CoinGlass.

Εάν το κλίμα της αγοράς παραμείνει αμετάβλητο και η SOL εκτοξευθεί στο επίπεδο των $153, σχεδόν $86 εκατομμύρια σε short θέσεις θα εκκαθαριστούν. Αντίθετα, αν το κλίμα αλλάξει και η SOL πέσει στο επίπεδο των $136, σχεδόν $162.5 εκατομμύρια σε long θέσεις θα εκκαθαριστούν.

Συμπέρασμα

Η Solana έχει δείξει μια σημαντική ανοδική κίνηση και έχει ξεπεράσει τα κύρια κρυπτονομίσματα. Η εκτόξευση της τιμής και η αύξηση στο ανοιχτό ενδιαφέρον υποδεικνύουν μια πιθανή συνεχιζόμενη ανοδική πορεία. Ωστόσο, οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις της αγοράς και τα επίπεδα εκκαθάρισης για να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *