Home » Τα Altcoins Σχεδιάζουν την Ισχυρότερη Άνοδο: Γιατί, Πώς και Ποια!
Posted in

Τα Altcoins Σχεδιάζουν την Ισχυρότερη Άνοδο: Γιατί, Πώς και Ποια!

Τα Altcoins Σχεδιάζουν την Ισχυρότερη Άνοδο: Γιατί, Πώς και Ποια!

Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει βιώσει έντονες διακυμάνσεις πρόσφατα, με άγριες αλλαγές που έχουν αφήσει τους επενδυτές σε αγωνία. Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι αν η αγορά έχει φτάσει στο κατώτατο σημείο ή αν υπάρχει περισσότερη πτώση να έρθει. Αν το χειρότερο είναι πράγματι πίσω μας, αρκετά altcoins δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Ο αναλυτής Altcoin Buzz έδωσε μια λίστα με altcoins που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Altcoins να Παρακολουθήσετε

Chainlink (LINK): Το Chainlink βρίσκεται σε χαμηλό πολλών μηνών, καθιστώντας το έναν πιθανό υποψήφιο για ανάκαμψη. Ο δείκτης ανάπτυξης δικτύου δείχνει αύξηση σε νέες διευθύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες, υποδεικνύοντας ανανεωμένο επενδυτικό ενδιαφέρον.

  • Προοπτική Ανάκαμψης: Ο 30ήμερος λόγος Market Value to Realized Value (MVRV) του Chainlink είναι στο -30%, υποδεικνύοντας ακραίες ζημίες αλλά και ένα περιβάλλον χαμηλής πίεσης πώλησης. Ιστορικά, ένα MVRV στην περιοχή από 4% έως 14% έχει σημάνει την αρχή των ανακάμψεων.

Ethereum (ETH): Το Ethereum παραμένει κορυφαία επιλογή για επενδυτές, ειδικά σε αβέβαιους καιρούς. Παρά την απότομη πτώση κατά 23% σε μία μόνο ημέρα, τα spot ETFs του Ethereum είδαν σημαντικές εισροές, με $49 εκατομμύρια να εισρέουν κατά τη διάρκεια μιας από τις χειρότερες ημέρες διαπραγμάτευσης.

  • Προοπτική Ανάκαμψης: Το Ethereum πρέπει να σπάσει το επίπεδο αντίστασης των $2,900 για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, μια διαδικασία που μπορεί να πάρει χρόνο, ειδικά αν η ανάκαμψη του Bitcoin είναι αργή.

Άλλα Altcoins

Pendle Finance: Το Pendle Finance, μια πλατφόρμα DeFi, είδε το εγχώριο νόμισμά της να εκτοξεύεται κατά 36.5% μετά από ανακοίνωση καταχώρησης από την Upbit, μια μεγάλη ανταλλακτήρια στην Νότια Κορέα. Η εστίαση του Pendle στη συμβολαιοποίηση της απόδοσης το έχει τοποθετήσει ως ισχυρό διεκδικητή στον χώρο του DeFi.

Ondo Finance: Το Ondo Finance έχει προκαλέσει αίσθηση με σημαντική θεσμική υποστήριξη. Η BlackRock κατέθεσε πρόσφατα $8.1 εκατομμύρια σε USDC στην πλατφόρμα του Ondo, υποστηρίζοντας την αυξανόμενη επιρροή της πλατφόρμας στον τομέα των τοκενιζόμενων πραγματικών περιουσιακών στοιχείων (RWA).

Render: Το Render έχει κερδίσει την προσοχή για τον ρόλο του στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης και της αποκεντρωμένης υπολογιστικής. Η μοναδική του τοποθέτηση θα μπορούσε να το κάνει έναν ισχυρό εκτελεστή καθώς η αγορά σταθεροποιείται.

Συμπέρασμα

Ενώ η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει βιώσει έντονες διακυμάνσεις, αρκετά altcoins δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και προσφέρουν ευκαιρίες για επενδυτές που θέλουν να επωφεληθούν από τις χαμηλότερες τιμές. Η στενή παρακολούθηση των Chainlink, Ethereum, Pendle Finance, Ondo Finance και Render θα μπορούσε να αποδειχθεί επωφελής καθώς η αγορά σταθεροποιείται και ξεκινά μια νέα ανοδική πορεία.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *