Home » Πρόβλεψη Τιμής Bitcoin: Ανάκαμψη 160% Μπροστά
Posted in

Πρόβλεψη Τιμής Bitcoin: Ανάκαμψη 160% Μπροστά

Πρόβλεψη Τιμής Bitcoin: Ανάκαμψη 160% Μπροστά

Η τιμή του Bitcoin κινείται αυτή τη στιγμή γύρω από τα $58,500, οδηγώντας την αγορά σε στασιμότητα. Ωστόσο, ο Dylan, αναλυτής από το Crypto Banter, έχει εντοπίσει ένα σημαντικό επίπεδο που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της αγοράς. Εξήγησε ότι, αν και ήταν ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο για το Bitcoin, το επίπεδο των $59,500 πρέπει να παρακολουθείται στενά.

Το βασικό ερώτημα είναι αν το BTC μπορεί να κρατηθεί πάνω από τα $59,500, κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για την επίτευξη των $61,600 στην ανοδική πορεία. Σύμφωνα με τον Dylan, το επίπεδο των $62,000 είναι σημαντικό καθώς έχει δοκιμαστεί τέσσερις φορές και απορρίφθηκε κάθε φορά. Είπε ότι τα επίπεδα των $61,500 και $62,000 είναι κρίσιμα για παρακολούθηση. Στην καθοδική πορεία, τα $57,500 είναι επίσης ένα σημαντικό επίπεδο όπου έχει σημειωθεί σημαντική δραστηριότητα.

Δείκτης Φόβου και Απληστίας Bitcoin: Έρχεται η Περίοδος των Altcoins;

Σύμφωνα με τον Δείκτη Φόβου και Απληστίας, βρισκόμαστε τώρα στα ίδια επίπεδα όπως όταν το Bitcoin ήταν κάτω από τα $30,000. Χθες, ο δείκτης έπεσε στις 25 μονάδες, κάτι που συχνά θεωρείται καλή ευκαιρία αγοράς, καθώς υποδεικνύει πιθανή αντιστροφή της αγοράς.

Πράγματι, κάποια altcoins άρχισαν να ανακάμπτουν λίγο το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, με τον δείκτη να βρίσκεται τώρα στις 31 μονάδες, η αγορά παραμένει φοβισμένη, όπως φαίνεται στο γράφημα. Η ανησυχία είναι αισθητή και τα altcoins πλήττονται σε όλη την αγορά.

Μπορεί το Bitcoin να Ανεβεί Κατά 160%;

Ο αναλυτής εξήγησε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 160%, αν και αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα, το Bitcoin βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε έντονη πτώση, με τα ποσοστά χρηματοδότησης να είναι στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους. Αυτό σημαίνει ότι όσοι κατέχουν θέσεις short πληρώνουν τέλη σε εκείνους που κατέχουν θέσεις long, κάτι που θα μπορούσε να αποτελεί σημάδι ενός πιθανού πυθμένα της αγοράς.

Επιπλέον, τεχνικοί δείκτες όπως ο MACD δείχνουν ανοδικά σημάδια, υποδεικνύοντας ότι το Bitcoin μπορεί να προχωρήσει υψηλότερα. Ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας είναι επίσης χαμηλός, ένα ακόμα σήμα ότι μπορεί να πλησιάζει μια αντιστροφή. Παράλληλα, τα altcoins δείχνουν επίσης δυναμική, με τον δείκτη TOTAL3, που παρακολουθεί όλα τα altcoins εκτός του Bitcoin και του Ethereum, να είναι έτοιμος να προωθήσει προς ένα νέο υψηλό.

Συμπέρασμα

Ενώ το Bitcoin δείχνει σημάδια για πιθανή ανάκαμψη κατά 160%, τα altcoins ενδέχεται να είναι αυτά που θα λάμψουν περισσότερο στην επερχόμενη περίοδο. Η αγορά παραμένει φοβισμένη αλλά οι τεχνικοί δείκτες υποδηλώνουν ότι μπορεί να πλησιάζει μια αλλαγή κατεύθυνσης. Οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθούν στενά τα επίπεδα στήριξης και αντίστασης για να λάβουν στρατηγικές αποφάσεις.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *