Home » Η Banca Sella της Ιταλίας Προσφέρει Συναλλαγές Bitcoin σε Πάνω από 1,3 Εκατομμύρια Πελάτες
Posted in

Η Banca Sella της Ιταλίας Προσφέρει Συναλλαγές Bitcoin σε Πάνω από 1,3 Εκατομμύρια Πελάτες

Η Banca Sella της Ιταλίας Προσφέρει Συναλλαγές Bitcoin σε Πάνω από 1,3 Εκατομμύρια Πελάτες
  • Η Banca Sella, η δεύτερη παλαιότερη τράπεζα της Ιταλίας, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να προσφέρει συναλλαγές Bitcoin.

Η Banca Sella προετοιμάζεται να διευκολύνει τις συναλλαγές Bitcoin για περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια πελάτες της, καθιστώντας την ως μία από τις παλαιότερες χρηματοπιστωτικές ιδρύσεις που υιοθετεί αυτή την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Η τράπεζα θα παρέχει συναλλαγές Bitcoin μέσω της πλατφόρμας κινητής τραπεζικής, Hype. Αρχικά, η δοκιμή beta θα είναι διαθέσιμη σε μια επιλεγμένη ομάδα premium πελατών του Hype Plus. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι όλοι οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση στις συναλλαγές Bitcoin μέσα σε λίγες ημέρες.

Τη Δευτέρα, η Banca Sella έκανε ένα ακόμη βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, ανακοινώνοντας την υπηρεσία συναλλαγών Bitcoin.

Οι συναλλαγές θα προσφέρονται μέσω του Hype, μιας κινητής πλατφόρμας που αποτελεί κοινή επιχείρηση μεταξύ της Banca Sella Holding και της Illimity Bank από το 2021. Αυτή η συνεργασία έχει καταστήσει το Hype μία από τις πιο δημοφιλείς και ευρέως χρησιμοποιούμενες ψηφιακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στην Ιταλία.

Αυτή η νέα υπηρεσία θα επιτρέψει στους Ιταλούς κατόχους Bitcoin να πραγματοποιούν συναλλαγές με το κρυπτονόμισμα απευθείας στην πλατφόρμα Hype χωρίς να χρειάζονται ανταλλακτήριο. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τα κρυπτονομίσματα, αποδεικνύοντας την περαιτέρω αποδοχή και ενσωμάτωση αυτής της κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων στον κύριο χρηματοοικονομικό τομέα.

Συμπέρασμα

Η απόφαση της Banca Sella να προσφέρει συναλλαγές Bitcoin μέσω της πλατφόρμας Hype υποδεικνύει την αυξανόμενη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων από τις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές ιδρύσεις. Η κίνηση αυτή ενισχύει την εμπιστοσύνη στο Bitcoin και διευκολύνει την πρόσβαση των Ιταλών πελατών σε αυτό το καινοτόμο περιουσιακό στοιχείο, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενσωμάτωση των κρυπτονομισμάτων στις καθημερινές οικονομικές συναλλαγές.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *