Home » Το BNB Αναμένεται να Φτάσει τα $900 Εάν Δύο Καθοριστικές Συνθήκες Πληρωθούν
Posted in

Το BNB Αναμένεται να Φτάσει τα $900 Εάν Δύο Καθοριστικές Συνθήκες Πληρωθούν

Το BNB Αναμένεται να Φτάσει τα $900 Εάν Δύο Καθοριστικές Συνθήκες Πληρωθούν

Η πρόσφατη τιμή του BNB υποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πορεία για ένα νέο υψηλό όλων των εποχών.

  • Αναλυτής προβλέπει ότι εάν το BNB καταφέρει να σπάσει το τρέχον φθίνον σφήνωμα και μια σημαντική αντίσταση, μπορεί να φτάσει σε νέο μέγιστο.
  • Ωστόσο, τα δεδομένα on-chain δείχνουν ότι οι κρίσιμες αυτές διασπάσεις, απαραίτητες για ένα νέο ATH (all-time high), ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Παρά το γεγονός ότι η πρόσφατη κίνηση της τιμής του Binance Coin (BNB) έχει επιβραδυνθεί, με μείωση 1,34% στην τιμή και 10,78% στον όγκο συναλλαγών, οι αναλυτές το ερμηνεύουν ως μια συνήθη προειδοποίηση για μια επικείμενη άνοδο. Επιπλέον, η AMBCrypto ανακάλυψε πληροφορίες που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν περαιτέρω την πρόοδο του BNB.

Το BNB ετοιμάζεται για άνοδο στα $900, με δύο καθοριστικές προϋποθέσεις

Ο αναλυτής κρυπτονομισμάτων Carl Runefelt προβλέπει ότι το BNB μπορεί να φτάσει σε νέο υψηλό όλων των εποχών των $900, υπό την προϋπόθεση ότι θα εκπληρωθούν δύο κύριες συνθήκες όπως υποδεικνύει η ανάλυσή του: το ξεπέρασμα του φθίνοντος σφήνωματος και η διάσπαση μιας ιστορικής γραμμής αντίστασης.

Από αυτές τις συνθήκες, η μία φαίνεται να είναι κοντά στην εκπλήρωση. Ο Runefelt εξέφρασε την αισιοδοξία του, δηλώνοντας: «Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν διασπάσουμε αυτό το φθίνον σφήνωμα 1W!»

Μόλις ξεπεραστεί η ιστορική αντίσταση που σχηματίστηκε στα προηγούμενα υψηλά όλων των εποχών το 2021 και το 2024, πιθανώς μέσω σημαντικής αγοραστικής πίεσης, το BNB δεν θα έχει περαιτέρω εμπόδια στην πορεία του προς τα $900.

Ωστόσο, η AMBCrypto σημείωσε ότι η διάσπαση του μοτίβου σφήνωματος και η αντιμετώπιση της μεγάλης αντίστασης μπορεί να παρουσιάσουν μικρές καθυστερήσεις.

Η δραστηριότητα των μικροεπενδυτών επηρεάζει το BNB

Ορισμένες προσπάθειες μικροεπενδυτών να προωθήσουν μια ανοδική τάση στο BNB έχουν μειωθεί, καθώς αποδεικνύεται από σημαντικές μειώσεις τόσο στο Open Interest (OI) όσο και στις ρευστοποιήσεις της αγοράς, μη ευνοϊκές για μακροπρόθεσμες θέσεις.

Το Open Interest, που αντιπροσωπεύει τον συνολικό αριθμό εκκρεμών παραγώγων συμβολαίων στο BNB, έχει παρουσιάσει κάμψη. Αυτή τη στιγμή, το OI των futures και options τις τελευταίες 24 ώρες είναι μειωμένο κατά 4,90% και 54,68% αντίστοιχα.

Μια συνεχής αρνητική τάση στο OI υποδηλώνει ότι οι επενδυτές κλείνουν θέσεις, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της ρευστότητας της αγοράς και πιθανή εξασθένηση των τρεχόντων τάσεων της τιμής.

Επιπλέον, οι ρευστοποιήσεις του BNB δεν ήταν ευνοϊκές για τους long traders. Τις τελευταίες 24 ώρες, $340 χιλιάδες έχουν ρευστοποιηθεί από την αγορά, με τις μακροπρόθεσμες θέσεις να αποτελούν $272,21 χιλιάδες από αυτό το σύνολο.

Αυτό το μοτίβο υποδηλώνει έντονη πίεση πώλησης και αρνητικό συναίσθημα στην αγορά. Εάν διατηρηθεί, θα μπορούσε να μειώσει περαιτέρω τις τιμές του BNB.

Πτώση του TVL στο Δίκτυο BSC, αλλά διατηρείται η αισιοδοξία

Η συνολική αξία κλειδώματος (TVL) στο δίκτυο Binance Smart Chain (BSC), όπου το BNB είναι εγγενές, έχει μειωθεί από $4,616 δισεκατομμύρια στις 24 Αυγούστου σε $4,533 δισεκατομμύρια τη στιγμή της σύνταξης αυτού του κειμένου.

Το TVL μετρά τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν κατατεθεί σε πρωτόκολλα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) και αντανακλά τη γενική υγεία και υιοθέτηση των έργων DeFi.

Μια μείωση στο TVL, όπως παρατηρήθηκε με το BNB, υποδηλώνει ότι περισσότερα περιουσιακά στοιχεία αποσύρονται από τα πρωτόκολλα DeFi, κάτι που υποδηλώνει αύξηση της πίεσης πώλησης και αντίστοιχες πτώσεις τιμών.

Παρά τις βραχυπρόθεσμες προκλήσεις, μια ευρύτερη οπτική αποκαλύπτει μια θετική τάση· από τις 5 Αυγούστου, το TVL έχει αυξηθεί σταθερά, προσθέτοντας σχεδόν $1 δισεκατομμύριο.

Αυτή η ανοδική πορεία παρέχει μια αχτίδα ελπίδας και υποδηλώνει ότι η τιμή του BNB μπορεί να προετοιμάζεται για μια άνοδο, ξεπερνώντας ενδεχομένως τα κύρια εμπόδια στο εγγύς μέλλον.

Συμπέρασμα

Η πορεία του BNB προς το νέο υψηλό των $900 εξαρτάται από δύο κρίσιμες συνθήκες: την υπέρβαση του φθίνοντος σφήνωματος και τη διάσπαση της ιστορικής αντίστασης. Παρά τις βραχυπρόθεσμες προκλήσεις και την πίεση πώλησης, η μακροπρόθεσμη τάση δείχνει ότι το BNB είναι σε καλή θέση για μια πιθανή μεγάλη άνοδο, με τους επενδυτές να παραμένουν αισιόδοξοι για το μέλλον του κρυπτονομίσματος.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *