Home » Πώς Η Πρόσφατη Δραστηριότητα Πορτοφολιών Μπορεί Να Επηρεάσει Την Τιμή Του ETH
Posted in

Πώς Η Πρόσφατη Δραστηριότητα Πορτοφολιών Μπορεί Να Επηρεάσει Την Τιμή Του ETH

Πώς Η Πρόσφατη Δραστηριότητα Πορτοφολιών Μπορεί Να Επηρεάσει Την Τιμή Του ETH

Κύρια Σημεία:

  • Το Ethereum σημείωσε νέο ορόσημο ανάπτυξης δικτύου με υψηλό τετραμήνου στη δημιουργία πορτοφολιών.
  • Σημαντική άνοδος στις τιμές του Ethereum τις τελευταίες ημέρες, παρά την πρόσφατη πτωτική τάση.
  • Παράλληλα, το Ethereum δεν κατάφερε να ξεπεράσει την SMA 30, με τους πωλητές να επιβάλλονται κάθε φορά που πλησιάζει αυτό το επίπεδο.

Ισχυρή Ανάπτυξη Δικτύου Ethereum

Χθες, το Ethereum είδε απότομη άνοδο στη δημιουργία νέων πορτοφολιών. Δημιουργήθηκαν συνολικά 126,210 νέα πορτοφόλια στο δίκτυο, αριθμός που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων μηνών. Είναι ενδιαφέρον ότι κανείς δεν περίμενε τέτοια ανάπτυξη την Κυριακή, καθώς θεωρείται η πιο ήσυχη ημέρα για την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Δράση Τιμής Ethereum: Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε

Όπως και το Bitcoin, το Ethereum ακολουθεί αργά ανοδική πορεία τις τελευταίες ημέρες. Στις 7 Σεπτεμβρίου, Σάββατο, η τιμή του Ethereum ήταν τόσο χαμηλή όσο $2,230.88. Την Κυριακή ανέβηκε στα $2,298.80. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται γύρω στα $2,317.12.

Σήμερα, η SMA 30 του Ethereum βρίσκεται περίπου στα $2,544.11 – αρκετά υψηλότερα από την τρέχουσα τιμή του περιουσιακού στοιχείου. Τελευταία φορά που το Ethereum επιχείρησε να ξεπεράσει αυτό το επίπεδο ήταν στις 24 Αυγούστου. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες οι πωλητές αντέδρασαν έντονα, σπρώχνοντας την τιμή από τα $2,768.78 στα $2,456.37. Στις 2 Σεπτεμβρίου, οι αγοραστές προσπάθησαν να φέρουν την τιμή κοντά στο επίπεδο της SMA 30, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς οι πωλητές πάλι επενέβησαν, πιέζοντας την τιμή προς τα κάτω. Στις 6 Σεπτεμβρίου, η τιμή κατέγραψε χαμηλό μήνα στα $2,225.45. Έκτοτε, η αγορά ανακάμπτει αργά αλλά σταθερά.

Καθημερινοί Ενεργοί Χρήστες στις L1 Αλυσίδες: Συγκριτική Ανάλυση

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τουλάχιστον 371.60K καθημερινοί ενεργοί χρήστες στο Ethereum. Η αλυσίδα έχει δει αύξηση 9.2% σε όρους καθημερινών ενεργών χρηστών. Μεταξύ των άλλων γνωστών L1 blockchains, η Solana έχει τουλάχιστον 2.32M καθημερινούς ενεργούς χρήστες, ενώ το BNB Chain έχει σχεδόν 803.86K ενεργούς χρήστες. Η Solana έχει σημειώσει τεράστια αύξηση +157%, ενώ το BNB Chain έχει δει ελάχιστη ανάπτυξη, μόλις 0.6%.

Συμπέρασμα:

Η τιμή του Ethereum δείχνει θετική δυναμική πρόσφατα. Παρά το γεγονός ότι η αύξηση των νέων πορτοφολιών ενδέχεται να επηρεάσει θετικά την τιμή του Ethereum, η Solana εξακολουθεί να κυριαρχεί μεταξύ των L1 αλυσίδων όσον αφορά τους καθημερινούς ενεργούς χρήστες, αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω ανταγωνισμό.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *