Home » Η τιμή του Binance Coin (BNB) φτάνει σε νέο ιστορικό υψηλό των $720
Posted in

Η τιμή του Binance Coin (BNB) φτάνει σε νέο ιστορικό υψηλό των $720

binance coin ath

Το Binance Coin (BNB) έφτασε σε ένα νέο ιστορικό υψηλό των $720 κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συναλλαγών στις 6 Ιουνίου πριν σημειώσει μια μικρή διόρθωση. Δεδομένα από το CoinMarketCap έδειξαν ότι, κατά τον χρόνο γραφής, το altcoin είχε αλλάξει χέρια στα $706, έχοντας υποχωρήσει κατά 2% από το ιστορικό υψηλό του.

Αύξηση της ζήτησης για το BNB

Πριν από τις 3 Ιουνίου, το BNB κινούνταν εντός ενός οριζόντιου καναλιού. Αυτό το κανάλι σχηματίζεται όταν η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου ενοποιείται εντός ενός εύρους για παρατεταμένη περίοδο. Η ανώτερη γραμμή αυτού του καναλιού σχηματίζει αντίσταση, ενώ η κατώτερη γραμμή σχηματίζει υποστήριξη.Όσον αφορά το BNB, οι αρκούδες δημιούργησαν αντίσταση στα $632, ενώ οι ταύροι υπερασπίστηκαν την τιμή του νομίσματος στα $518, σχηματίζοντας μακροχρόνια υποστήριξη.

Λόγω της αύξησης της αγοραστικής δραστηριότητας τον τελευταίο μήνα, το BNB ανέβηκε πάνω από την ανώτερη γραμμή αυτού του οριζόντιου καναλιού στις 4 Ιουνίου και έκλεισε στα $686. Οι ταύροι έκτοτε διατήρησαν την ανοδική τάση καθώς η αγοραστική ορμή έχει υπερισχύσει της πωλητικής δραστηριότητας στην αγορά του BNB τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό προκύπτει από τις μετρήσεις των δεικτών ορμής του νομίσματος. Για παράδειγμα, ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος (RSI) του BNB και ο Δείκτης Ροής Χρημάτων (MFI) ήταν 77,82 και 75,91 κατά τον χρόνο γραφής.Σε αυτές τις τιμές, αυτοί οι δείκτες υποδείκνυαν ότι η αγοραστική δραστηριότητα ξεπερνούσε τη δραστηριότητα κερδοσκοπίας μεταξύ των εμπόρων BNB.

Επιβεβαιώνοντας την αύξηση της ζήτησης του νομίσματος, ο Δείκτης Chaikin Money Flow (CMF) βρισκόταν πάνω από τη μηδενική γραμμή στο 0,20.Αυτός ο δείκτης μετράει την ορμή της ροής χρημάτων μέσα και έξω από την αγορά ενός περιουσιακού στοιχείου. Μια θετική τιμή CMF είναι σημάδι δύναμης της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι η ρευστότητα παρέχεται καθώς η συσσώρευση νομισμάτων υπερισχύει της διανομής.

Επιπλέον, δείχνοντας ότι οι ταύροι κυριαρχούν στις αρκούδες, ο Δείκτης Elder-Ray του BNB ήταν 115,7. Από τότε που το νόμισμα ξεπέρασε την αντίσταση στις 4 Ιουνίου, ο δείκτης έχει δώσει μόνο θετικές τιμές. Αυτός ο δείκτης μετρά τη σχέση μεταξύ της δύναμης των αγοραστών και των πωλητών στην αγορά. Όταν η τιμή του είναι θετική, η δύναμη των ταύρων κυριαρχεί στην αγορά.

Το BNB μπορεί να αυξηθεί και να αλλάξει χέρια στα $754 εάν η αγοραστική πίεση διατηρηθεί. Ωστόσο, εάν αυτό ακυρωθεί και η δραστηριότητα κερδοσκοπίας αυξηθεί, η τιμή του BNB μπορεί να πέσει κάτω από τα $700 στα $690.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *