Home » Βitcoin μετά το halving μπορεί να φτάσει τα $130.000 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2025
Posted in

Βitcoin μετά το halving μπορεί να φτάσει τα $130.000 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2025

bitcoin news

Ο Trader Peter Brandt αναφέρει ότι η ανοδική πορεία του Bitcoin ακολουθεί παρόμοιους κύκλους μετά το halving και αν συνεχίσει, θα μπορούσε να φτάσει τα $130.000 έως το τέλος του επόμενου έτους.

Το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει σε ένα κορυφαίο επίπεδο κύκλου από $130.000 έως $150.000 μεταξύ τέλους Αυγούστου και αρχών Σεπτεμβρίου, αν ακολουθήσει την πορεία των προηγούμενων ανοδικών αγορών μετά το halving, σύμφωνα με τον trader κρυπτονομισμάτων Peter Brandt.

Το πρόσφατο halving του Bitcoin στις 20 Απριλίου είναι ένα προγραμματισμένο γεγονός που συμβαίνει περίπου κάθε τέσσερα χρόνια και μειώνει τις ανταμοιβές εξόρυξης κατά 50%. Οι ημερομηνίες του halving έχουν «αντιπροσωπεύσει σχεδόν τέλεια συμμετρία μέσα στους προηγούμενους ανοδικούς κύκλους της αγοράς», έγραψε ο Brandt σε αναφορά του στις 2 Ιουνίου. Ισχυρίστηκε ότι ιστορικά, η ημερομηνία του halving του Bitcoin βρίσκεται σχεδόν στο μέσο της περιόδου μεταξύ της έναρξης μιας ανοδικής αγοράς και της κορυφής της.

Η τελευταία ανοδική αγορά του Bitcoin ξεκίνησε περίπου 16 μήνες πριν το halving στις 11 Μαΐου 2020, και ο κύκλος τελείωσε περίπου 18 μήνες μετά από αυτό, σύμφωνα με την ανάλυση του Brandt. Ο Brandt σημείωσε ότι τα δύο προηγούμενα halvings — στις 9 Ιουλίου 2016 και στις 28 Νοεμβρίου 2012 — ακολούθησαν παρόμοιο μοτίβο. «Αν αυτή η ακολουθία συνεχιστεί, το επόμενο υψηλό του κύκλου της ανοδικής αγοράς θα πρέπει να συμβεί στα τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου 2025,» έγραψε.

Ο Brandt πρόσθεσε ότι «καμία μέθοδος ανάλυσης δεν είναι αλάνθαστη» όσον αφορά την πρόβλεψη του υψηλού κύκλου του Bitcoin, αλλά τα προηγούμενα υψηλά έχουν ακολουθήσει παρόμοιο μοτίβο ανάπτυξης και αν συνεχιστεί αυτό, τοποθετεί το υψηλό της ανοδικής αγοράς «στην περιοχή των $130.000 έως $150.000».

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *