Home » Crypto Αναλυτής Προβλέπει Άνοδο 1.000% για το Shiba Inu στα $0.00014
Posted in

Crypto Αναλυτής Προβλέπει Άνοδο 1.000% για το Shiba Inu στα $0.00014

Crypto Αναλυτής Προβλέπει Άνοδο 1.000% για το Shiba Inu στα $0.00014

Ο crypto αναλυτής Zach Humphries εξέφρασε μια αισιόδοξη εκτίμηση για το Shiba Inu (SHIB), προβλέποντας ότι το κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να φτάσει έως και τα $0.00014 σε αυτόν τον κύκλο της αγοράς. Ωστόσο, ο αναλυτής προειδοποίησε να μην υπάρχουν υπερβολικές προσδοκίες από το meme coin, τονίζοντας ότι είναι απίθανο να επαναλάβει την εκρηκτική άνοδο του 2021.

Το Shiba Inu Θα Μπορούσε να Φτάσει έως τα $0.00014

Ο Zach Humphries ανέφερε σε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube ότι το Shiba Inu μπορεί «σίγουρα» να δει μια άνοδο 10 φορές από το τρέχον επίπεδο τιμής του, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει σε ένα νέο υψηλό (ATH) στα $0.00014 σε αυτό το bull run. Μια άνοδος σε αυτό το επίπεδο τιμής σημαίνει επίσης ότι το Shiba Inu θα πλησιάσει να αγγίξει κεφαλαιοποίηση αγοράς $100 δισεκατομμυρίων, κάτι που ο αναλυτής επίσης θεωρεί εφικτό.

Ο crypto αναλυτής πρόσθεσε ότι αυτή η άνοδος της τιμής του Shiba Inu θα συμβεί εφόσον η αγορά κρυπτονομισμάτων βιώσει μια νέα περίοδο αύξησης των altcoins. Σημείωσε επίσης ότι αυτή η περίοδος θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το Ethereum, και ότι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βάσει κεφαλαιοποίησης θα πρέπει να φτάσει σε νέα υψηλά για να μπορέσει και το Shiba Inu να κάνει την κίνησή του κατά την περίοδο αυτή.

Ο Zach υποστήριξε ότι το SHIB είναι το μεγαλύτερο ERC-20 coin. Ως εκ τούτου, είναι λογικό το δεύτερο μεγαλύτερο meme coin βάσει κεφαλαιοποίησης να δει μια σημαντική άνοδο στην τιμή του καθώς το Ethereum κινείται κατά την περίοδο των altcoins. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zach κάνει μια τόσο υπερβολικά αισιόδοξη πρόβλεψη για το Shiba Inu. Τον Ιούνιο, ανέφερε ότι το meme coin θα φτάσει σε κεφαλαιοποίηση αγοράς $100 δισεκατομμυρίων σε αυτόν τον κύκλο της αγοράς.

Παράλληλα, άλλοι crypto αναλυτές, όπως ο Oscar Ramos, έχουν επίσης προβλέψει ότι το Shiba Inu θα διαγράψει ένα ακόμη μηδενικό από την τρέχουσα τιμή του. Ο Ramos δήλωσε προηγουμένως ότι το meme coin θα μπορούσε να φτάσει στα $0.0001, ενώ ο Javon Marks προέβλεψε ότι το Shiba Inu θα μπορούσε να φτάσει έως τα $0.0001553.

Απίθανο το SHIB να Επαναλάβει το Bull Run του 2021

Παρά την αισιόδοξη πρόβλεψή του για το Shiba Inu, ο Zach προειδοποίησε ότι οι μέρες των τεράστιων κερδών σε εβδομάδες για το meme coin έχουν περάσει, υποδεικνύοντας ότι το κρυπτονόμισμα δεν μπορεί να επαναλάβει την άνοδο του 2021. Το Shiba Inu σημείωσε αύξηση τιμής κατά 157 εκατομμύρια τοις εκατό στο bull run του 2021, καθώς η τιμή του συνέχισε να εκτοξεύεται για εβδομάδες πριν φτάσει στο ATH των $0.00008845 τον Οκτώβριο του 2021.

Ο αναλυτής σημείωσε ότι οι επενδυτές και οι δυνητικοί επενδυτές του Shiba Inu πρέπει να είναι «ρεαλιστικοί» για τις προσδοκίες τους όσον αφορά τα πιθανά κέρδη από το meme coin. Ο Zach ανέφερε ότι, σε αντίθεση με το 2021, το SHIB είναι πλέον ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα βάσει κεφαλαιοποίησης, με πολυδισεκατομμυριαία κεφαλαιοποίηση αγοράς. Ως εκ τούτου, πρότεινε ότι το meme coin έχει πλέον λιγότερο περιθώριο για να ανέβει. Στο πλαίσιο αυτό, ο αναλυτής προειδοποίησε τους επενδυτές να μην ακούνε όσους λένε ότι το Shiba Inu μπορεί να φτάσει τα $0.01 ή ακόμη και το $1.

Συμπέρασμα:

Παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις του Zach Humphries για το Shiba Inu, είναι σημαντικό οι επενδυτές να παραμένουν ρεαλιστικοί σχετικά με τις δυνατότητες κέρδους του κρυπτονομίσματος. Αν και η πιθανότητα μιας σημαντικής ανόδου υπάρχει, είναι απίθανο το Shiba Inu να επαναλάβει τα θεαματικά κέρδη του 2021. Ωστόσο, οι εξελίξεις στην αγορά των altcoins και το Ethereum μπορεί να καθορίσουν την πορεία του Shiba Inu στο εγγύς μέλλον.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *