Home » Dogecoin (DOGE) Μπορεί να Αυξηθεί Κατά 30% Εάν Διατηρήσει Αυτό το Επίπεδο
Posted in

Dogecoin (DOGE) Μπορεί να Αυξηθεί Κατά 30% Εάν Διατηρήσει Αυτό το Επίπεδο

Dogecoin (DOGE) Μπορεί να Αυξηθεί Κατά 30% Εάν Διατηρήσει Αυτό το Επίπεδο

Οι μεγάλοι επενδυτές (whales) του Dogecoin έχουν προχωρήσει σε μαζικές αγορές το τελευταίο διάστημα.

Η τιμή του Dogecoin έχει σημειώσει ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες, με αύξηση περίπου 30% από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα που παρέχει ο δημοφιλής αναλυτής κρυπτονομισμάτων Ali, η τιμή του meme coin μπορεί να δει παρόμοια άνοδο, εφόσον καταφέρει να υπερβεί με αποφασιστικότητα την αντίσταση στα $0,11.

Μαζί με την υπόλοιπη αγορά, το DOGE υπέστη σημαντική πτώση την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, από πάνω από $0,1 σε πολυήμερο χαμηλό των $0,089 (στο Bitstamp). Ωστόσο, ξεκίνησε να ανακάμπτει λίγο μετά και ξεπέρασε τα $0,11 νωρίτερα σήμερα. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα $0,114, σημειώνοντας αύξηση 28% από το προαναφερθέν χαμηλό.

Σύμφωνα με τον Ali, περισσότερα από 62.000 πορτοφόλια κατέχουν πάνω από 36 δισεκατομμύρια DOGE που αγοράστηκαν σε αυτό το επίπεδο των $0,111, καθιστώντας το ένα κρίσιμο ψυχολογικό επίπεδο αντίστασης. Εάν οι κάτοχοι αποφασίσουν να διατηρήσουν τις επενδύσεις τους αντί να πουλήσουν με μικρά κέρδη, η άνοδος της τιμής του DOGE μπορεί να συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες. Ο Ali τόνισε ότι δεν υπάρχουν «σημαντικοί τοίχοι προσφοράς», που θα μπορούσαν να στείλουν το meme coin προς τα $0,15, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να σημειώσει μια νέα αύξηση της τάξης του 30% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο για το DOGE είναι οι μεγάλοι επενδυτές (whales). Ο αναλυτής έδειξε ένα γράφημα που υποδηλώνει ότι αυτοί οι μεγάλοι επενδυτές έχουν συσσωρεύσει περίπου $140 εκατομμύρια σε DOGE μέσα σε μόλις δύο ημέρες, κάτι που μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για μια νέα άνοδο.

Συμπέρασμα:

Το Dogecoin βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Εάν οι κάτοχοι διατηρήσουν τις θέσεις τους και το DOGE ξεπεράσει την αντίσταση στα $0,11, υπάρχει πιθανότητα να δούμε περαιτέρω άνοδο. Με τη στήριξη των μεγάλων επενδυτών, η τιμή θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 30%, φτάνοντας τα $0,15, εφόσον δεν προκύψουν σοβαρά εμπόδια στην προσφορά.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *