Home » Το Dogecoin Έχει Τώρα 6,69 Εκατομμύρια Κατόχους: Πώς Συγκρίνεται με το Shiba Inu και το XRP
Posted in

Το Dogecoin Έχει Τώρα 6,69 Εκατομμύρια Κατόχους: Πώς Συγκρίνεται με το Shiba Inu και το XRP

Το Dogecoin Έχει Τώρα 6,69 Εκατομμύρια Κατόχους: Πώς Συγκρίνεται με το Shiba Inu και το XRP

Ιστορία Σημεία

  • Η αναλυτική εταιρεία Santiment αποκάλυψε πώς ορισμένα σημαντικά altcoins, όπως το Dogecoin και το XRP, συγκρίνονται μεταξύ τους στον αριθμό των κατόχων.
  • Το Dogecoin έχει δει τον συνολικό αριθμό των κατόχων του να αυξάνεται πρόσφατα σε 6,69 εκατομμύρια.

Η αναλυτική εταιρεία Santiment μοιράστηκε πρόσφατα σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) τα δεδομένα για τον Συνολικό Αριθμό Κατόχων για διάφορα altcoins στον τομέα των κρυπτονομισμάτων. Ο “Συνολικός Αριθμός Κατόχων” αναφέρεται σε έναν on-chain δείκτη που παρακολουθεί τον αριθμό των διευθύνσεων σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο που κατέχουν κάποιο θετικό υπόλοιπο.

Όταν η τιμή αυτού του δείκτη αυξάνεται, μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Η εισροή νέων επενδυτών, καθώς και οι παλιοί κάτοχοι που είχαν πωλήσει προηγουμένως και επιστρέφουν, οδηγούν σε αύξηση του δείκτη. Επίσης, η δημιουργία πολλαπλών διευθύνσεων από τους υφιστάμενους χρήστες για λόγους ιδιωτικότητας μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των κατόχων.

Γενικές Παρατηρήσεις

Σε γενικές γραμμές, όλα αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν ταυτόχρονα, επομένως μπορεί να υποτεθεί κάποια καθαρή υιοθέτηση κάθε φορά που ο δείκτης παρατηρεί αύξηση. Η υιοθέτηση είναι συνήθως θετική για την τιμή οποιουδήποτε νομίσματος μακροπρόθεσμα.

Από την άλλη πλευρά, η πτώση του δείκτη υποδηλώνει ότι κάποιοι επενδυτές αποφάσισαν να αδειάσουν τα πορτοφόλια τους, κάτι που μπορεί να είναι αρνητικό σημάδι για το κρυπτονόμισμα.

Τώρα, εδώ είναι ένα γράφημα που δείχνει την τάση στον Συνολικό Αριθμό Κατόχων για έξι δημοφιλή altcoins στον τομέα, το Dogecoin (DOGE), το XRP (XRP), το Cardano (ADA), το Shiba Inu (SHIB), το Litecoin (LTC) και το Chainlink (LINK), την τελευταία δεκαετία:

Όπως φαίνεται στο παραπάνω γράφημα, το Litecoin είναι το νούμερο ένα altcoin από τα έξι που αναφέρονται, καθώς ο συνολικός αριθμός κατόχων του είναι περίπου 8,08 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή. Το Dogecoin είναι δεύτερο με 6,69 εκατομμύρια επενδυτές, ενώ το XRP είναι τρίτο με 5,24 εκατομμύρια.

Το γράφημα δείχνει ότι το DOGE έχει δει σημαντική υιοθέτηση κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, καθώς ο δείκτης έχει παρουσιάσει απότομη άνοδο. Το Cardano, το Shiba Inu και το Chainlink, τα τρία τελευταία σε αυτόν τον δείκτη, έχουν παραμείνει σταθερά, υποδηλώνοντας ότι οι βάσεις χρηστών τους δεν έχουν αυξηθεί εδώ και καιρό.

Το Litecoin έχει δει μια αξιοσημείωτη αρνητική αλλαγή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά δεν ήταν αρκετή για να χάσει την πρώτη θέση. Επίσης, από την απότομη πτώση, ο συνολικός αριθμός κατόχων για το LTC έχει αρχίσει να αυξάνεται ξανά, υποδηλώνοντας ότι η υιοθέτηση είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η υιοθέτηση μπορεί να είναι θετική για οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα μακροπρόθεσμα. Μια ευρύτερη βάση χρηστών παρέχει ένα ισχυρότερο θεμέλιο για μελλοντικές κινήσεις. Ως εκ τούτου, το Dogecoin φαίνεται να είναι θετικό βάσει αυτού του δείκτη.

Τιμή DOGE

Το Dogecoin ξεπέρασε το επίπεδο των $0,14 νωρίτερα, αλλά το memecoin έχει υποχωρήσει από τότε, και τώρα διαπραγματεύεται γύρω στα $0,13.

Συμπερασματικά

Η σημαντική αύξηση του αριθμού των κατόχων για το Dogecoin και η αυξανόμενη υιοθέτηση του Litecoin υποδηλώνουν θετικές προοπτικές για αυτά τα altcoins. Παρά την έλλειψη άμεσης αύξησης της τιμής, η διεύρυνση της βάσης χρηστών προσφέρει ένα ισχυρό θεμέλιο για μελλοντική ανάπτυξη και ενισχύει τη μακροπρόθεσμη θετική προοπτική.

Featured image from iStock.com, Santiment.net, chart from TradingView.com

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *