Home » Dogwifhat (WIF) Σκαρφαλώνει 21% Καθώς οι Αναλυτές Βλέπουν Τιμή $4.5
Posted in

Dogwifhat (WIF) Σκαρφαλώνει 21% Καθώς οι Αναλυτές Βλέπουν Τιμή $4.5

Dogwifhat (WIF) Σκαρφαλώνει 21% Καθώς οι Αναλυτές Βλέπουν Τιμή $4.5

Ο σκύλος με το πλεκτό καπέλο του κόσμου των κρυπτονομισμάτων, Dogwifhat (WIF), επιστρέφει στο προσκήνιο. Μετά από μια πτώση τιμής τον Απρίλιο, το WIF αναζωπυρώνει τη μαγεία του meme, ανεβαίνοντας 21% την περασμένη εβδομάδα και αναζωπυρώνοντας τα όνειρα για έναν στόχο τιμής των $5.

Wags And Trades: Μια Αναζωογονημένη Αγορά

Η άνοδος τροφοδοτήθηκε από έναν ισχυρό συνδυασμό παραγόντων. Το ανανεωμένο ενδιαφέρον των εμπόρων στις αγορές Spot και Παραγώγων οδήγησε σε έκρηξη του ημερήσιου όγκου συναλλαγών του WIF, ξεπερνώντας τα εκπληκτικά $507 εκατομμύρια. Αυτή η αύξηση ρευστότητας υποδεικνύει μια αγορά έτοιμη να ξαναμπεί στο τρένο του Dogwifhat.

Το πάρτι επεκτείνεται και στον κόσμο των παραγώγων, με τον όγκο συναλλαγών να αυξάνεται κατά 53.9%. Ο δείκτης Open Interest (OI), ένας δείκτης ανοικτών μοχλευμένων θέσεων, σημείωσε επίσης μια υγιή αύξηση 25%, υποδηλώνοντας ότι οι έμποροι τοποθετούν μεγάλα στοιχήματα στο μέλλον του WIF.

Η τιμή του $WIF κινείται ακριβώς όπως προβλέψαμε και έσπασε την γραμμή αντίστασης. Ετοιμαστείτε #Spotters, ο στόχος για το #Dogwifhat είναι $4.5. — Market Spotter (@MarketSpotter) 1 Ιουλίου 2024

Είναι σαν να απελευθερώνεις τους σκύλους μετά από έναν μακρύ ύπνο. Η συσσωρευμένη ζήτηση για το WIF απελευθερώνεται επιτέλους και δημιουργεί ένα φρενήρες ενδιαφέρον. Θα διατηρήσει αυτή η meme coin με θέμα το σκύλο την άνοδό της; Ίσως. Ίσως και όχι.

Προβλέψεις Τιμής: Κυνηγώντας ένα Διψήφιο Όνειρο

Οι αναλυτές σπεύδουν να προσαρμόσουν τους στόχους τιμής τους υπό το φως της πρόσφατης γενναιότητας του WIF. Η Market Spotter, μια δημοφιλής εταιρεία πρόβλεψης κρυπτονομισμάτων, αναθεώρησε την πρόβλεψή της σε ένα συντηρητικό $4.50 για το WIF στην επόμενη ανοδική περίοδο. Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές έχουν ακόμη πιο τολμηρές προβλέψεις.

Η Bluntz Capital, η οποία προέβλεψε με ακρίβεια το κάτω μέρος του WIF τον Ιούνιο, βλέπει μια διψήφια τιμή στο μέλλον. Επικαλούμενη τη Θεωρία των Κυμάτων Elliott, ένα εργαλείο τεχνικής ανάλυσης, η Bluntz πιστεύει ότι το WIF βρίσκεται σε μια σημαντική ανοδική πορεία.

Αυτή η πρόσφατη άνοδος είναι η πρώτη παρορμητική άνοδος 5 κυμάτων που η αγορά έχει δει εδώ και μήνες, δήλωσε ο αναλυτής. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός επικού ταξιδιού για το Dogwifhat. Αρχίζω να αισθάνομαι σίγουρος ότι το κατώτατο σημείο του $wif είναι πλέον πίσω μας. Όχι μόνο είχαμε μια ωραία διόρθωση 70% από την κορυφή έως τον πυθμένα στα $1.46, αλλά η δομή εκτυλίχθηκε σε τρία κύματα όπως ήθελα να δω, όπως αναφέρεται στην αρχική ανάρτηση. Τώρα έχουμε επίσης μια παρορμητική άνοδο 5 κυμάτων από…  — Bluntz (@Bluntz_Capital) 28 Ιουνίου 2024

Τα Μemes και η Κοινότητα Τροφοδοτούν τη Φλόγα

Ενώ οι τεχνικοί δείκτες και τα διαγράμματα δείχνουν μια ανοδική εικόνα, είναι κρίσιμο να θυμόμαστε την καρδιά και την ψυχή του Dogwifhat: την ζωντανή κοινότητά του. Ο παθιασμένος στρατός πίσω από το WIF συνεχίζει να διατηρεί τη meme coin σχετική μέσω μιας συνεχούς ροής αστείων memes με θέμα τα σκυλιά και airdrops στην κοινότητα. Αυτή η αμετακίνητη υποστήριξη δημιουργεί μια ισχυρή δύναμη που δεν μπορεί να αγνοηθεί στον συχνά καπριτσιόζικο κόσμο των meme coins.

Πρόβλεψη Τιμής WIF

Εν τω μεταξύ, η πρόβλεψη για το Dogwifhat (DWFH) είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη, με αναμενόμενη αύξηση της τιμής κατά 223% στα $7.30 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024, σύμφωνα με το CoinCodex. Αυτή η ανοδική προοπτική υποστηρίζεται από το κλίμα της αγοράς και τους τεχνικούς δείκτες.

Το τρέχον κλίμα είναι ανοδικό, αντανακλώντας θετικές βραχυπρόθεσμες προοπτικές, ενώ ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας στο 53 υποδηλώνει ένα ουδέτερο περιβάλλον αγοράς. Αυτή η ουδετερότητα υποδηλώνει σταθερότητα, με τους συμμετέχοντες στην αγορά να αναμένουν περαιτέρω σήματα.

Τον περασμένο μήνα, το Dogwifhat είχε μια μικτή απόδοση με 37% πράσινες ημέρες, δείχνοντας 11 από τις 30 ημέρες θετική κίνηση τιμής και μια σημαντική μεταβλητότητα τιμής 22.27%. Αυτή η υψηλή μεταβλητότητα υποδηλώνει σημαντικές διακυμάνσεις τιμής, ελκυστικές για βραχυπρόθεσμους εμπόρους αλλά ενέχουν κινδύνους για μακροπρόθεσμους επενδυτές.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *