Home » Ετοιμάζεται το Solana (SOL) για Νέο Υψηλό; (Αναλυτές Παρεμβαίνουν)
Posted in

Ετοιμάζεται το Solana (SOL) για Νέο Υψηλό; (Αναλυτές Παρεμβαίνουν)

Ετοιμάζεται το Solana (SOL) για Νέο Υψηλό; (Αναλυτές Παρεμβαίνουν)

Εδώ είναι πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει το SOL τους επόμενους μήνες (σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές).

Σύνοψη

  • Το Solana (SOL) έχει σημειώσει άνοδο περίπου 60% από την αρχή του έτους και 670% από τον Αύγουστο του 2023, με ορισμένους αναλυτές να προβλέπουν περαιτέρω σημαντικά κέρδη.
  • Παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις, ορισμένοι τεχνικοί δείκτες υποδεικνύουν ότι το SOL μπορεί να αντιμετωπίσει βραχυπρόθεσμες διορθώσεις.

Κατευθύνεται το SOL προς Νέο Υψηλό;

Το Solana (SOL) έχει αναδειχθεί ως ένα από τα καλύτερα αποδιδόμενα κρυπτονομίσματα τους τελευταίους μήνες. Ξεκίνησε τη χρονιά γύρω στα $105, αλλά γρήγορα εκτοξεύθηκε πάνω από τα $200 κατά τη διάρκεια του ανοδικού κύματος της αγοράς τον Μάρτιο. Παρά την απώλεια κάποιας δυναμικής από τότε και την τρέχουσα διαπραγμάτευσή του στα $155, το SOL έχει σημειώσει άνοδο 670% από τον Αύγουστο του περασμένου έτους, όταν βρισκόταν στα $25.

Ορισμένοι συμμετέχοντες της αγοράς πιστεύουν ότι ενδέχεται να έρθει ένα ακόμη μεγάλο άλμα. Ο χρήστης του X, Jelle, ισχυρίστηκε ότι το νόμισμα “φαίνεται έτοιμο για ανακάλυψη τιμής”, θέτοντας στόχο από $450 έως $600 για αυτόν τον κύκλο.

Ο Curbo ήταν ακόμα πιο αισιόδοξος, αναμένοντας μια βραχυπρόθεσμη άνοδο στα $400-$500 πριν φτάσει μέχρι τα $1,000. Ο ενθουσιώδης του κρυπτονομίσματος βασίστηκε στην ενοποίηση του SOL στη ζώνη $120-$210 τους τελευταίους έξι μήνες. “Όταν αυτή η ενοποίηση τελικά σπάσει προς τα πάνω, η κίνηση θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ”, πρότεινε ο χρήστης του X.

Ο Kingpin Crypto επενέβη επίσης, δηλώνοντας ότι το SOL φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια μακροχρόνια συνέχιση (LTF). “Θα ήθελα να δω τι θα συμβεί μετά από μια σάρωση της χαμηλής τιμής της Δευτέρας. Ιδανικά, αυτό θα οδηγήσει σε μια μακροχρόνια θέση,” πρόσθεσε.

Το LTF τονίζει τις μακροπρόθεσμες προοπτικές ενός κρυπτονομίσματος, βασιζόμενο σε συνδυασμό τεχνικής ανάλυσης, λεπτομερούς έρευνας και κατανόησης της αγοράς. Αυτή η προσέγγιση είναι καλύτερα προσαρμοσμένη για επενδυτές που δεν ανησυχούν για τις βραχυπρόθεσμες δυναμικές των τιμών και επικεντρώνονται στη μακροπρόθεσμη πορεία των επενδύσεών τους.

Τι Υποδεικνύουν οι Δείκτες;

Παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις ορισμένων αναλυτών, ορισμένοι δείκτες υποδεικνύουν ότι οι ανοδικοί επενδυτές του SOL ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες βραχυπρόθεσμα.

Ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος (RSI) – ένα εργαλείο ανάλυσης που μετρά την ταχύτητα και την αλλαγή των κινήσεων των τιμών – κυμαίνεται από 0 έως 100. Μια αναλογία πάνω από 70 υποδεικνύει ότι το περιουσιακό στοιχείο είναι υπεραγορασμένο και μπορεί σύντομα να οδηγηθεί σε διόρθωση. Ο δείκτης ξεπέρασε αυτό το επίπεδο πριν από λίγες μέρες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται γύρω στο 60.

Ο στοχαστικός ταλαντωτής είναι ένας άλλος δείκτης που χρησιμοποιείται για να εντοπίσει υπεραγορασμένες ή υπερπουλημένες συνθήκες στην αγορά. Κυμαίνεται από 0 έως 80, με μια ένδειξη πάνω από 80 να ερμηνεύεται τυπικά ως υπεραγορασμένο έδαφος που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή πτώση τιμής του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου. Σύμφωνα με την CryptoQuant, το στοχαστικό εργαλείο αυτή τη στιγμή δείχνει 81,4.

Επιπλέον, θα αναφερθούμε στο ανοιχτό ενδιαφέρον (Open Interest) του Solana, το οποίο έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή, το νούμερο είναι κοντά στα $2 δισεκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 55% σε σύγκριση με το ποσό που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης της αγοράς κρυπτονομισμάτων στις 5 Αυγούστου.

Το ανοιχτό ενδιαφέρον αναφέρεται στον συνολικό αριθμό εκκρεμών παραγώγων συμβολαίων, όπως futures ή options, που δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί. Περιλαμβάνει τόσο μακροπρόθεσμες όσο και βραχυπρόθεσμες θέσεις, και η άνοδός του μπορεί να αποτελέσει προάγγελο αυξημένης μεταβλητότητας και σημαντικής κίνησης τιμών προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Συμπέρασμα

Παρά τις ισχυρές προβλέψεις για ανοδική πορεία, ορισμένοι τεχνικοί δείκτες υποδηλώνουν ότι το Solana (SOL) ενδέχεται να αντιμετωπίσει βραχυπρόθεσμες διορθώσεις πριν ξεκινήσει το επόμενο μεγάλο άλμα του. Οι επενδυτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις μακροπρόθεσμες προοπτικές όσο και τους βραχυπρόθεσμους κινδύνους. Ωστόσο, η ενοποίηση και η πρόσφατη αύξηση του ανοιχτού ενδιαφέροντος θα μπορούσαν να υποδείξουν μια επικείμενη μεγάλη κίνηση στην τιμή του SOL.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *