Home » Μεγάλος Ανταγωνιστής του SHIB, το FLOKI, Ανεβαίνει Κατά 22%
Posted in

Μεγάλος Ανταγωνιστής του SHIB, το FLOKI, Ανεβαίνει Κατά 22%

Μεγάλος Ανταγωνιστής του SHIB, το FLOKI, Ανεβαίνει Κατά 22%

Το FLOKI, ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα meme coin κρυπτονομισμάτων, παρουσιάζει εντυπωσιακή απόδοση παρά την γενική αδιαφορία της αγοράς. Αυτό αποδίδεται στην επερχόμενη καταχώρηση στο Coinbase και στην σημαντική ανακοίνωση που αναμένεται από την κοινότητα.

Η Floki Inu εκτινάσσεται κατά 22%, γίνεται το κορυφαίο trending token σε Binance και OKX

Σήμερα, στις 27 Μαΐου 2024, η τιμή του κρυπτονομίσματος Floki Inu, σημαντικού ανταγωνιστή των Dogecoin και Shiba Inu, έφτασε σε υψηλό πολλών μηνών πάνω από $0.0002770. Σε 12 ώρες, η τιμή του FLOKI αυξήθηκε κατά περισσότερο από 22%.

Ο επίσημος λογαριασμός X του έργου αναδημοσίευσε το μινιμαλιστικό κρυπτικό διαφημιστικό βίντεο που δείχνει την ημερομηνία 27.05.2024 για μια ανατρεπτική ανακοίνωση.

Φαίνεται πως η κοινότητα των traders του Floki είναι ενθουσιασμένη. Το περιουσιακό στοιχείο ανέβηκε στις “Trending” ενότητες των Binance (BNB) και OKX, δύο κορυφαίων κεντρικών οικοσυστημάτων ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Εκτός από τις προσδοκίες μιας μυστηριώδους ανακοίνωσης, η φήμη γύρω από το FLOKI στις αγορές αποδίδεται στην αναμενόμενη εμφάνισή του στο πίνακα perpetuals του Coinbase.

Όπως έχει καλυφθεί από το U.Today προηγουμένως, η Floki Inu ανέβηκε στα κορυφαία 50 κρυπτονομίσματα κατά κεφαλαιοποίηση τον περασμένο Μάρτιο.

Μικρής κεφαλαιοποίησης meme coins εκτινάσσονται εν μέσω της φτωχής απόδοσης των DOGE και SHIB

Κάποια άλλα mainstream meme coins παρουσιάζουν επίσης έντονες αυξήσεις σήμερα. Για παράδειγμα, το Mog Coin (MOG) πρόσθεσε 33% σε 24 ώρες και ξεπέρασε την αποτίμηση μισού δισεκατομμυρίου.

Το Turbo (TURBO) σημείωσε μια άνευ προηγουμένου άνοδο 65.8% σε 24 ώρες και σχεδόν έφτασε σε αποτίμηση $500 εκατομμυρίων σήμερα.

Εν τω μεταξύ, τα μεγάλα meme coins παρουσιάζουν μέτριες αυξήσεις 1-4% κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η συνολική κεφαλαιοποίηση των κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε μόνο κατά 0.8%.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *