Home » Γιατί Το Floki Inu (FLOKI) Κατέγραψε Πτώση 19% σε Ημερήσια Βάση;
Posted in

Γιατί Το Floki Inu (FLOKI) Κατέγραψε Πτώση 19% σε Ημερήσια Βάση;

Γιατί Το Floki Inu (FLOKI) Κατέγραψε Πτώση 19% σε Ημερήσια Βάση;

Το κρυπτονόμισμα τύπου meme (FLOKI) με θέμα τα σκυλιά ήταν το χειρότερο στην απόδοση κρυπτονόμισμα σήμερα (30 Αυγούστου) από τα κορυφαία 100.

Σύνοψη

  • Το Floki Inu (FLOKI) σημείωσε απότομη πτώση σχεδόν 20%, χάνοντας τη θέση του μεταξύ των πέντε κορυφαίων meme coins.
  • Παρά την πτώση, ορισμένοι αναλυτές παραμένουν αισιόδοξοι, προβλέποντας πιθανή ανάκαμψη αν η τιμή του token ξεπεράσει ένα σημαντικό επίπεδο αντίστασης.

Μεγάλη Πτώση για το FLOKI

Η τιμή του δημοφιλούς meme coin Floki Inu (FLOKI) έχει μειωθεί σχεδόν κατά 20% σε ημερήσια βάση, διαπραγματευόμενη αυτή τη στιγμή γύρω στα $0.0001272.

Η κεφαλαιοποίηση του FLOKI έπεσε στα $1,23 δισεκατομμύρια, καθιστώντας το το έκτο μεγαλύτερο meme coin. Το Bonk Inu (BONK), με κεφαλαιοποίηση αγοράς $1,25 δισεκατομμύρια, ξεπέρασε τον αντίπαλό του για να κατακτήσει την πέμπτη θέση.

Η πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων Spot On Chain αποκάλυψε ότι η υποχώρηση του Floki Inu συνέβη λίγες ώρες μετά από μια κατάθεση άνω των 15 δισεκατομμυρίων tokens (ισοδύναμη με σχεδόν $2,3 εκατομμύρια) σε Binance από ένα πορτοφόλι που συνδέεται με το meme coin.

Η διεύθυνση είχε μείνει ανενεργή για δύο και μισό χρόνια, συσσωρεύοντας τον πλούτο της στις αρχές του 2022, όταν η τιμή του asset ήταν $0.0000307. Αν πούλησαν όλα τα FLOKI tokens κατά την κατάθεση, το κέρδος του trader θα ξεπερνούσε τα $1,8 εκατομμύρια.

Οι μεγάλες θέσεις πώλησης δημιουργούν αύξηση στην κυκλοφορία της προσφοράς του συγκεκριμένου asset, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πτώση της τιμής (υποθέτοντας ότι η ζήτηση παραμένει στο ίδιο επίπεδο ή έχει μειωθεί). Τέτοιες ενέργειες μπορούν επίσης να προκαλέσουν πανικό μεταξύ των επενδυτών, με αποτέλεσμα πρόσθετες πιέσεις πώλησης και περαιτέρω δυσκολίες για τους αγοραστές.

Είναι Επικείμενη η Ανάκαμψη;

Ορισμένοι αναλυτές κρυπτονομισμάτων παραμένουν ατάραχοι από την ουσιαστική πτώση του FLOKI, προβλέποντας μια επικείμενη ανάκαμψη. Ο χρήστης Scofield στο X οραματίστηκε μια επιθετική ανάκαμψη της τιμής του asset, η οποία θα μπορούσε να αφήσει “πολλούς στο περιθώριο”.

“Το Floki διαθέτει ήδη τα ισχυρότερα θεμελιώδη στοιχεία από οποιοδήποτε meme coin και αντί να επαναπαύεται στις δάφνες του, συνεχίζει να ενισχύει τα θεμελιώδη στοιχεία του. Πιστεύω ακράδαντα ότι το FLOKI θα είναι το κύριο meme coin αυτής της ανοδικής αγοράς, και τίποτα δεν με έχει αποτρέψει από αυτή την πεποίθηση μέχρι στιγμής”, πρόσθεσε.

Ο Jelle υποστήριξε ότι η τιμή του token έχει παραμείνει κοντά στο βασικό επίπεδο αντίστασης των $0.00012789 την τελευταία εβδομάδα. Ο trader υποστήριξε ότι μια άνοδος πάνω από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να συνοδευτεί από μια ανάκαμψη σχεδόν 60%.

Συμπέρασμα

Η πτώση του Floki Inu (FLOKI) κατά 19% σε ημερήσια βάση οφείλεται κυρίως σε μεγάλη κατάθεση tokens σε Binance, η οποία προκάλεσε αύξηση της προσφοράς και πτώση της τιμής. Ωστόσο, μερικοί αναλυτές παραμένουν αισιόδοξοι, πιστεύοντας ότι αν η τιμή του FLOKI καταφέρει να ξεπεράσει ένα κρίσιμο επίπεδο αντίστασης, θα μπορούσε να υπάρξει σημαντική ανάκαμψη.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *