Home » Γιατί πέφτει η τιμή του SHIB;
Posted in

Γιατί πέφτει η τιμή του SHIB;

Γιατί πέφτει η τιμή του SHIB;

Τις τελευταίες ώρες, η τιμή του Shiba Inu (SHIB) έχει χάσει πάνω από 10,6% της αξίας της, πέφτοντας περίπου στα $0.00001737. Αυτή η σημαντική πτώση στην τιμή του SHIB υποδηλώνει ότι ο επιτιθέμενος πωλεί τις συμμετοχές του, ασκώντας καθοδική πίεση στην αγοραία αξία, καθώς εξακολουθεί να κατέχει σχεδόν 5,43 τρισεκατομμύρια SHIB tokens, σύμφωνα με τα δεδομένα του Blockchain.

Επιτιθέμενος Πωλεί Shib Tokens

Η WazirX, η μεγαλύτερη ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Ινδίας, έπεσε θύμα μεγάλης παραβίασης ασφάλειας, όπου οι χάκερς εκμεταλλεύτηκαν τρωτά σημεία στα multisig πορτοφόλια της πλατφόρμας. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή κρυπτονομισμάτων αξίας άνω των $230 εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων των SHIB, PEPE, Ethereum και Fantom.

Εν τω μεταξύ, τα δεδομένα του Blockchain αποκαλύπτουν ότι ο επιτιθέμενος που ευθύνεται για την παραβίαση ασφάλειας κατέχει 5,43 τρισεκατομμύρια SHIB tokens, αξίας σχεδόν $100 εκατομμυρίων. Αυτή η σημαντική κατοχή υποδηλώνει ότι η συνεχιζόμενη πώληση από τον επιτιθέμενο ασκεί σημαντική καθοδική πίεση στην αγοραία αξία του SHIB.

Θα Συνεχίσει η Πτώση του SHIB;

Αυτή τη στιγμή, η τιμή του Shiba Inu είναι μειωμένη κατά 10,72%, διαπραγματευόμενη στα $0.00001738. Τις τελευταίες 24 ώρες, η τιμή του έπεσε από τα $0.00001906. Η πρόσφατη πτώση της τιμής του SHIB συμπίπτει με τις γενικότερες αγοραίες εικασίες γύρω από τις προοπτικές ανάκαμψης των επηρεασμένων κρυπτονομισμάτων.

Παρά την αξιοσημείωτη αύξηση του ποσοστού καύσης των SHIB tokens σήμερα, που ανέρχεται σε 874%, η αγοραία διάθεση παραμένει πτωτική. Ωστόσο, ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος (RSI) για το SHIB βρίσκεται στο 53, υποδηλώνοντας ουδέτερο έδαφος αλλά αντικατοπτρίζοντας την προσεκτική διάθεση των επενδυτών.

Συμπέρασμα

Η πτώση της τιμής του SHIB σχετίζεται άμεσα με την εκφόρτωση μεγάλου όγκου tokens από τον επιτιθέμενο, δημιουργώντας καθοδική πίεση στην αγορά. Παρά τις προσπάθειες να βελτιωθεί η κατάσταση μέσω της αύξησης του ποσοστού καύσης, η γενικότερη αβεβαιότητα και οι προκλήσεις στον τομέα των κρυπτονομισμάτων συνεχίζουν να επηρεάζουν την αγοραία διάθεση. Οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και να λαμβάνουν υπόψη τους δείκτες όπως ο RSI για να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *