Home » Η τιμή του BNB στοχεύει τα $600: Μπορεί να επανακτήσει αυτό το ορόσημο;
Posted in

Η τιμή του BNB στοχεύει τα $600: Μπορεί να επανακτήσει αυτό το ορόσημο;

Η τιμή του BNB στοχεύει τα $600: Μπορεί να επανακτήσει αυτό το ορόσημο;

Η τιμή του BNB κρατά τη ζώνη υποστήριξης των $565. Η τιμή τώρα ενοποιείται και μπορεί να στοχεύσει σε περισσότερα κέρδη πάνω από τα $590 στο άμεσο μέλλον.

  • Η τιμή του BNB ξεκίνησε μια αξιοπρεπή ανοδική κίνηση από τη ζώνη υποστήριξης των $565.
  • Η τιμή τώρα διαπραγματεύεται πάνω από τα $580 και τον 100-ωρο απλό κινητό μέσο όρο.
  • Υπήρξε ένα σπάσιμο πάνω από μια βασική πτωτική γραμμή τάσης με αντίσταση στα $582 στο ωριαίο διάγραμμα του ζεύγους BNB/USD (πηγή δεδομένων από το Binance).
  • Το ζεύγος θα μπορούσε να επεκτείνει την αύξησή του αν καθαρίσει την αντίσταση των $590 στο άμεσο μέλλον.

Η τιμή του BNB στοχεύει σε περισσότερα κέρδη

Τις τελευταίες μέρες, η τιμή του BNB είδε μια αξιοπρεπή ανοδική κίνηση από τη ζώνη υποστήριξης των $565, όπως το Ethereum και το Bitcoin. Η τιμή κατάφερε να ανέβει πάνω από τα επίπεδα αντίστασης των $572 και $580. Κατάφερε ακόμη και να ξεπεράσει την αντίσταση των $582.

Το τρέχον κύμα ξεπέρασε το επίπεδο 50% Fib της πτωτικής κίνησης από το υψηλό των $597 μέχρι το χαμηλό των $568. Επιπλέον, υπήρξε ένα σπάσιμο πάνω από μια βασική πτωτική γραμμή τάσης με αντίσταση στα $582 στο ωριαίο διάγραμμα του ζεύγους BNB/USD. Η τιμή τώρα διαπραγματεύεται πάνω από τα $582 και τον 100-ωρο απλό κινητό μέσο όρο. Τώρα ενοποιείται κοντά στο επίπεδο 61.8% Fib της πτωτικής κίνησης από το υψηλό των $597 μέχρι το χαμηλό των $568.

Στην άνοδο, η τιμή μπορεί να αντιμετωπίσει αντίσταση κοντά στο επίπεδο των $588. Η επόμενη αντίσταση βρίσκεται κοντά στο επίπεδο των $590. Μια καθαρή κίνηση πάνω από τη ζώνη των $590 θα μπορούσε να στείλει την τιμή ψηλότερα.

Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή του BNB θα μπορούσε να δοκιμάσει τα $600. Ένα κλείσιμο πάνω από την αντίσταση των $600 μπορεί να θέσει το ρυθμό για μια μεγαλύτερη αύξηση προς την αντίσταση των $620. Οποιεσδήποτε επιπλέον κέρδη θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δοκιμή του επιπέδου των $632 στο άμεσο μέλλον.

Περιορισμένες πτώσεις;

Αν το BNB αποτύχει να καθαρίσει την αντίσταση των $590, μπορεί να ξεκινήσει μια καθοδική διόρθωση. Η αρχική υποστήριξη στην καθοδική κατεύθυνση είναι κοντά στο επίπεδο των $582 ή στον 100-ωρο απλό κινητό μέσο όρο.

Η επόμενη σημαντική υποστήριξη είναι κοντά στο επίπεδο των $575. Η κύρια υποστήριξη βρίσκεται στα $565.

Αν υπάρξει καθοδική διάσπαση κάτω από την υποστήριξη των $565, η τιμή θα μπορούσε να πέσει προς την υποστήριξη των $550. Οποιεσδήποτε επιπλέον απώλειες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγαλύτερη πτώση προς το επίπεδο των $532.

Τεχνικοί Δείκτες

Ωριαίο MACD – Το MACD για το BNB/USD κερδίζει ρυθμό στη ζώνη των ανοδικών τάσεων.

Ωριαίο RSI (Δείκτης Σχετικής Ισχύος) – Το RSI για το BNB/USD βρίσκεται επί του παρόντος πάνω από το επίπεδο των 50.

Κύρια Επίπεδα Υποστήριξης – $582 και $575.

Κύρια Επίπεδα Αντίστασης – $590 και $600.

Συμπέρασμα

Η τιμή του BNB έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης και στοχεύει να επανακτήσει τα $600. Παρόλο που υπάρχουν αντιστάσεις στο δρόμο της, μια επιτυχημένη υπέρβαση της αντίστασης των $590 μπορεί να ανοίξει το δρόμο για υψηλότερες τιμές. Οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθούν στενά τα επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης για να εκτιμήσουν τις μελλοντικές κινήσεις της τιμής.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *