Home » Η Τιμή του Dogecoin σε Κίνδυνο: Αναμένεται Πτώση 20% για τον Ηγέτη των Meme Coins
Posted in

Η Τιμή του Dogecoin σε Κίνδυνο: Αναμένεται Πτώση 20% για τον Ηγέτη των Meme Coins

Η Τιμή του Dogecoin σε Κίνδυνο: Αναμένεται Πτώση 20% για τον Ηγέτη των Meme Coins

Σε Συντομία

  • Η τιμή του Dogecoin δυσκολεύεται να ξεπεράσει κρίσιμες αντιστάσεις, με τους τεχνικούς δείκτες να δείχνουν συνεχιζόμενη πτωτική τάση.
  • Η δραστηριότητα των «φάλαινων» στο crypto έχει μειωθεί, δείχνοντας την αδιαφορία των μεγάλων επενδυτών και μειώνοντας τις πιθανότητες ανοδικής αντιστροφής.
  • Το DOGE ενδέχεται να δοκιμάσει τη στήριξη των $0.077 εάν πέσει κάτω από τα $0.093, αντιμετωπίζοντας πιθανή πτώση 20% χωρίς αγοραστική πίεση.

Η πρόβλεψη για την τιμή του Dogecoin (DOGE) είναι αρκετά απαισιόδοξη αυτή τη στιγμή, καθώς το meme coin δυσκολεύεται να διατηρήσει την ανοδική του δυναμική. Τις τελευταίες εβδομάδες, το κρυπτονόμισμα έχει επανειλημμένα αποτύχει να σπάσει σημαντικά επίπεδα αντίστασης.

Βρίσκεται τώρα κοντά στο να δοκιμάσει τη χαμηλότερη γραμμή τάσης ως στήριξη. Επιπλέον, καθώς η ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων παραμένει πτωτική, η ικανότητα του DOGE να διατηρήσει την άνοδό του δοκιμάζεται.

Το Dogecoin Χρειάζεται Ένα Κρίσιμο Ερέθισμα

Η τιμή του Dogecoin δείχνει να κλίνει όλο και περισσότερο προς την πτωτική πλευρά, με τους τεχνικούς δείκτες να υποδεικνύουν συνέχιση της καθοδικής τάσης. Σημαντικότερα, ο Δείκτης Μέσης Κατεύθυνσης (ADX), ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της ισχύος μιας τάσης, έχει παρουσιάσει σημαντική άνοδο. Αυτή τη στιγμή, πάνω από το όριο των 25,0, ο ADX υποδεικνύει ισχυρή καθοδική τάση, προδιαγράφοντας περαιτέρω πτώση στην τιμή του DOGE.

Καθώς ο ADX αυξάνεται, επιβεβαιώνει την αυξανόμενη δύναμη της πτωτικής τάσης για το Dogecoin. Παρά τις περιστασιακές βραχυπρόθεσμες ράλλυ, το DOGE δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες ανόδου, με την τιμή του να πιέζεται συνεχώς από το ευρύτερο αρνητικό κλίμα της αγοράς.

Εκτός από τους τεχνικούς δείκτες, και οι μετρήσεις των on-chain δεδομένων δείχνουν μια ανησυχητική εικόνα για το Dogecoin. Η δραστηριότητα των «φάλαινων» έχει μειωθεί σημαντικά, ιδιαίτερα από διευθύνσεις που κατέχουν DOGE αξίας από $100.000 έως $10 εκατομμύρια. Αυτοί οι μεγάλοι κάτοχοι αντιπροσωπεύουν το 21% της συνολικής προσφοράς DOGE, αλλά τα πρόσφατα δεδομένα δείχνουν σχεδόν καμία συσσώρευση τον περασμένο μήνα.

Αυτή η έλλειψη συσσώρευσης από τις «φάλαινες» υποδηλώνει ότι οι μεγάλοι επενδυτές είναι είτε επιφυλακτικοί είτε αδιάφοροι για την αύξηση των θέσεών τους, ένα σημάδι ότι η εμπιστοσύνη σε μια σύντομη ανάκαμψη είναι χαμηλή. Με τέτοιους βασικούς παίκτες να παραμένουν σε αναμονή, η πιθανότητα μιας σημαντικής ανοδικής αντιστροφής μειώνεται, προσθέτοντας περαιτέρω πίεση στην τιμή του meme coin.

Πρόβλεψη Τιμής DOGE: Μια Ακόμη Δοκιμασία

Για το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου, η τιμή του Dogecoin κυμαινόταν γύρω από τα $0.097 και δυσκολεύτηκε να μετατρέψει το επίπεδο των $0.101 σε σταθερό σημείο στήριξης. Αυτή η αποτυχία έχει οδηγήσει σε ανησυχίες ότι το DOGE μπορεί να χάσει τη στήριξη στα $0.093. Εάν συμβεί αυτό, το κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη περίοδο τον Σεπτέμβριο.

Εάν το Dogecoin δεν καταφέρει να κρατήσει πάνω από το επίπεδο των $0.093, είναι πιθανό να δοκιμάσει τη χαμηλότερη γραμμή τάσης της συνεχιζόμενης πτωτικής τάσης. Αυτό το επίπεδο αναμένεται να κυμανθεί γύρω από τα $0.077, αντιπροσωπεύοντας πτώση 20% από τα τρέχοντα επίπεδα. Ιστορικά, τα $0.077 έχουν λειτουργήσει ως ισχυρή στήριξη, και μια διάσπαση αυτού του επιπέδου θα μπορούσε να επιταχύνει περαιτέρω την πτωτική τάση.

Ωστόσο, δεν είναι όλα χαμένα. Εάν το Dogecoin καταφέρει να κρατήσει τη θέση του στα $0.093, υπάρχει μια πιθανότητα να ανατρέψει το επίπεδο των $0.101 σε επίπεδο στήριξης. Αυτό θα έδινε περιθώριο για μια ανοδική κίνηση, πιθανώς ακυρώνοντας την τρέχουσα αρνητική προοπτική. Παρ’ όλα αυτά, θα χρειαστεί σημαντική αγοραστική πίεση για να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο.

Συμπέρασμα:

Το Dogecoin βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι τεχνικοί δείκτες και η έλλειψη ενδιαφέροντος από τους μεγάλους επενδυτές ενισχύουν την αρνητική πρόβλεψη για την τιμή του. Ωστόσο, μια ανθεκτική στήριξη στα $0.093 θα μπορούσε να προσφέρει ελπίδα για ανάκαμψη. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία του Dogecoin.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *