Home » Market Update Σήμερα 23/5
Posted in

Market Update Σήμερα 23/5

Bitcoin: Μια Επισκόπηση της Τρέχουσας Δυναμικής της Αγοράς

Το PEPE coin είναι το “top performer” στις τελευταίες 24 ώρες, έχοντας εκτοξευθεί σε ένα νέο ιστορικό υψηλό.

Μετά από μια θεαματική άνοδο κατά πέντε χιλιάδες μέσα σε λίγες ώρες και αγγίζοντας ένα πολυμηνιαίο υψηλό, η τιμή του bitcoin έχει ηρεμήσει και το περιουσιακό στοιχείο έπεσε κάτω από τα 70.000 δολάρια νωρίτερα σήμερα.

Οι αποδόσεις των altcoins είναι ποικίλες, καθώς τα ETH, DOGE και SHIB έχουν σημειώσει κέρδη 3%, ενώ τα TON, ADA και NEAR βρίσκονται σε πτώση.

Το BTC Ηρεμεί στα $70Κ

Υπήρχαν αρκετές μέρες στο τέλος της προηγούμενης επιχειρηματικής εβδομάδας κατά τις οποίες το BTC ανέκτησε λίγο έδαφος και κυμάνθηκε κυρίως σε ένα εύρος μεταξύ $66.000 και $67.000. Το Σαββατοκύριακο δεν ήταν διαφορετικό καθώς το περιουσιακό στοιχείο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το τελευταίο.

Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε πολύ τη Δευτέρα εν μέσω φημών ότι η αμερικανική SEC θα μπορούσε να εγκρίνει τα spot Ethereum ETFs ακόμη και αυτή την εβδομάδα. Το BTC, μαζί με το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, αντέδρασε με μια άμεση άνοδο τιμής που το οδήγησε από περίπου $67.000 σε $72.000, που έγινε η υψηλότερη τιμή του από τις 9 Απριλίου.

Μετά από αυτή την εντυπωσιακή άνοδο, οι αρκούδες επανεμφανίστηκαν και ξεκίνησαν μια μικρή υποχώρηση που οδήγησε το BTC νότια, κάτω από τα $70.000 νωρίτερα σήμερα. Προς το παρόν, το περιουσιακό στοιχείο έχει καταφέρει να παραμείνει γύρω από αυτό το επίπεδο, αλλά υπάρχουν κάποιες αβεβαιότητες για το άμεσο μέλλον του.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *